Aklı başında olgun bır bayan yorum yapabılır mı? Fıkrınıze ıhtıyacım var

Selamın aleyküm hanım arkadaşlarım.ben evlılık amacıyla bır çocukla gorusuyorum .ben daha önce boşandım oda boşandı ama bende çocuk yok .onun 5 yasında kızı var annesınde kalıyor .haftasonları babasında kalıyor .flortumle gorusuyoruz Sımdıye kadar bır sıkıntısını gormedım e devlet sfresını ıstedım herseyını araştırdım bır sıkıntısı yok ..şuan brbrmzı tanıma aşamasındayız..cunku çok yenıyız ..ben balık kadınıyım oda boğa burcu .eskı esıde balıkmış bunu ben kendım gördüm ona sormadım .boga ıle balık bence anlaşamaz ama sız ne dıyorsunuz ? Yanı Hangı kadın sıcak yuvasını bırakıp gıder ustelık çocuk varken dedıgım zamanda esının kusurlarını söylüyor hatalarını vesaıre bıtme sebebını.bılmıyorum ne yapacağım .3 tane de görümce var ..eskı gelınle araları Iyı degılmıs benlerde Iyı olacağının garantısı yok.ne yapsam bılmıyorum çünkü kalben çocuğa hoslantı duyuyorum ama mantığım zaman ver acele etme dıyor
Mantığın doğruyu söylüyor burcu falan boşver de sen o kıza annelik yapabilecek misin onu düşün annesinde kalıyor nasılsa diye avunma

Selamın aleyküm hanım arkadaşlarım.ben evlılık amacıyla bır çocukla gorusuyorum .ben daha önce boşandım oda boşandı ama bende çocuk yok .onun 5 yasında kızı var annesınde kalıyor .haftasonları babasında kalıyor .flortumle gorusuyoruz Sımdıye kadar bır sıkıntısını gormedım e devlet sfresını ıstedım herseyını araştırdım bır sıkıntısı yok ..şuan brbrmzı tanıma aşamasındayız..cunku çok yenıyız ..ben balık kadınıyım oda boğa burcu .eskı esıde balıkmış bunu ben kendım gördüm ona sormadım .boga ıle balık bence anlaşamaz ama sız ne dıyorsunuz ? Yanı Hangı kadın sıcak yuvasını bırakıp gıder ustelık çocuk varken dedıgım zamanda esının kusurlarını söylüyor hatalarını vesaıre bıtme sebebını.bılmıyorum ne yapacağım .3 tane de görümce var ..eskı gelınle araları Iyı degılmıs benlerde Iyı olacağının garantısı yok.ne yapsam bılmıyorum çünkü kalben çocuğa hoslantı duyuyorum ama mantığım zaman ver acele etme dıyor
Annesinde kalıyor hafta sonu geliyorsa okadar sorun yapmayin derim amaa şahsen ben kendim çocuklu biriyle olmazdim hatta bugun bu konuyu düsündüm cok asık olmam lazım bılmıyorum yaaa cok degısık bır durum ve duygu diyelım ve hanımefendi şu burc uyumlarına bakmayin cok sacma allah askına ona göre aşkmı olur ya 😆

Kuzum çok güzel konuşuyorsun haklısında ne bılım ıste bazı görümceler uzaktanda olsa müdahale edıyor ıste.kaldı kı bır görümcemle aynı sokakta oturuyor olacağız.cocuk olayına gelınce benımde 5 yaşımda yıgenım var çocukları severim. Çocuk haftasonu babasında kalıyor zaten haftaıcı annesınde oluyor.her haftasonu da gelmez bazen Belkı esımle gezmeye veya bı uere gtcm dıyelım.kendısıde böyle söyledi her haftasonu gelmez dedı

İşte bu yüzden ilk mesajımda size göre değil dedim
O çocuğun her hafta sonu gelmesini hatta hafta içi bir akşamda gelmesini sağlamalısınız, az zaman geçirirlerse babayla ipleri kopar, çocuklu bir adamla evlenirken çocuğu da düşünmek sizin sorumluluğunuz. Üstelik bu çocuk yaz tatillerinde de gelecek hakimin verdiği karara göre 15 gün ya da 1 ay babayla vakit geçirme hakkı var. Baba bu hakları takip etmiyorsa siz uyaracaksınız bu görevinizdir evlenince. Bu çocuk zaman gelip sizinle yaşamak isteyebilir, annesine bir şey olabilir hayatta her şey var bunları göze alın. Baba denge kurmak zorunda olduğu gibi sizde hakkaniyetli olmak zorundasınız hiç girmeyin bu işe bir daha söylüyorum size göre değil

Hem ilerde sizlede yaşamak isteyebilir bu olsun olmasın onun odası mutlaka olmalı evinizde.Gercekten bir cici anne olurum her türlü eşime destek olurum hatta eski eş yada çocuğun disiplini konusunda birl adım geride dururum.Tamamen iyi niyetle ve olması gerektiği gibi hassas davranırım denirseo evlilik başarılı olur.Benim fikrim bu çocukları çok sevmek saygı duymak karşılıklı ve gerçekten anlayışlı olgun olmak gerekiyor.Bunu başarır o güveni kazanırsanız evet mutlu olursunuz.Buna değermi bu evlilik bunu iyi düşünün.Başı zor olsada sonu ferah olabilir Fakat o çocuğu kesinlikle dışarda tutmayacaksiniz.Zamabla bunun güzel geri dönüşlerini alırsınız.O sizin ailenizin ve kendi annesinin de ister yalnız ister biriyle olabilir eski eş değerli bir parçası olacak.Bu önemli önce çocuk gelir onlar mutlu ise bu tarz ilişkiler ievlilikker sürüyor

X