Aklı başında olgun bır bayan yorum yapabılır mı? Fıkrınıze ıhtıyacım var

Kuzum çok güzel konuşuyorsun haklısında ne bılım ıste bazı görümceler uzaktanda olsa müdahale edıyor ıste.kaldı kı bır görümcemle aynı sokakta oturuyor olacağız.cocuk olayına gelınce benımde 5 yaşımda yıgenım var çocukları severim. Çocuk haftasonu babasında kalıyor zaten haftaıcı annesınde oluyor.her haftasonu da gelmez bazen Belkı esımle gezmeye veya bı uere gtcm dıyelım.kendısıde böyle söyledi her haftasonu gelmez dedı
Siz daha şimdiden her haftasonu gelmesin diye plan yapıyorsanız hiç girmeyin bu işe. Annesi diyor mu her haftaiçi neden bende kalıyor kalmasın diye? Annesinin böyle bir şey deme hakkı yoksa babasının niye var?

Her boşanan sorunlu olmuyor da insanlar boşanan biriyle ciddi bir şeyler yaşayacaksa önceden neden boşandığını tabiyki sorgulamalı. Belki şiddete meyilli biri, belki aldattı vs vs. Ayrıca sizin de görümceden şikayet ettiğiniz konunuz var. Neden şikayet ettiniz aynı evde mi yaşıyorsunuz?
Evlenmeden görümce derdine düşmedim şükür anlaşır mıyım diye 🤣 adama sormuş zaten açıklamış sonra e devletine kadar incelemiş dava dosyasında şiddet vs olsa yazar diye düşünüyorum falcı tavsiyesi verin isterseniz bir o kalıyor

Kuzum çok güzel konuşuyorsun haklısında ne bılım ıste bazı görümceler uzaktanda olsa müdahale edıyor ıste.kaldı kı bır görümcemle aynı sokakta oturuyor olacağız.cocuk olayına gelınce benımde 5 yaşımda yıgenım var çocukları severim. Çocuk haftasonu babasında kalıyor zaten haftaıcı annesınde oluyor.her haftasonu da gelmez bazen Belkı esımle gezmeye veya bı uere gtcm dıyelım.kendısıde böyle söyledi her haftasonu gelmez dedı
Bakın işte her hafta sonu gelmez kısmına inanmanız da hata. Niye gelmesin?
Eski eşte babası evlensin de çocuğun sorumluluğu daha çok kendine kalsın diye bekliyordu zaten. Evlenebilmek için öyle olmaz böyle olmaz demesine ne bakıyorsunuz? Siz de en baştan daha az gelsin kafasındayken nasıl yürüteceksiniz bu evliliği?
Hiç devam etmeyin. İkinizde gerçekçi yaklaşmıyorsunuz yapmayı düşündüğünüz evliliğe.

Evlenmeden görümce derdine düşmedim şükür anlaşır mıyım diye 🤣 adama sormuş zaten açıklamış sonra e devletine kadar incelemiş dava dosyasında şiddet vs olsa yazar diye düşünüyorum falcı tavsiyesi verin isterseniz bir o kalıyor
Adam ben eski karımı dövdüm, aldattım o yüzden boşandık mı diyecek? Tabiyki kendi kusurlarını söylemeyecek. Ayrıca e devlete baktığını söylemiş dava dosyasına baktığını söylememiş. Ki anlaşmalı boşanmışlarsa dava dosyasında boşanma sebebi yazmaz.

Selamın aleyküm hanım arkadaşlarım.ben evlılık amacıyla bır çocukla gorusuyorum .ben daha önce boşandım oda boşandı ama bende çocuk yok .onun 5 yasında kızı var annesınde kalıyor .haftasonları babasında kalıyor .flortumle gorusuyoruz Sımdıye kadar bır sıkıntısını gormedım e devlet sfresını ıstedım herseyını araştırdım bır sıkıntısı yok ..şuan brbrmzı tanıma aşamasındayız..cunku çok yenıyız ..ben balık kadınıyım oda boğa burcu .eskı esıde balıkmış bunu ben kendım gördüm ona sormadım .boga ıle balık bence anlaşamaz ama sız ne dıyorsunuz ? Yanı Hangı kadın sıcak yuvasını bırakıp gıder ustelık çocuk varken dedıgım zamanda esının kusurlarını söylüyor hatalarını vesaıre bıtme sebebını.bılmıyorum ne yapacağım .3 tane de görümce var ..eskı gelınle araları Iyı degılmıs benlerde Iyı olacağının garantısı yok.ne yapsam bılmıyorum çünkü kalben çocuğa hoslantı duyuyorum ama mantığım zaman ver acele etme dıyor
Burcunuzdan önce düşünmeniz gereken başka şeyler var? Hayatınızdaki kişi neden boşanmış? Eski eşini suçluyor ama kendisi de kusurlu olabilir. Üstelik sizin çocuğunuz yok. Onun çocuğu var. Burda boşanmış çocuklu adamla evlenen kadınların açtığı bir sürü konular var. %95 i mutsuz. Seçim ve karar sizin

Bence siz yapamazsınız. Sırf şu isaretledigim yer yüzünden bile bu işe girmeyin bence. Cocuk haftasonu gelecek, sizinle gezmelere de gelmek isteyecek hatta belki ileride babamla yaşamak istiyorum diyecek.
Bunlari kaldirabilecekseniz kabul edin yoksa burada çok konu var vay efendim esimin cocugu sürekli geliyor bilmem ne diye ortalığı yıkanlar.

Selamın aleyküm hanım arkadaşlarım.ben evlılık amacıyla bır çocukla gorusuyorum .ben daha önce boşandım oda boşandı ama bende çocuk yok .onun 5 yasında kızı var annesınde kalıyor .haftasonları babasında kalıyor .flortumle gorusuyoruz Sımdıye kadar bır sıkıntısını gormedım e devlet sfresını ıstedım herseyını araştırdım bır sıkıntısı yok ..şuan brbrmzı tanıma aşamasındayız..cunku çok yenıyız ..ben balık kadınıyım oda boğa burcu .eskı esıde balıkmış bunu ben kendım gördüm ona sormadım .boga ıle balık bence anlaşamaz ama sız ne dıyorsunuz ? Yanı Hangı kadın sıcak yuvasını bırakıp gıder ustelık çocuk varken dedıgım zamanda esının kusurlarını söylüyor hatalarını vesaıre bıtme sebebını.bılmıyorum ne yapacağım .3 tane de görümce var ..eskı gelınle araları Iyı degılmıs benlerde Iyı olacağının garantısı yok.ne yapsam bılmıyorum çünkü kalben çocuğa hoslantı duyuyorum ama mantığım zaman ver acele etme dıyor
Aklı başında olgun bir bayan mıyım bilmiyorum ama bu sizin vereceğiniz bir karar evet zor ama eşiniz dengeyi kurabilecek birisi mi?
Siz çocuksuz evlilikte yaşayacağınız bazı duygulardan fedakarlık yapabilir misiniz?
Sorulması gereken çok soru var. Bence burada aklı başında ve olgun olması gereken kişi sizsiniz. Üstte çocuk her haftasonu gelmez zaten yazmışsınız. Çocuğu şimdiden istemiyorsunuz ama o çocuk hep hayatınızda olacak.

Adam ben eski karımı dövdüm, aldattım o yüzden boşandık mı diyecek? Tabiyki kendi kusurlarını söylemeyecek. Ayrıca e devlete baktığını söylemiş dava dosyasına baktığını söylememiş. Ki anlaşmalı boşanmışlarsa dava dosyasında boşanma sebebi yazmaz.
Yinede uzaklaştırma, şiddet nedeni ile açılan bir dava şikayet olurdu öyle bir durumda ne yapmalı kadına mı soracak şey ben evlenmeyi düşünüyorum da sana napmıştı diye yaşayarak öğrenilir bazı şeyler insanın 10 yıllık kocası/karısı değişiyor kim kime garanti verebilir tam tersi düşünün birde çocuk var bu adamda hanımefendiyle evlendi her hafta sonu çocukla mı gecireceğim ben diye sorun çıkmaya başladı adam ne yapacak o çocugun hayatı ne olacak? Ayda 4 defa gördüğü baba ayda 2ye düşecek mesela her şey tek taraflı olmuyor malesef

Selamın aleyküm hanım arkadaşlarım.ben evlılık amacıyla bır çocukla gorusuyorum .ben daha önce boşandım oda boşandı ama bende çocuk yok .onun 5 yasında kızı var annesınde kalıyor .haftasonları babasında kalıyor .flortumle gorusuyoruz Sımdıye kadar bır sıkıntısını gormedım e devlet sfresını ıstedım herseyını araştırdım bır sıkıntısı yok ..şuan brbrmzı tanıma aşamasındayız..cunku çok yenıyız ..ben balık kadınıyım oda boğa burcu .eskı esıde balıkmış bunu ben kendım gördüm ona sormadım .boga ıle balık bence anlaşamaz ama sız ne dıyorsunuz ? Yanı Hangı kadın sıcak yuvasını bırakıp gıder ustelık çocuk varken dedıgım zamanda esının kusurlarını söylüyor hatalarını vesaıre bıtme sebebını.bılmıyorum ne yapacağım .3 tane de görümce var ..eskı gelınle araları Iyı degılmıs benlerde Iyı olacağının garantısı yok.ne yapsam bılmıyorum çünkü kalben çocuğa hoslantı duyuyorum ama mantığım zaman ver acele etme E devlet şifresiyle e-adalet uygulamasına giriş yap ve bütün boşanma dilekçelerini oku

Merhaba
Adamın E devlet şifresiyle e-adalet uygulamasına giriş yap ve bütün boşanma dilekçelerini oku ordan anlarsın zaten az çok nasıl biri olduğunu

Valla ben boga kadınını da Boga erkegını de cok gecinilir buluyorum
Cok tecrube ettım🤣

Balıgı bılmem ama... Nıye anlasamasınlar

Evet eski eşi de tabii tabii siz gezin çocuğu almayın der 😂
Çok hayalperest bakıyorsunuz.
Ama o anneye bir şey olsa çocuk size gelecek farkında mısınız? Yada kadın da evleniyorum artık velayet sizde diyebilir.
Yani bu riskleri alacaksanız evlenin çocuklu insanla.
Bugün ben ölsem çocuğum babasında kalır yani. Hayatın ne getireceği de belli olmaz

Evet eski eşi de tabii tabii siz gezin çocuğu almayın der 😂
Çok hayalperest bakıyorsunuz.
Ama o anneye bir şey olsa çocuk size gelecek farkında mısınız? Yada kadın da evleniyorum artık velayet sizde diyebilir.
Yani bu riskleri alacaksanız evlenin çocuklu insanla.
Bugün ben ölsem çocuğum babasında kalır yani. Hayatın ne getireceği de belli olmaz
Çocuk olması benım ıcın sorun degılde esım adam gbı adamsa ıdare eder durumu dıye dusunuyorum ..

Profilinizdeki 29 yaş doğru ise önermem. Burçların önemi yok. Gereksiz bir ilişki.
Eşinin kusurlarını söyleyen de normal değildir.
5 yaş çocuk kimde kalıyor?

aklı basında insan yoeumu arayıp burc uyumu sormanız😂

burçları bilmem. çocuklu adamla zor. annesi de, çocuk da hep hayatınızın bir köşesinde olacak. bunu tasıyabilecek erdemdeyseniz olur, yoksa yok.

Çocuk olması benım ıcın sorun degılde esım adam gbı adamsa ıdare eder durumu dıye dusunuyorum ..
Siz hiç bir çocukla 24 saat geçirdiniz mi?
Çocuksuz insanın anlayamayacağı zorlukları var.
Mesela benimki 7 yaşında dün hastalanacakmış onun ekstra huysuzluğu vardı. Ödevlerini yapmadı her şeye ağladı. Akşam da başım ağrıyor uyuyamıyorum diye ağladı. Tam bir saat bekledik uyumasını.
Yazları en az 15 gün muhtemelen 1 ay sizinle kalacak mesela.
Sürekli bir çocukla olmak kolay iş değil.
Bazen ben kendi doğurduğum çocuktan bıkıp bir hafta çocuksuz tatile çıkma hayali kuruyorum.
Bunlar babanın dengeyi kurmasıyla alakalı değil. Neticede yatılı bir çocuk kalacak. Sizin de yaşayacağınız zorluklar olacak

X