• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aklınıza ihtiyacım var

oykumasil

Guru
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2011
65
1
286
Isparta
Kızlar 4 yıl süren bir ilişkim vardı şehir olarak uzaktık 3 veya 4 ayda bir görüşoyorduk ama son 1 yıldır çok fazla sıkıldığımı farkettim ona çokkötü davranıyordum aşkım azaldımı yoksa diye içten içe kötü oluyordum ona bunları yaşattığım için de vicdan azabı çekiyordum neyse sonra ayrıldım o inanamadı şok geçirdi bana geri döneceksin biliyorum kimseyle yapamazsın sen dedi ayrıldık ama ben ona mesaj çekiyordum bana niçin beni arıyorsun vicdanına hesap veremiyorsun benden ayrıldın ve arama beni dedi. Ben özür diledim, barışmak istediğimi söyledim, çok pişman olduğumu söyledim. Telefonu ev telini değiştirdi ortak arkadaş vasıtasıyla tekrar görüştük ben onu çok sevdiğimi söyledim ayrılamayacağımı söyledim -ağladım tabiki doğal olarak- çünkü çok kötüydüm ne derse desin haklıydı.Bana kafamı dinlemek istiyorum dedi ben işsiz güçsüzüm (atanamayan öğretmenlerden kendisi )parasız aşk olmuyor dedi ders çalışmam lazım sürekli ders çalışıyorum ve hiçbir şey düşünemiyorum dedi. Ben ağlayınca da ben iradesi zayıf kişiye aşık olmadım dedi dışarıdaydı yanın da kimler var dedim: merak etme kızlar yok dedi ben de :olamaz zaten sıkıysa olsun dedim oda: işte ben bu kişiye aşık oldum dedi beni rahat bırak dedi psikolojimiz bozuk senin de benim de dedi ama telefon numarasını vermedi msn den ulaş bana falan dedi yaaa kızlar vallahi çok kötüyümm napıcam benn onu kaybedicem diye o kadar korkuyorum ki kırılan hiçbir şey eskisi gibi olmuyor dedi bende bu ilişki için ailemi karşıma aldım şimdi beni yüzüstü bırakyorsun falan dedim napıcam ben şimdi akıl verin yahuu bekliyim mii ?yoksa yanına mı gidiyim ?yoksa hiç gitmeyeyim umut yok mu? ne dersiniz?

keskin kararlar almadan oturup dusunursun acaba ben bu adam olmadan mutlu olabilir miyim? bu adam benim hayatimin % de kacini kapsiyor vs.diye
cocuk oyuncagina cevirmeyeceksin iliskileri bir trip yaptin istemiyorum ayriliyorum dedin arkasinda dur kale gibi kararinin
sonradan aglayip zirlayacaksan artistligin geregi yok
kendi dusen aglamaz ben olsam senin ile msn de bile gorusmem cocuk yine gecirilen yillarin hatrina olsa gerek msn den goruselim demis
cani istediginde engeli kaldirir canini sikarsan engeller iyi dusunmus ben de olsam senin gibi bikarar birine tel. vermezdim:45:

keskin kararlar almadan oturup dusunursun acaba ben bu adam olmadan mutlu olabilir miyim? bu adam benim hayatimin % de kacini kapsiyor vs.diye
cocuk oyuncagina cevirmeyeceksin iliskileri bir trip yaptin istemiyorum ayriliyorum dedin arkasinda dur kale gibi kararinin
sonradan aglayip zirlayacaksan artistligin geregi yok
kendi dusen aglamaz ben olsam senin ile msn de bile gorusmem cocuk yine gecirilen yillarin hatrina olsa gerek msn den goruselim demis
cani istediginde engeli kaldirir canini sikarsan engeller iyi dusunmus ben de olsam senin gibi bikarar birine tel. vermezdim :45:

Haklı ve ben ona haksızsın demedim ama 4 yılda bir kere bile affedilmeye hakkım yokmu kolay değil inanın 4 yıl telefonda kola değil herkes depresyon sıkıntı geçirir bu hareketlerimle onu da üzüyordum haksız demiyorum zaten ona ama napıyım kendimi affetirmem için ne yapmam lazım ? tecrübelirinizi paylaşın kızlar

Back