benim karaktersiz dediğim şu şekilde benim amcamın olunun dogum günü vardı ben izmirde oturuyorum alsancaga gidelim dedik akşam vakti eşlerle katıldık kızın biri külotlu corap giyinmiş bildik kilotlu corap ya altınada kırmızı seksi bir kilot üstünede bir badi kışın ortasında daha töbe töbe bişiler bakınıyoduk gelip dibimizde eşimin önünde eğildi gülümsedi kocama gittiben bu tiplerden bahsediyorum kuzum agzım acıkta kaldı eşiminde benimde sinirlerim boşaldı resmen yani bütün mini etek için demiyorum canım istisnalara diyorum karaktersiz söz gelimi benim dayı kızlarıda giyer ben giymem ama cok mini değil ama siz üstü işte adabıyla giyerler öle milletin nefsini üstüne toplamazlar
Yeni nesil üniversite öğrencileri hep öyle giyiniyor ki. Kuşak farkı. Biz de öğrenciyken bence bizden eski olan insanlara marjinal geliyorduk ki şimdi üniversitede giyindiğim gibi giyinemem. Yaş meselesi bence. Ama neden sinirleniyorsun ki başkalarının giyimlerine, herkes utanmadığı sürece istediğini yapsın.
yukarda arkadaşa neden kızdımı yazdım tatlım bu örneklerden birisi o gün annemlere gidicem bir tane kız süper minimi ne diyorlar bacaklarını acmıs oturuyo kilodu gözüküyo bilerek yapıyor eminim yani bütün erkekler agzını acmıs bakıyor resmen agızlarının suyu aktı yani bu kadarına saygı duyamıyorum bende acık bir bayanım askılıda giyirum elbisede etekte yerine göre askılıda ama bu kadarını kaldıramıyorum canım ya
Amacının bu olduğu kesin mi acaba?
Masumane bir şekilde kendi düşüncelerini de söylüyor olabilir. Zira ben kendimi bildim bileli reklam peşinde koşan bir kadın olarak hiç tanımadım.
Sunu ayirt edin artik.
Bir kisi saygisiz ise siz o kisiye saygi duymazsiniz.
Ama bir inanc, bir olusum, bir kurum vb gibi topluluk icinden biri size saygisizlik ediyor diye sizde kalkip tüm o topluluga saygisizlik edemezsiniz, yanlistir bu.
Burada islamiyet bir dindir ve milyarlarca inanani vardir.
Kalkip ISlamiyete, müslümanlara, inanc ve ibadetlerine saldirirsaniz bende tepkimi veririm. ( Bagyan LEman icin bu cümle)
ipek ne guzel yazmıssın. uzun uzun yazmamayayım bosuna, katılıyorum!
fakat krizantemin sorunu eşine kendini göstermeye calısıp kaş göz etmesi anladıgım kadarıyla. dolayısıyla olaya biraz daha duygusal bir pencereden bakıyor.
krizantem sinirin gectiginde amaaan bana ne isteyen istedigi gibi giyinsin, baskalarıyla yersiz iletisim kurmaya calısmasınlar ona buna göz koymasınlar yeter diyecekmissin gibi geliyor
dünkü konuda saygı gösterenleri gördük zaten. biri, o konuya olumlu bakan herkesi sıraya dizmiş. her mesajı eksilemiş. :)
saygı verene verilir vermeyene verilmez bu tamam ama herkesi kapsamıyor bu. az. şükür ki az. her 2 düşüncedede az bence..
evet yaa kızda hiç bir tepki vermiyordu erkeklerde durumundan cok memnundu simdi buna ben nasıl saygı duyim bana göre olmaması gereken bir şeyNe iğrenç demi ona buna bakarken ağzının suyunun akması.
Erkeklerin en iğrenç yönlerinden biri..
ipek ne guzel yazmıssın. uzun uzun yazmamayayım bosuna, katılıyorum!
fakat krizantemin sorunu eşine kendini göstermeye calısıp kaş göz etmesi anladıgım kadarıyla. dolayısıyla olaya biraz daha duygusal bir pencereden bakıyor.
krizantem sinirin gectiginde amaaan bana ne isteyen istedigi gibi giyinsin, baskalarıyla yersiz iletisim kurmaya calısmasınlar ona buna göz koymasınlar yeter diyecekmissin gibi geliyor
Sunu ayirt edin artik.
Bir kisi saygisiz ise siz o kisiye saygi duymazsiniz.
Ama bir inanc, bir olusum, bir kurum vb gibi topluluk icinden biri size saygisizlik ediyor diye sizde kalkip tüm o topluluga saygisizlik edemezsiniz, yanlistir bu.
Burada islamiyet bir dindir ve milyarlarca inanani vardir.
Kalkip ISlamiyete, müslümanlara, inanc ve ibadetlerine saldirirsaniz bende tepkimi veririm. ( Bagyan LEman icin bu cümle)
Ama demiş ki ben Araplara para kazandırmam! ya zaten oraya gidenler araplara para kazandırıyım onların ekonomilerini güçlendiriyim diye gitmez, ibadet amaçlı gidildiğinin bile farkında değil! kaldı ki millet her sene yabancı ülkelere tatile gidiyo oraya giden ibadet amaçlı gitmiyo 'tatil' amaçlı gidiyo.. Yani çok saçmalamış bence ne diye ortalık yerde böyle şeyler söyledi reklam olmak amacındadır diye bi yargı uyandırdı bence!
Insanlar konusma özgürlügü adi altinda gercekten bazen hadlerini o kadar cok asiyorlar ki.
Ne demek " araplara para kazandirmak" yahu.
Tatillerde yurtdisina gider, Ingilizlere, Fransizlara, Almanlara, Amerikalilara vb vb para kazandirirsiniz bunda sakinca görmezsiniz.
Yediginiz giydiginiz hep ithaldir, gidip yurtdisindan alirsiniz bunda sakinca görmezsiniz.
Sözkonusu Müslmanlar ve ibadetleri olunca beyninizi rafa kaldirir bir tarafinizla konusursunuz.
Yeter artik yahu.
Saygi ise insanlarin inanc ve ibadetlerinede saygi.
Sakin bunun adini düsünce ve konusma özgürlügü koymayin zira bazi insanlar bi tarafi ile düsünüp bi tarafi ile konusuyor.
Gitmessin, inanmazsin falan filan ama bir Müslümanin en büyük ve en önemli ibadetini " araba para kazandirmak" diye nitelersen bende seni ve o düsünce tarzini öyle seylerle nitelerim ki aklin durur, sonrada düsünme, konusma özgürlügü der cikarim.
Cekin artik su kirli elinizi, dilinizi islamin üzerinden ya.
Yokmu baska isiniz gücünüz.
Siz zannediyorsunuz ki, müslümanligi karalarim, insanlari caydiririm, engellerim falan filan yok kardesim, sen ALLAHA SAVAS aciyorsun, karsiliginida önünde sonun da ALLAH tan alacaksin!!!
Heee bu arada unutmadan Bagyan Leman yeni kitap cikarmisin:)) Satislar nasil...
Burada müneccim b.ku yemeye gerek yok.
Tatillerde g.tünü ata ata yurtdisinda cirit atip, Avrupa, Amerika turu yapanlar sözkonusu Müslüman ve Ibadeti olunca bir tarafindan konusrsa bende tepkimi veririm.
Herkes masallah saygi gösterin bizeeee demeyi biliyor ama müslümana ve ibadetine saygi hak getire...
Bu kısımda bir belirsizlik var zaten. Yani ne anlatmak istiyorsa makaslanmadıysa daha net anlatması gerekirdi ki ona karşı ön yargısız olan gurup için bir yerlere çekilmezdi yazısı. İnanmıyorsa ki bunun özgürlüğüne hep sahip çıkıp “ben ibadetin gerekli olduğuna inanmıyorum ya da hac diye bir şey yoktur” diye daha net cümleler kullansaydı daha iyi olurdu eğer amaç oysa. Ama sadece bu ziyarette oynanan oyunları ele aldıysa devamı gelmesi gereken bir yazı. Yani dedem masal anlatıyor da sanki bitirmiş ben arkasından “eeee” diyorum. Yani devamını bekliyorum gibi. Leman Sam’ın bu açıklaması yetersiz.
Ama senin dediğin gibi reklam amaçlı olduğunu sanmıyorum. Yıllardır ne malzemeler vardı da kullanmadı.
hiii bende bir an irkildim papara yedik diye kızz bu kadar kızma bune şiddet bune celal
Ya neden makaslasın gazete...!
Açık açık söylemiş, daha net cümle nasıl kurmasını bekliyosunuz anlamadım!!
LEMAN SAMDAN TÜRKÜ ALBÜMÜ GELİYOR amaç ortada
Ya neden makaslasın gazete...!
Açık açık söylemiş, daha net cümle nasıl kurmasını bekliyosunuz anlamadım!!
LEMAN SAM’DAN TÜRKÜ ALBÜMÜ GELİYOR amaç ortada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?