- 12 Temmuz 2006
- 55.481
- 212.633
- 52
Hayir demek istedigim muslumam degilim bile dememis bir insani islam dusmani ilan etmek neyin nesi
Islam karsiti propagandalar yaptigini soylemek?
Bir musluman cikip hac turizminde fonen oyunlari elestiremez mi? Elestirmeli hatta..
Seni destekledim zaten o yazımda:)))
Ben müslümanım, elimden geldiğince ibadetlerimi yerine getirmeye çalışırım, eksiğim vardır, hatam kusurum vardır, onu Allah bilir lakin yeri geldiğinde de yapılan bir yanlışı gördüğümde yanlış derim, diyebilmeliyim, bu ne beni az imanlı yapar ne müslümanlıktan çıkarır, Leman Sam'da doğru veya yanlış bir eleştiri yapmış, haklıdır değildir o tartışılır ama müslüman değil gibi bir çıkarım yapmak yanlıştır, hele hele kızı Şevval hanımın bir seslendirmesini işaretleyip ispatmış gibi göstermek yersizdir, neyin ispatı, kadını ıstavroz çıkarırken mi görmüşler ki?
Ayrıca neden diğer mezhepler falan hedef alınınca ses edilmezde konu müslümanlığa gelince herkes kılıcını kuşanır, Osmanlı Osmanlı deyip gururlanırlar ama o Osmanlı'nın ordusu Alevi'lerden oluşur, Hacı Bektaş dergahına tabiidirler, adamlar yeminleri bile Hacı Bektaş tarafından yazılmış, Osmanlı savaşlarında gurur duyduğumuz Alevi yeniçerilerin torunları şu an bu topraklarda yaşıyor ama hani ibadet özgürlükleri, insanlar yıllarca Alevi'yim diyemedi.