- Konu Sahibi teachercnn
-
- #1.121
merhaba kızlaar :) cinsiyeti öğrendik bugun Allah'ın izniyle ( dr. %95 dedi ) kız bebiş geliyor :)o kadar mutluyum ki anlatamam :) darısı sizin basınıza inşaAllah
canıııııımmmmmmm gözün aydın. kız çocukları çok tatlı olur yaaaaa
bende yarına aldım bakalım benm kuzu neymiş:44::18:
inşallah sağlıkla hayırla gelirler kız erkek zaten farketmiyo sonuçta bizde ikiside yok
haklısın canım ikisi de yok ondan kız erkek farketmez :) ama kız cocukları dediğin gibi başka yahu :)
kendimi çarşıya atmamak için zor tutuyorum :)
kendime de beğendiğim bazı pantolon ve bulüzler vardı cinsiyeti bekliyordum artık alıcam bakalım hayırlısıyla :)
dilerim senin de gönlüne göre vermiştir yüce rabbim... sağlıklı olur inşaAllah...
bakalım üçlü test için kan aldılar bir de bugün cumaya doğru cıkarmış sonucu... haftaya pzt günü de ilk aşımızı olucaz :)
sonrasında da önümüzdeki ay detaylı usg ve 4lü test var pff sonrasında glikoz takviyesi ayyy hele bir de hareketleri de basladı
kızımın cok güzel bir duygu buuuu
isim düsündün mü hiç kız olursa ya da erkek olursa şu olur dediğin ?
mrb kızlar napıyorsunuz bakim sekerlik dünya tatlısı kızın geliyormuş gözün aydın canım bende perşembe gidecem bakim inş benimkilerde gösterirde meraktan çatlamam çok merak ediyorum yakızım haziranda dogmuştu 1 ay sonra zıbın yerine küçücük ettekler ciciler giydirmeye başlamıştım çok şekerdi kız çocu ayrı bir tatlı oluyor teacher yarın güzel haberlerini bekliyorum canım perşembe günü resimlerinide eklerim bebişlerimin sende ekle ok
amiinn canım inşallah. herkesin.
ben şimdiden kıyafetlere bebek eşyalarına göz atıp duruyorum da almakta acele etmiycem az daha tutucam kendimi:18:
bu arada özellikle kız bebeklerin çookk tatlı şeyleri var yaaa
3 lü test niye yapıyosunki, 2lide risk mi çıktı ki
hareketleri başladı demekki ne güzeelll. ben burdayım haaa diyodur o zaman arada
mrb kızlar napıyorsunuz bakim sekerlik dünya tatlısı kızın geliyormuş gözün aydın canım bende perşembe gidecem bakim inş benimkilerde gösterirde meraktan çatlamam çok merak ediyorum yakızım haziranda dogmuştu 1 ay sonra zıbın yerine küçücük ettekler ciciler giydirmeye başlamıştım çok şekerdi kız çocu ayrı bir tatlı oluyor teacher yarın güzel haberlerini bekliyorum canım perşembe günü resimlerinide eklerim bebişlerimin sende ekle ok
teachern aşk olsun hani haberdar edecektin bizi dr gelince
ya canım bişey öğrenemedim ki.benim yaramaz bacaklarını toplamış göstermedi:18::18:
hayırlısı olsun tatlım belki bundan sonra gösterir...
bunlar da bebişime aldığım ilk kıyafetlerimiz ilaydamız nasipse bunları giyecek teyzeleri
http://www.kadinlarkulubu.com/ekim-...bislerine-aldigi-ciciler-22.html#post24656218
kızlar benim bebişlerde göstermediler karşılıklı oturuyorlardı utrasyon aletiyle uğraştı dr oynamadılar yerlerinden iyiler saglıklılar şükür 1 ay sonra gel dedi kan hapı verdi.gelirken nazlandılar şimdide nazlanıyorlar dedim dr gülüyor şimdi telden girdim nete yarın gündüz resimlerini eklicem teyzeleri çoook tatlılar yaaa
ay meryem bunlar tek yumurta mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?