- Konu Sahibi teachercnn
-
ya yapmk yapılıyo canım ama ben bayramda memlekete gitcem gerçi eşimde gelcek ama orası çok soğuk :) banyo yapmaya üşeniyo insan soğuktan bide ordaki evimz açılmamış ne zamndr buz gibidr şmdi :) :)
arkadaşlar var mı böyle bi belirti yaşayan hamileliğinde? yani 4. 5. haftalarda iştahında artış olan var mı
arkadaşlar var mı böyle bi belirti yaşayan hamileliğinde? yani 4. 5. haftalarda iştahında artış olan var mı
cnm seni sevndrmk istemm ama ben hamileliğimin ilk haftalarında 2-3. hftası kadr öle bi yemek yiyodum ki deli gibi resmen gece uykudan uyanıyodum aclıktan :) böle hep canım et kavurma böle bahartlı şeyler istiyodu canım :) inşllh hamilesndr canım :) işanlahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
canım kendimi bende umutlandırmak istemiyorum. o yüzden aklıma ilk şeker geldi
ölçtürdüm hemen normalmiş.
ayyyy ama inşalllahhh dediğin gibidir hayırlısıyla olsun artık isteyen herkesin. inş
yagmurcum, Allah iyiligini versin
canım bende adetim geçmemişti ama baya yakın bi tarihti.midem öyle bi kazınmıştıki sabah 5 te uykudan uyanmıştım.o günü hiç unutmuyorum.değişik bişi olduğunu oradanda anlamıştım.allah gönlüne göre versin.
inşallah canım yaa benim de seninki gibi olur da hamile kalırım.:26:
bu arada batım 27 ekimdi. hala gelen giden yok çok şükür ki. inşallah gelmezler
bişi kalmamış bekleme süren bitmiş.yarın filan yapsana.muhtemelen çıkar varsa.bende 1 gün geçince yapmıştım çıkmıştı.
olmazsam inşallah, haftasonu yapayım diyorum.
bu arada dila sende aşırı bi uyku isteği de oluştu mu
hayır canım bende hiç bir belirti olmadı halada yok.ama dün öyle bir kanamam olduki neye uğradığımı şaşırdım.o kadar kötü oldum.hemen gittik hastaneye.eşimle aramızda kan uyuşmazlığı var.iğne yapıldı.bir sürü ilaç verdi dr.dünden beri psikolojim alt üstama çok şükür bebek ve kese iyiydi.allahım herkese hamileliğini sağlıklı bi şekilde yaşamak nasip etsin.sizlerede en kısa zamanda miniklerinize kavuştursun.
bu arada kızlar yarın sabah test yapıcam. dua edin lütfennn. artık olsun istiyorum
sarımsı bir akıntı kahverengi tonlarını anımsatan adet ım 2 gün sürdü adetmiiydi oda belli değil 8 tane test yaptım hamileyim. şimdi sanırım 1 2 haftalık felan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?