- 21 Ağustos 2011
- 569
- 50
- 38
- Konu Sahibi teachercnn
canım peki kan testi için erken mi, beklemek mi gerekiyor, salı yaptırmayı düşünüyordum da
kaç günün geçti senin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım peki kan testi için erken mi, beklemek mi gerekiyor, salı yaptırmayı düşünüyordum da
kaç günün geçti senin
5 gün geçti, napsam bilmiyorum ki
canım ikimizin de aynı gibi benim bugün 4 gün oldu ama benim adet belirtilerim oluştu bugün. büyük ihtimalle olacam. o yüzden bi kaç gün bekliycem. sen de durumlar nasıl var mı adet ağrıların
adet belirtisi yok, benim zaten ağrım falan pek olmazdı, ama hamilelik belirtisi olan kasık ağrısı ya da akıntı artışı falan yok, aksine akıntım adetime yakın azalırdı, şu an azalmış durumda.
yarin sabah bu forumu okudugum zaman teacher'in ''hamileyimmmmmmmmmm'' seklindeki mesajini gorurum insallah:118:
kız teacher senin regl dönemin ne cabuk geldi:)
tabi bana cabuk geldi kimbilir sana nsl geldi:)
ben daha yeni başladım ovulasyona önümde koskoca 3 hafta var
güzel haberlerini okumak istiyorum bende cemre gibi:)
o zaman yap canım ya vaktin falan varsa hiç düşünme derim. zaten varsa hemen çıkar kanda. hem kafanda rahatlar. beklemek insanı umutlandırıyo bu da korkutuyor insanı. çünkü olurda adet gelirse hayal kırıklığı da büyük oluyo. o yüzden bence yap kan testini . umarım pozitif çıkar yaa
ne kadardır deniyosunuz
teacher hamilemisin canımmm çok sevndım :)
teacher bi daha test yaptınmı canım?
canıımmmmm keşkeeee ama malesef hayır değilim. yani beklemedeyim, adetimi bekliyorum gelmesini.
daha doğrusu gelmemesini bekliyorum:18:
yok yapmadım yaa.
ağrılarım başlayınca hasta olacam diye düşünüyorum.
bi daha tek çizgi görmek istemiyorum. o yüzden perşembeye kadar (olmazsam inşallah) bekleyecem.
cuma da kan testi yaparım. inşşşşşalllahhhh
cümlemizin inşallah canım.
sen ne yaptın meryem, ovulasyona mı başladın