- Konu Sahibi teachercnn
-
çook guzel bı haber.. ALLah kucagına almayı da nasıp etsın ınsallahh.. darısı bızlerın basınaa... ahh ahh bızde gorseydık ıkıncı cızgılerı
canım çoook teşekkür ederim.allah tüm isteyenlere bu duyguyu çok bekletmeden yaşatsın amiiiiiiiiiinnnn
aminnnnnnnn canım ınsallah RAbbım İsteyen HErkese Nasip ETsin.. Bu ADeti Beklemek Ne Kadar DA zorr..Daha 1 Hafta Var Adetime. İnşallahh ben ve Tüm İsteyenler Hamiledirrr.... (AMİN)
kızlar belim ağrıyor hala hesapladım yarın yumurtlama günüm acaba onun içinmi ağrıyor :44:adet olcakmış gibi sanki karnımda tavuk oluyorum bugünlerde
şu yumurtlama zamanını ben hiç anlayamadım.bazıları tarif ediyo hani uzayan yumurta akı kıvamında akıntının olması göstergeymiş.ama ben hiç öle bişi farketmedim.herkeste farklı oluyo herhalde.
slm kızlar
benim bugün adet günüm henüz olmadım ve hiçbir belirtimde yok normalde ne olurdu gögüslerim şişerdi sızlardı
kasığım batardı belim ağrırdı ve vajinamın üstünde şişlik olurdu.
ama şuan hiçbiri yok ara ara akıntım çoğalıyor ateşler içindeyim ayaklarım üşüyor ama vucudum çok sıcak halsizim sanki şiddetli bi hastalık beni bekliyor gibi bi halim var.
bu durumda olupta hamile olduğunu öğrenen varmı?
mrb canım napıyorsun bakim nasılsın:80: hamilelikte oluyor baş dönmesi canım.ama hamile kalmışsan 1,5 haftalık falandır yeni rahime yerleşmiştir erken bence baş dönmesi için yinede belli olmaz herkeste farklı olur.adetin tahminimce 12 13 gibi bitmişti degilmikızlar bugün okulda nasıl başım döndü ya. oturdum bi süre kendime gelmk için.dedim acaba olabilir mi
baş dönmesi oluyo mu acaba hamilelkte?
ya da ne zamn oluyo?
var mı tecrübeli olan
paylaşrsa sevinirim
mrb canım napıyorsun bakim nasılsın:80: hamilelikte oluyor baş dönmesi canım.ama hamile kalmışsan 1,5 haftalık falandır yeni rahime yerleşmiştir erken bence baş dönmesi için yinede belli olmaz herkeste farklı olur.adetin tahminimce 12 13 gibi bitmişti degilmi
9 da bitmişti canım ya. belkide yorgunluktan olabilir. misafir okul koşturuyorm belki tansiyonm düşmüştür.
hayır olsun inşallah.
sen naslsın ne yapıyosun
karşılaşamıyoruz
kızlar bugün okulda nasıl başım döndü ya. oturdum bi süre kendime gelmk için.dedim acaba olabilir mi
baş dönmesi oluyo mu acaba hamilelkte?
ya da ne zamn oluyo?
var mı tecrübeli olan
paylaşrsa sevinirim
tatlışım baş dönmesi uyku halleri birden miğde bulantısı hatta birden gelen bulantı akabinde istifra etmeler bunları ilk hamileliğimde hep yaşamıştım. bakam nasip bu ay da yaşamaya başladım. dilerim iyi haberler veririm sizlere.
canım inşallah ya. ALLAH cümlemize nasip eder inşALLAH.
dün gece rüyamda gördüm ya hamile olduğumu. ama nasıl seviniyorum anlatamam.
sonra tatlı hoş bi duyguyla uyandm etkisindeydm hala.
sonra kendime geldim rüyaymış.
inş gerçek olurda bu ay olur.
baş dönmesi bi an oldu öyle. biraz sürdü. sonraki gün falan şimdiye kadar bişey yok.
ama bu seferde kasuklarım ağırıyo. adetim 4 ekimde. bukadar az gün kalınca yumurtlama ağrısı değil heralde diye düşündüm. çünkü 15-21 arasıydı benm yumurtlama hesaplarma göre ve belirtilere göre.
hala da ağırıyo kasıklarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?