cok teşekkür ederimOoo dur canım. Öncelikle sakin ol. Güzelce ilaçlarını al bol su iç. Başka bir şey yapma hormonlarını filan bozarsın. O fitiller filan güzelce temizliyor zaten. Sakin ol yeterli.
heyecan yapıyorum biraz cok annelik duygusunu tatmak icin sabırsızlaniyorumcok teşekkür ederimdediğinizi yapıcam
Çol iyi anlıyorum ben de tüp bebek için haber bekliyorum. Ama anca kendimizi yıpratıyoruz bu çok daha kötü.heyecan yapıyorum biraz cok annelik duygusunu tatmak icin sabırsızlaniyorum
allahm yardim etsin rabbim sifamızı versin tez zamanda insallah rabbim kucaklarimizi doldursun bize basta tum isteyene tatdirsin koklatsin insallah hayırlı haberlerinizi alırızÇol iyi anlıyorum ben de tüp bebek için haber bekliyorum. Ama anca kendimizi yıpratıyoruz bu çok daha kötü.
Amin canım tüm hasret çekenler inşallahallahm yardim etsin rabbim sifamızı versin tez zamanda insallah rabbim kucaklarimizi doldursun bize basta tum isteyene tatdirsin koklatsin insallah hayırlı haberlerinizi alırız
Çok geçmiş olsun inşallah. Ya sabırlı olun. Öncelikle o akıntılar kullanacağınız fitillerle 10 güne yakın kaybolacaktır. Ben de evlendiğimden beri sadece bir kez böyle birşey yaşadım. Eşimden kaynaklanan bir enfeksiyon geçirmişim meğerse. Öncesinde yesilimsi gibiydi daha sonra pamuk gibi içimden dökülmeye başladı akıntı. Sonra çok korktum hemen doktora gittim. Fitil ve ilaçları kullandım bir haftaya kadar aşırı derecede pamuk gibi yoğun kıvamda döküntüler oldu zaten düşündüm ki fitiller işe yarıyor ve içimi temizliyor diye. İyiki de hemen gitmişim. Iki yıl oldu neredeyse ilaçların adını hatırlamıyorumbuğün doktora hsg icin gittim ama cekilemedi yoğun akıntın var dedi kadın doguma gönderip sana orda reçete yazılacak dediler gittim fitil antibiyotik intihap dagıtıcı yazdilar 10 gün sonra kontrole gel bakalm dedi insallah gecer akıntı ilk kez böyle basima geldi adetten sonra içinin temizlenmesi lazim dedi doktorda şaşırdı arkadaşlar lütfen yardımcı olun bu tür durum yasayan arkadaşlarım nasıl geçebilir nasıl düzelebilir bu ne kullanmam gerekli ne yapmalıyım anne olmaya adımlarda bu sorunlarla karsılasmak beni cok üzüyo lütfen yardımcı olun bitkisel seylermi kullanim kimi hergün bir dis sarimsak yut diyolar hap gibi soğan kürü yap diyolar iste nebilim maydonoz suyu kaynat ic diyolar bu arada duydum maydonoz suyu düsük te yapıyomuş soğan kürünü ise icemiyorum kokusu migdemi bulandiriyo ne yapmaliyim böyle söylentilerde aklımı karıştırdı ben ilk gebeligimde düsük yaptim sagliksiz gebelikti kurtaj oldum ikinci gebeligim ise iki iki bucuk ay öncesine kadar vardi oda giitti igneyle icimde erittiler kesem sag tüpün üstünde oluştuğu için tehlikeliydi anne hayatını riske sokuyo dediler ve 25gün hastanede yattim ankarada kendim ciktim degerlerim evde dusune kadar takip ettim buarada iki gunde bir kan tahlilinede baktirdim bunuda böyle atlattim simdi ise tekrar sağlıklı bir gebeligim olsun diye ugrasiyorum rabbim isteyen herkese tatdırsın kimsenin kucağını bos bırakmasın suan bursada oturuyom burda universite hastanesine gidiyorum tedavi gormek icin sağlıklı bir gebeliğim olsun diye basta ta dedigim gibi hsg rahim filmi istediler oda bugün o akıntim yuzunden cekilmedi diger adetimn bitiminden sonra gun alıp gidicem insallh sorun cikmaz birde bu sorundan kurtulurum.insallh derdimi anlatabilmisimdir doğru lütfen yardımcı olurmusunz
benimde ayni sekilde lavoboda geliyodu ama anlayamadım ben günlük ped kullanıyodum ona gelmiyodu doktora dedim kullanma dedi oranin hava almasini etkiliyomus ilaclarimi kullanmaya basladim insallah gecer benimde su rahim filmini çekebilirsnlerde sonra insallah geçerse doktora esimden mi acaba kaynakli olmusmudur dedim esine suc atma dedi azarladı ben-i biz kadinlar iste cok cabuk enfeksiyon mikrop kapabiliyoruzÇok geçmiş olsun inşallah. Ya sabırlı olun. Öncelikle o akıntılar kullanacağınız fitillerle 10 güne yakın kaybolacaktır. Ben de evlendiğimden beri sadece bir kez böyle birşey yaşadım. Eşimden kaynaklanan bir enfeksiyon geçirmişim meğerse. Öncesinde yesilimsi gibiydi daha sonra pamuk gibi içimden dökülmeye başladı akıntı. Sonra çok korktum hemen doktora gittim. Fitil ve ilaçları kullandım bir haftaya kadar aşırı derecede pamuk gibi yoğun kıvamda döküntüler oldu zaten düşündüm ki fitiller işe yarıyor ve içimi temizliyor diye. İyiki de hemen gitmişim. Iki yıl oldu neredeyse ilaçların adını hatırlamıyorum
aminnnn inşallahAmin canım tüm hasret çekenler inşallah
Canım günlük ped hijyenik kullanıldığı sürece sıkıntı yoktur ben de ergenlikten beri kullanıyorum enfeksiyon kapmadim fakat evlilikten sonra bir yıl boyunca da hiç olmadı. Ne zaman ve neden olduğunu daha sonra anladım. Ben eşimle problemler yaşadım eşimi eve almıyordum bir iki ay boyunca da hiç ilgilenmedim telefonlarımı kapattım ve şehir dışına çıktım. Boşanma davası için geri döndüğümde ailesi tarafından barıştırıldık. Nese mahkeme günü vazgecmistik bosanmadan. Daha sonra mutlu mesut olalım derken ilişkimiz devam etti ve ben enfeksiyon geçirdim. Şüphelendim ben onunla olmadığım gunler boyunca bir defa beni aldatmış bunu öğrendim kendisinden yani demek oluyor ki başka bir kadınla birlikteliği bana enfeksiyonu taşıdı. Yani o doktor da ne kadar eminmiş ki böyle konuşabiliyor.benimde ayni sekilde lavoboda geliyodu ama anlayamadım ben günlük ped kullanıyodum ona gelmiyodu doktora dedim kullanma dedi oranin hava almasini etkiliyomus ilaclarimi kullanmaya basladim insallah gecer benimde su rahim filmini çekebilirsnlerde sonra insallah geçerse doktora esimden mi acaba kaynakli olmusmudur dedim esine suc atma dedi azarladı ben-i biz kadinlar iste cok cabuk enfeksiyon mikrop kapabiliyoruz
bilmiyorum ama öyle dedi tabikide temiz kullaniyorum ic camasirim batmasin diye kullaniyorum kendim saten rahatsiz oluyorum akıntım vardı ama hic boyle pede geldigini bilmezdim doktor yesilimsi gibi dedi gosterdi bende sasrdim enfeksiyon kaptim demek ki bakteriyel nebilim iste neyse haplar verdiler 10 gun kullan gel bakalm dediler sonrada hsg icin adet olmayi bekliycem daha sonrada bitince gun almam gerekiyo buarada siz esinizi boyle durumda nasil affettiniz aldatmis baska bir kadinla birlikte olduysa size bulastirmis bideCanım günlük ped hijyenik kullanıldığı sürece sıkıntı yoktur ben de ergenlikten beri kullanıyorum enfeksiyon kapmadim fakat evlilikten sonra bir yıl boyunca da hiç olmadı. Ne zaman ve neden olduğunu daha sonra anladım. Ben eşimle problemler yaşadım eşimi eve almıyordum bir iki ay boyunca da hiç ilgilenmedim telefonlarımı kapattım ve şehir dışına çıktım. Boşanma davası için geri döndüğümde ailesi tarafından barıştırıldık. Nese mahkeme günü vazgecmistik bosanmadan. Daha sonra mutlu mesut olalım derken ilişkimiz devam etti ve ben enfeksiyon geçirdim. Şüphelendim ben onunla olmadığım gunler boyunca bir defa beni aldatmış bunu öğrendim kendisinden yani demek oluyor ki başka bir kadınla birlikteliği bana enfeksiyonu taşıdı. Yani o doktor da ne kadar eminmiş ki böyle konuşabiliyor.
Biliyorum hiçbir kadının affedemeyeceği bi durum. Ben bu yanlışı kendi yaptığım hatalardan kaynaklandığının farkına vardım. Severek evlenmeme rağmen sonradan o beni ne kadar çok sevse de hep onu küçümsedim. Yaptığı en ufak şeyleri, ekmek kırıntısını diş macununu yok halı kaymış vs saçma sapan şeylerden dolayı bile kavga çıkarıp yatağımdan uzaklaştırıp kapıyı kitler veya kapı dışarı ederdim.Hele ki cinsellik konusunda çok uzak kalırdım hiç canım istemezdi hormonlardan dolayı.hep onun isteğini bir hafta on gün geri çevirirdim.Boyle boyle.. sonra da eski konuları pişirir pişirir önüne sererdim derken çok uzaklaştım ondan sonra boşanacağım diye tutturdum. Dava açtım aylarca eve almadım. Kapıda kışın ortasında soğukta saatlerce beklemesine rağmen. Hiçte gıkını çıkarmadı bir fiske dahi atmazdı. Benim de bencilliğim bu ya. Allah vermiş seven bir insan.ev temizleyen bulaşık yıkayan yemek yapan.Formalarımı ütüleyen... işte...Şehir değiştirdim derken hiç adamın ne istediğini düşünemedim. Tabi o da doğru yapmadı sonuçta boşanma davası da açmış olsam daha mahkeme gününe vardı yani bir ay. Ben şehir dışına gidince artık ümidini kesmiş. Benim sevgili yapıp kaçtığımı düşünmüş.ona hiç haber vermeden gittim. Döndüğümde mahkeme için ve çalıştığım il olduğu için döndüm. O da bu arada arkadaşının ayarladığı evli ve mutsuz bir bayanla işini görmüş.bilmiyorum ama öyle dedi tabikide temiz kullaniyorum ic camasirim batmasin diye kullaniyorum kendim saten rahatsiz oluyorum akıntım vardı ama hic boyle pede geldigini bilmezdim doktor yesilimsi gibi dedi gosterdi bende sasrdim enfeksiyon kaptim demek ki bakteriyel nebilim iste neyse haplar verdiler 10 gun kullan gel bakalm dediler sonrada hsg icin adet olmayi bekliycem daha sonrada bitince gun almam gerekiyo buarada siz esinizi boyle durumda nasil affettiniz aldatmis baska bir kadinla birlikte olduysa size bulastirmis bide
başta siz kendiniz uzaklaştırmışsınız esini sevmissiniz oda sizi sevmiş belliki herseyinizi saygı sevgi ile karsılamiş ne güzel ya keşke benim esimde böyle olsa çok soğuk bana karşı ilişki konusunda hep uzak benden hep ben istiyorum istedikçe o dahada uzaklasıyo ve tek bildigi telefon elinden düsmüyo neymiş efendim yok video izlemeyi seviyorum yok ev fiyatlarina bakıyorum yok tarla tapan bakiyorum onun hayali bi bahceli ev almak icinde yasamak öyle karı kiız ayagi yok mesajlasmasi yok ben üc senelik evliyim benim esim bekardi ben ise evlenmis ayrilmistim beni sevdi bende onu sevdim evlendik tabi bizimde oldu ilk baslarda olmazmi sorunlarimiz cok oldu ayrildik geri birlestik benim esimde o hatayi yapti bana bende herseyi katardim hep eski sevgilisini kör olası sevgim iste herseye göz yumdu sonra ailesi ile birlikte yasamaya basladim derken evlendik birlikte olduk gelinleri kabul ettiler ailesi benimsediler ama esim hicbir zaman evlenmis ayrilmis olarak gormedi beni tek huyları bunlar benimle oturup konusmaz bile sohbeti bile yok ayni evin icinde ayri yataklarda yatiyoruz evimiz ayri ama annesi cok büyük beyin ameliyati gecirdi simdi ise tekrar birlesmeyi düşünüyo diyorum ya cok sansliymissiniz keske benimde esim bana karsi oyle olsa simdi ise bi bebegim olsun diye ugrasiyorum ama o istemiyo iliskiyi bile kaciyo hep benden yapmak istemiyo yoruluyorum hep der ben ona evlat vermek isterken ugrasirken o boyle davraniyo cok bunalimdayim ama belli etmiyorum onun icin ugrasiyorum hastane tedavi ilk iki düşüğümden sonra artik bende kucagima almak istiyorum ama o neden boyle çözemiyorumBiliyorum hiçbir kadının affedemeyeceği bi durum. Ben bu yanlışı kendi yaptığım hatalardan kaynaklandığının farkına vardım. Severek evlenmeme rağmen sonradan o beni ne kadar çok sevse de hep onu küçümsedim. Yaptığı en ufak şeyleri, ekmek kırıntısını diş macununu yok halı kaymış vs saçma sapan şeylerden dolayı bile kavga çıkarıp yatağımdan uzaklaştırıp kapıyı kitler veya kapı dışarı ederdim.Hele ki cinsellik konusunda çok uzak kalırdım hiç canım istemezdi hormonlardan dolayı.hep onun isteğini bir hafta on gün geri çevirirdim.Boyle boyle.. sonra da eski konuları pişirir pişirir önüne sererdim derken çok uzaklaştım ondan sonra boşanacağım diye tutturdum. Dava açtım aylarca eve almadım. Kapıda kışın ortasında soğukta saatlerce beklemesine rağmen. Hiçte gıkını çıkarmadı bir fiske dahi atmazdı. Benim de bencilliğim bu ya. Allah vermiş seven bir insan.ev temizleyen bulaşık yıkayan yemek yapan.Formalarımı ütüleyen... işte...Şehir değiştirdim derken hiç adamın ne istediğini düşünemedim. Tabi o da doğru yapmadı sonuçta boşanma davası da açmış olsam daha mahkeme gününe vardı yani bir ay. Ben şehir dışına gidince artık ümidini kesmiş. Benim sevgili yapıp kaçtığımı düşünmüş.ona hiç haber vermeden gittim. Döndüğümde mahkeme için ve çalıştığım il olduğu için döndüm. O da bu arada arkadaşının ayarladığı evli ve mutsuz bir bayanla işini görmüş.
inşallah geçerİltihap varken gebe kalamazsın zaten. İlk önce iltihap kurutmalısın canım.
cok tesekkur ederimAkintiniz tabiri caiz ise peynir gibi , süt kesigi gibiyse aynı zamanda şeker diyeti de yapın bol probiotik beslenin
Allah yardımcınız olsun inşallah hiç üzülmeyin bence o dursun düşünsün sizi el üstünde tutsun ayrıca bence onu çocuk yapmaya zorlamayın çünkü istemediği birşeyi daha sonra başınıza kalkar. Siz kendinizi ona bağlamayın Özgür davranın istediğinizi yapın arkadaşlarınızla vakit geçirin. Bu erkekler böyle peşinden koşarsanız sizden uzaklaşırlar. Ben sevgililikten bu yana çok deneyimledim. Ben çok severken eşim benden uzaklaşmıştı.Tabi evlilikten sonra öyle olmadı eşimden hiç boşanalım lafını duymadım. Her ne olursa olsun sevginizle değilde saygınızla yapın. Saygı çerçevesinde yapın sonra çok büyük üzülmezsinizbaşta siz kendiniz uzaklaştırmışsınız esini sevmissiniz oda sizi sevmiş belliki herseyinizi saygı sevgi ile karsılamiş ne güzel ya keşke benim esimde böyle olsa çok soğuk bana karşı ilişki konusunda hep uzak benden hep ben istiyorum istedikçe o dahada uzaklasıyo ve tek bildigi telefon elinden düsmüyo neymiş efendim yok video izlemeyi seviyorum yok ev fiyatlarina bakıyorum yok tarla tapan bakiyorum onun hayali bi bahceli ev almak icinde yasamak öyle karı kiız ayagi yok mesajlasmasi yok ben üc senelik evliyim benim esim bekardi ben ise evlenmis ayrilmistim beni sevdi bende onu sevdim evlendik tabi bizimde oldu ilk baslarda olmazmi sorunlarimiz cok oldu ayrildik geri birlestik benim esimde o hatayi yapti bana bende herseyi katardim hep eski sevgilisini kör olası sevgim iste herseye göz yumdu sonra ailesi ile birlikte yasamaya basladim derken evlendik birlikte olduk gelinleri kabul ettiler ailesi benimsediler ama esim hicbir zaman evlenmis ayrilmis olarak gormedi beni tek huyları bunlar benimle oturup konusmaz bile sohbeti bile yok ayni evin icinde ayri yataklarda yatiyoruz evimiz ayri ama annesi cok büyük beyin ameliyati gecirdi simdi ise tekrar birlesmeyi düşünüyo diyorum ya cok sansliymissiniz keske benimde esim bana karsi oyle olsa simdi ise bi bebegim olsun diye ugrasiyorum ama o istemiyo iliskiyi bile kaciyo hep benden yapmak istemiyo yoruluyorum hep der ben ona evlat vermek isterken ugrasirken o boyle davraniyo cok bunalimdayim ama belli etmiyorum onun icin ugrasiyorum hastane tedavi ilk iki düşüğümden sonra artik bende kucagima almak istiyorum ama o neden boyle çözemiyorum
amin inşallahhhCanım ben de normal kontrole gittiğimde çok yoğun akıntım vardı genelde yeşilimsi olurdu hatta doktor akarken hissediyor musun bayağı yoğun geliyor demişti. Bana da fitil verdi 1 kutuda 3 tane vardı şuan adını hatırlamıyorum. Onları kullandıktan sonra akıntım kesildi. Ara ara leke gelir ama öyle eskisi gibi akıntım yok artık. Ve evet soğan suyu da çok şifalı rahimdeki iltihabı temizler adet düzenler. Bildiğim kadarıyla adet bitince 15 gün icilir birakilir ve 4 ay içilir. Endişelenme inşallah hiçbir sıkıntı yoktur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?