özğür nasıl davranıyımki beni ankaradan bursaya getirdi aileme bile gidemiyorum uzak diye gidip gelemiyoruz kaldıki arkadsm olsun bursaya tasindik ama burda bile birtek bayan arkadsm yokki o bana gelsin ben ona gidim oturalim gezelim konusalim sohbet edelim dertleselim hic olmadiki herseyimi paylasabilcegim bi bayan arkadsm kiz kardesim bile yok kendimi okdr yalniz hissediyorum ki artik hergun esimle tartismaktan sıkıldım bunaldım o bana soğuk basimdaki dertlermi ugrasim senlemi ugrasim diyo tamam ama bende bi insanim senin esinim az bana vakit ayir mutlu et konus yat kalk otur nebilim yani boyle biri iste herkez dort duvar arasinda yasadigini bilir tamam saygimi ona karsi yitirmek istemiyorum ama artik sabrimin taşma derecesindeyim en ufak birseyde annenlere git kal ozlediysen aradigimda annemi konusmama gicik kapiyo hemen laf soyleyip kaciyo baska odaya ama ben onun annesi babasi ailesi icin neler yapiyorum sevgide saygıda kusur etmemeye çalışırken esim de boyle iste.sabir sabir ben ona evlat verim.diye ugrasirken onda hep bi kacis hep bi bahane tamam sıkmak bunaltmak istemiyorum ama yani bende bi bayanim benide gorsün evliyiz magdem ben gecimimi yuvami huzurumu bulmak istiyorum evime bir evlat getirmek istiyorum önümüze hayatimiza bakalm istiyorumAllah yardımcınız olsun inşallah hiç üzülmeyin bence o dursun düşünsün sizi el üstünde tutsun ayrıca bence onu çocuk yapmaya zorlamayın çünkü istemediği birşeyi daha sonra başınıza kalkar. Siz kendinizi ona bağlamayın Özgür davranın istediğinizi yapın arkadaşlarınızla vakit geçirin. Bu erkekler böyle peşinden koşarsanız sizden uzaklaşırlar. Ben sevgililikten bu yana çok deneyimledim. Ben çok severken eşim benden uzaklaşmıştı.Tabi evlilikten sonra öyle olmadı eşimden hiç boşanalım lafını duymadım. Her ne olursa olsun sevginizle değilde saygınızla yapın. Saygı çerçevesinde yapın sonra çok büyük üzülmezsiniz