akıntı yoğunluğu koyu akıntı(yesilimsi vs.akıntısı olanlar)

özğür nasıl davranıyımki beni ankaradan bursaya getirdi aileme bile gidemiyorum uzak diye gidip gelemiyoruz kaldıki arkadsm olsun bursaya tasindik ama burda bile birtek bayan arkadsm yokki o bana gelsin ben ona gidim oturalim gezelim konusalim sohbet edelim dertleselim hic olmadiki herseyimi paylasabilcegim bi bayan arkadsm kiz kardesim bile yok kendimi okdr yalniz hissediyorum ki artik hergun esimle tartismaktan sıkıldım bunaldım o bana soğuk basimdaki dertlermi ugrasim senlemi ugrasim diyo tamam ama bende bi insanim senin esinim az bana vakit ayir mutlu et konus yat kalk otur nebilim yani boyle biri iste herkez dort duvar arasinda yasadigini bilir tamam saygimi ona karsi yitirmek istemiyorum ama artik sabrimin taşma derecesindeyim en ufak birseyde annenlere git kal ozlediysen aradigimda annemi konusmama gicik kapiyo hemen laf soyleyip kaciyo baska odaya ama ben onun annesi babasi ailesi icin neler yapiyorum sevgide saygıda kusur etmemeye çalışırken esim de boyle iste.sabir sabir ben ona evlat verim.diye ugrasirken onda hep bi kacis hep bi bahane tamam sıkmak bunaltmak istemiyorum ama yani bende bi bayanim benide gorsün evliyiz magdem ben gecimimi yuvami huzurumu bulmak istiyorum evime bir evlat getirmek istiyorum önümüze hayatimiza bakalm istiyorum

Tabiki de çok haklısın demek böyle bir odun var hayatında ama işte diyorum ya ona bel bağlama. Komşu edin pasta kek börekler çay saatiniz olsun. Aç müziğini dansını et şarkılara eşlik et. Kitap dergi vs oku. Çocuk yapıcam diye de kendini harap etme olursa olur stres yapma bizim de 3 yıldır olmuyor ama gerçekten o kadar üzülmemeye çalışıyorum nasiptir çünkü

doğru diyosunuz ancak kendime zarar veriyorum üzülsemde icime atiyorum aslinda iyi degil ama iste kendi capimda bunaliyorum kafaya takmamak lazim dediginiz gibi stresi bana zarar en dogrusu bu rabbim ne zaman ne vakit verirse ozaman olur

Yeşilimsi akıntı enfeksiyon ya da bakteri türleri için söylemiyor sanırım bende hamileliğim de sarı geliyordu akıntı rengim bazen yeşil gibi geliyordu koku yoktu ama renginden emin olamıyordum hamilelik öncesi en güzeli herseyi baktırıp hamile kalmak ben sebepsiz erken doğum yaptım nedeni bilinmiyor bebeğim hayatta değil o yüzden herseyin hayırlısı

doğru diyosunuz ancak kendime zarar veriyorum üzülsemde icime atiyorum aslinda iyi degil ama iste kendi capimda bunaliyorum kafaya takmamak lazim dediginiz gibi stresi bana zarar en dogrusu bu rabbim ne zaman ne vakit verirse ozaman olur
İnşallah Rabbim hakkınızda hayırlı olanı eylesin

Smear testi yaptırıyor musunuz düzenli

çok üzüldüm çok büyük geçmiş olsun allahım sabır versin size öylede yapıcam simdi basladim düzenli hastaneye gidip munaelerimi olup ilaç tedavi ne gerekiyosa yaptircam rabbim hepimize saglıkli sıhhatli hayırlı evlatlar versin tum isteyene tatdirsin

Bu kadar telaş yapma cnm ilaclarini kullan düzenli pamuklu iç çamaşırı giyin iç çamaşırını sık değiştir enfeksiyon kapmussin illa eşinden bulaşmaz ki dışarı da lavabo kullanırsan yada usutmussundur farkında olmamissindir olabilir stres yapma geçmiş olsun Allah herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah kimsenin kucağını boş bırakmasın rabbim

Bu yeşil akıntı bende de oluyo yaklaşık iki aydır. Doktora gitmiyorum korona muhabbetinden. Beyaz sarı yeşil ne renk ararsan var. Adet öncesi ve sonrası kahverengimiz de var bunun yanında bende kuruluk da var varoğluvar bunlar neyin belirtisi olabilir ki? Yemişim koronasını diyip gitmeliyim galiba doktora. Konu sahibinin konusu üstüne konu olmaz ama konusu açılmışken şeyettim

amin insallah allh razı olsun öyle ypyorum sık ic cmsrlarimi degistiriyorum ilaclarida kullnyorum tek sknti fitil alltn koyuyorum gtmiyo acaba faydasini gorurmuyum gcrmi akıyo geri ic cmsrma oyle huylanırım ki bide faydasi kalmiyo sanki öyle insallh gecer de dediginiz gibi galiba enfeksiyon kapmisim lavobolardan klozetten felan olabilir bide üsütmeye cok yatkınım oda olabilir ama hic bilemedimki kendimi esim diyodu iliskide bisey var icinde diye ama hic anlayamadım ic cmsrma günlük pedime geldiğini görmüyodum idrarimin rengi degisikti sadece doktor bile sasrdi hsg cekimi olmadi iste bu ay bekliycem bide bu akıntim gecerse insallh g3cer sonuclarim temiz olurda rabbim banada tattırir evlat tüm isteyene de tatdirsin amin

sizinde enfeksiyon olabilir üşütmüş olabilirsiniz ewet hastaneye gitmeye insan korkuyo ama bence ihmal etmeyin gidin bende de ayni sizin gibiydi lekelenmelerim hic bitmiyo esim uzaklasmisti benden sonra bu akinti cikti üstüne adet gördüm derken basima hepsi geldi kendimden sogudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…