• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

akıntı yoğunluğu koyu akıntı(yesilimsi vs.akıntısı olanlar)

sizinde enfeksiyon olabilir üşütmüş olabilirsiniz ewet hastaneye gitmeye insan korkuyo ama bence ihmal etmeyin gidin bende de ayni sizin gibiydi lekelenmelerim hic bitmiyo esim uzaklasmisti benden sonra bu akinti cikti üstüne adet gördüm derken basima hepsi geldi kendimden sogudum
Bizde eşim değil de ben uzaklaşıyorum böle olunca özgüvenim kalmadı bu akıntılardan dolayı bide üstüne isteksizlik var bunlardan sebep mi başka bişey mi bilemiyorum doktora gideyim yakın zamanda

amin insallah allh razı olsun öyle ypyorum sık ic cmsrlarimi degistiriyorum ilaclarida kullnyorum tek sknti fitil alltn koyuyorum gtmiyo acaba faydasini gorurmuyum gcrmi akıyo geri ic cmsrma oyle huylanırım ki bide faydasi kalmiyo sanki öyle insallh gecer de dediginiz gibi galiba enfeksiyon kapmisim lavobolardan klozetten felan olabilir bide üsütmeye cok yatkınım oda olabilir ama hic bilemedimki kendimi esim diyodu iliskide bisey var icinde diye ama hic anlayamadım ic cmsrma günlük pedime geldiğini görmüyodum idrarimin rengi degisikti sadece doktor bile sasrdi hsg cekimi olmadi iste bu ay bekliycem bide bu akıntim gecerse insallh g3cer sonuclarim temiz olurda rabbim banada tattırir evlat tüm isteyene de tatdirsin amin
Fitili kullandiktan sonra en az 1 saatt kalkmayın faydası olmassa doktrnu neden vermesin fitil daha etkili dışarı atıyor zaten belli bi süre sonra günlük ped kullan

Bizde eşim değil de ben uzaklaşıyorum böle olunca özgüvenim kalmadı bu akıntılardan dolayı bide üstüne isteksizlik var bunlardan sebep mi başka bişey mi bilemiyorum doktora gideyim yakın zamanda
her ikiside oluyo sebep gidin ihmal etmeyin sıkıntısı yine size

Back
X