G gotned Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 22 Ekim 2024 64 3 22 22 Ekim 2024 Konu Sahibi gotned #21 sevimmmli .!.: Bende erken belirti olarak kasık ve sırt ağrısı yaşamıştım.çok çok erkendi dediğiniz gibi olabilir inşallah. Genişletmek için tıkla... Amin amin inşallah sonuçları yazarım
sevimmmli .!.: Bende erken belirti olarak kasık ve sırt ağrısı yaşamıştım.çok çok erkendi dediğiniz gibi olabilir inşallah. Genişletmek için tıkla... Amin amin inşallah sonuçları yazarım
G gotned Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 22 Ekim 2024 64 3 22 24 Ekim 2024 Konu Sahibi gotned #22 sevimmmli .!.: Bende erken belirti olarak kasık ve sırt ağrısı yaşamıştım.çok çok erkendi dediğiniz gibi olabilir inşallah. Genişletmek için tıkla... Merhaba bugun kan verdim beta hcg 1.2 çıktı normal mi sizce adetime 11 gun var daha
sevimmmli .!.: Bende erken belirti olarak kasık ve sırt ağrısı yaşamıştım.çok çok erkendi dediğiniz gibi olabilir inşallah. Genişletmek için tıkla... Merhaba bugun kan verdim beta hcg 1.2 çıktı normal mi sizce adetime 11 gun var daha