Gebeliğe Hazırlık Akıntı hamilelik belirtisi olabilir mi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim belirtiler bugün cok yogunlastı gögüslerde hiç bişey yoktu bugün birden şiştiler sızlamaya basladılar belim sırtım kopacak gibi agrıyor alt karnım desen şiş.. çok hamile hissediyorum bu seferde olmazsa büyük yıkıntı olucak benim için umutlandım ama hayırlısı hem senin için hem benim için.. üzülme sende yine de ne zaman hayırlı ise o zaman olsun canın sağolsun

İnşallah canım haber vericem Ben de çok kürler denedim soğan kürü denedim olmadı testere dişli adlan pençesi denedim olmadı en son gecen Ay hayıt hapı içmiştim bu ay hamilelik olursa bak kerameti ondan bilebilirim amakomşumda onunla hamile kalmış

Lebenweise bu sabah test yaptım adete 2 gün var negatif sanırım yine boşa umutlandım

Lebenweise bu sabah test yaptım adete 2 gün var negatif sanırım yine boşa umutlandım
Yaaa dur adete var daha bekle biraz daha ama kafanda taşıma biz de çok umutlandik hiç gecikmezdi çünkü sonra üzüldük. İnşallah yanilirsin. Sana sürpriz olur

Yaaa dur adete var daha bekle biraz daha ama kafanda taşıma biz de çok umutlandik hiç gecikmezdi çünkü sonra üzüldük. İnşallah yanilirsin. Sana sürpriz olur
İnşallah ama olsaydı silikte olsa çıkardı ya adete az kaldı sonucta ama napalım kısmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…