• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Akıntı hamilelik belirtisi olabilir mi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben adet oldum canım ama bu ay farklı herşeyim inofolic combi yüzünden galiba. Bugün oldum ama durdu ağrım var arada. Ne güzel düzenli olurdum. Haftaici kadin doğuma gidecegim. Hsg cektircembir de tuplerimi merak ediyorum. Sen ne durumdasın.
Benim belirtiler bugün cok yogunlastı gögüslerde hiç bişey yoktu bugün birden şiştiler sızlamaya basladılar belim sırtım kopacak gibi agrıyor alt karnım desen şiş.. çok hamile hissediyorum bu seferde olmazsa büyük yıkıntı olucak benim için umutlandım ama hayırlısı hem senin için hem benim için.. üzülme sende yine de ne zaman hayırlı ise o zaman olsun canın sağolsun

Benim belirtiler bugün cok yogunlastı gögüslerde hiç bişey yoktu bugün birden şiştiler sızlamaya basladılar belim sırtım kopacak gibi agrıyor alt karnım desen şiş.. çok hamile hissediyorum bu seferde olmazsa büyük yıkıntı olucak benim için umutlandım ama hayırlısı hem senin için hem benim için.. üzülme sende yine de ne zaman hayırlı ise o zaman olsun canın sağolsun
[/QUO
Ayyy hadi inşallah çok odaklanma olmazsa da üzülme sakın . Ama belirtilerin çok iyi dualarım seninle güzel haber bekliyorum 🙏 ben de kürlere basliycam inşallah vakti vardır elbet. İnsan heyecanlaniyor

İnşallah canım haber vericem🙏🏻 Ben de çok kürler denedim soğan kürü denedim olmadı testere dişli adlan pençesi denedim olmadı en son gecen Ay hayıt hapı içmiştim bu ay hamilelik olursa bak kerameti ondan bilebilirim ama🤔komşumda onunla hamile kalmış

İnşallah canım haber vericem🙏🏻 Ben de çok kürler denedim soğan kürü denedim olmadı testere dişli adlan pençesi denedim olmadı en son gecen Ay hayıt hapı içmiştim bu ay hamilelik olursa bak kerameti ondan bilebilirim ama🤔komşumda onunla hamile kalmış

Lebenweise Lebenweise bu sabah test yaptım adete 2 gün var negatif sanırım yine boşa umutlandım 😔😔

Lebenweise Lebenweise bu sabah test yaptım adete 2 gün var negatif sanırım yine boşa umutlandım 😔😔
Yaaa dur adete var daha bekle biraz daha ama kafanda taşıma biz de çok umutlandik hiç gecikmezdi çünkü sonra üzüldük. İnşallah yanilirsin. Sana sürpriz olur

Yaaa dur adete var daha bekle biraz daha ama kafanda taşıma biz de çok umutlandik hiç gecikmezdi çünkü sonra üzüldük. İnşallah yanilirsin. Sana sürpriz olur
İnşallah ama olsaydı silikte olsa çıkardı ya adete az kaldı sonucta ama napalım kısmet🤷🏻‍♀️

[
Bende adet günü test yaptım negatif çıktı bugün adet oldum 3 gün gecikti İnşallah sen hamilesindir
İnşallah ama Olsa silik bile olsa cıkardı bugün ya tertemiz negatif salı günü adet günüm olmadı o gün bi daha yaparım 😔

Back