• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Akıntı hamilelik belirtisi olabilir mi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

arzusss

Guru
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2008
193
346
303
Ankara
Merhaba arkadaşlar. Bir süredir kafamı meşgul eden bir şeyi paylaşmak ve fikirlerinizi almak istiyorum.tahmini bat 4 temmuz.18 ve 20 haziranda birliktelik var. Yumurtlama dönemim olarak düşünüyorum.yaklasik bir haftadır goguslerde şişkinlik var. Ama asıl sorunum akinti. Önce 1 gün boyunca beyaz süt kesigi şeklinde akintim geldi ve sonrasında sarı pütürlü bir akıntıya dönüştü. Kaşıntı sabah ve akşam oldu ama çok fazla değil. Toplam 4 gün akintim geldi ve birden kesildi. Adet tarihi gelmeden bu şekilde akintisi olup hamile kalan var mi

Merhaba arkadaşlar. Bir süredir kafamı meşgul eden bir şeyi paylaşmak ve fikirlerinizi almak istiyorum.tahmini bat 4 temmuz.18 ve 20 haziranda birliktelik var. Yumurtlama dönemim olarak düşünüyorum.yaklasik bir haftadır goguslerde şişkinlik var. Ama asıl sorunum akinti. Önce 1 gün boyunca beyaz süt kesigi şeklinde akintim geldi ve sonrasında sarı pütürlü bir akıntıya dönüştü. Kaşıntı sabah ve akşam oldu ama çok fazla değil. Toplam 4 gün akintim geldi ve birden kesildi. Adet tarihi gelmeden bu şekilde akintisi olup hamile kalan var mi
Süt kesiği ve kaşıntı enfeksiyon maalesef

Benimde olmuştu bende sadece bir kere oldu lavobadayken gördüm böyle kivamsi bir akıntı oldu süt gibi rengi vardı ve şuan bir bucuk aylık hamileyim inşallah seninde öyledir hakkında hayırlısı olsun😊

Iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.5 yıllık evliyim. Bir kimyasal bir boş gebelik bir de aşılamam var. Ama olmadı maalesef. Boş gebelik yaşadığım dönemde, hamile oldugumu öğrenmeden önce de böyle hafif bi kaşıntı olmuştu ama akıntıyı hatırlamıyorum. Dünya umut dünyası, ne yaparsın...

Ben hamile oldugumu bilmiyodum benzer seyler oldu mantar oldum kesik kesik sekilde ve kasinti olarak. Hgc artisi Kimi kadinda yaparmis. Mantar ilaci kullanma bu yuzdn gebelik tam netlesmeden. Gogus agrisi bende de oldu adetten baya once basladi.. insallah vardir 🙏

Ben hamile oldugumu bilmiyodum benzer seyler oldu mantar oldum kesik kesik sekilde ve kasinti olarak. Hgc artisi Kimi kadinda yaparmis. Mantar ilaci kullanma bu yuzdn gebelik tam netlesmeden. Gogus agrisi bende de oldu adetten baya once basladi.. insallah vardir 🙏
Akıntı kesildiği için ilaç kullanmadım. Adet tarihimi bekliyorum.gecerse kan testi yapacağım. Umarım Allah yüzümüzü güldürür bu sefer

Slm kızlar. Bugün alt kısımda dolgunluk ve şişlik hissediyorum. Isyerinde bir arkadaşım da gözlerimin sulandigini söyledi. Hamile misin dedi. Aynada baktım gozlerim parlıyor ve sulu görünüyor. Umudumu kesmedim Allahtan.

Dün akşam yemekten sonra hemen uyuyakaldım. Bu sabah mide bulantim var ve acaip yorgunum.yurumeye mezalim yok. Burayı biraz da günlük gibi kullanmayı düşünüyorum.umarim rahatsız olmazsınız. Bat yarın.umarim Allah kucağını boş birakmaz

Selam A arzusss belirtilerin ne durumda ? Umarım güzel haberlerin vardır. Benim son 4 günüm var bat a adet olucam gibi ağrılarım var 😔

Enfeksiyon kapmış olabilirsiniz..
Benim akıntım su gibi ve önceki akıntıma nadiren çok az ve ilk defa bu şekilde gördüğüm için anlamıştım acaba hamile miyim demiştim.. Herkesin aynı olmayabiliyor tabiki.. Ama sizinki enfeksiyona benziyor

Sonuç ne oldu sizin benim de bat 4 Ağustos ama hiç akıntı yokken iki gündür beyaz akıntı ve hafif gıdıklama gibi kaşıntı hissediyorum sanki altta açılma olmuş gibi garip bir his bilemedim.

Sonuç ne oldu sizin benim de bat 4 Ağustos ama hiç akıntı yokken iki gündür beyaz akıntı ve hafif gıdıklama gibi kaşıntı hissediyorum sanki altta açılma olmuş gibi garip bir his bilemedim.
Merhaba sizin sonucunuz ne oldu acaba aynı Durum bende de var

Merhaba sizin sonucunuz ne oldu acaba aynı Durum bende de var
Valla benim akıntım arttı canım. Sürekli kontrol ediyorum bilmiyorum iki gündür de birden kusuyorum . Ama psikolojik olabilir kusma. Test yapmadım üzülüyorum sonra. Bekliycem . Göğüs hassasiyetim var ve arada kasikta hafif gelip geçen sancı ani ama

Valla benim akıntım arttı canım. Sürekli kontrol ediyorum bilmiyorum iki gündür de birden kusuyorum . Ama psikolojik olabilir kusma. Test yapmadım üzülüyorum sonra. Bekliycem . Göğüs hassasiyetim var ve arada kasikta hafif gelip geçen sancı ani ama
Aynen benimde akıntım arttı ve çok afedersin süt beyaz ve kokusuz. Ve böyle çok akıntısı olan bir insanda değilim o gıdıklar gibi tatlı kaşıntıyı bi kaç kere yaşadım bi daha olmadı adetime bir hafta var başka bir belirtim de yok ne adete ne gebeliğe dair.. oldun mu peki adet?

Aynen benimde akıntım arttı ve çok afedersin süt beyaz ve kokusuz. Ve böyle çok akıntısı olan bir insanda değilim o gıdıklar gibi tatlı kaşıntıyı bi kaç kere yaşadım bi daha olmadı adetime bir hafta var başka bir belirtim de yok ne adete ne gebeliğe dair.. oldun mu peki adet?
Ay olmadim ama bugün yine dayanamadım test yaptım olumsuz. Olurum herhalde sinir oluyorum artık geldikçe. Belirtiler aynı hafif sancı arada var yarın gelir kesin. İnşallah sende olur 🙏

Back