• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akıntı Hamilelik Belirtisi midir?

fiyonkbakery

Ben İşte Sıradan... Ölümlü
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2014
2.341
882
168
Merhaba 3-4 gündür yoğun sarı akıntım var kokusuz normalde akıntım olur ama beyaz akışkan şekilde yumurtlama dönemlerinde eşim ile birlikte olduk korunmadan 2 günde bir, bu sabah yine yoğun ve sarı akıntı gördüm hamilelik belirtisi olabilir mi? Bu arada bu hafta başlarında akşamları tv karşısında otururken ince sızı şeklinde belim ağrıdı iki akşam çarşambadan bu güne herhangi bel ağrım kalmadı ama regl günüme 10 gün var daha:KK51:

bel değil ama kasık ağrısı ve akıntı hamilelik işaretidir canım. ama regline daha çok varmış inş. gebesindir.

bel değil ama kasık ağrısı ve akıntı hamilelik işaretidir canım. ama regline daha çok varmış inş. gebesindir.

İnşallah isteyen herkese Güzel Yaradanım nasip etsin ama sarı akıntı hamilelik olabilir mi internete yazdım ama beni tatmin eden bir cevap alamadım o_O sizde böyle bir akıntı olmuşmuydu hamileliğinizi öğrenmeden önceo_O Bu arada hayırlı olsun bebişiniz :KK46: Sağlıkla kucağınıza almayıda nasip etsin Allah :KK51::)

Merhaba 3-4 gündür yoğun sarı akıntım var kokusuz normalde akıntım olur ama beyaz akışkan şekilde yumurtlama dönemlerinde eşim ile birlikte olduk korunmadan 2 günde bir, bu sabah yine yoğun ve sarı akıntı gördüm hamilelik belirtisi olabilir mi? Bu arada bu hafta başlarında akşamları tv karşısında otururken ince sızı şeklinde belim ağrıdı iki akşam çarşambadan bu güne herhangi bel ağrım kalmadı ama regl günüme 10 gün var daha:KK51:
mantara benziyor ama emin de olunamıyor maalesef..En doğrusu Adet gününüz..bende bu ay aşırı belirti gösterdim ama iltihap çıktı..

İnşallah isteyen herkese Güzel Yaradanım nasip etsin ama sarı akıntı hamilelik olabilir mi internete yazdım ama beni tatmin eden bir cevap alamadım o_O sizde böyle bir akıntı olmuşmuydu hamileliğinizi öğrenmeden önceo_O Bu arada hayırlı olsun bebişiniz :KK46: Sağlıkla kucağınıza almayıda nasip etsin Allah :KK51::)
anemm benzer akıntı bende de var :) ama cok yogun değil bizde bi kez denedik adetime 2-3 gün var bakalım belirti doğruysa yazarım :oops:

ben de de oldu ama hamilelik olmamıştı sonucunda..
bekliyorsanız Allah hayırlısıyla nasib etsin canım..

kasık ağrısı ve akıntı bende de var ama idrar yolları enfeksiyonu işte :KK47:

Yaklaşık 2 ay önce doktora gittim yanma vardı idrarımı yaparken doktor antibiyotik ve yardımcı verdi 10 gün kullan dedi işede yaradı açıkçası kötü koku yok ve yanma gitti sonra ilaç tedavim bitti. Tekrardan nüksetti mi ki enfeksiyon anlayamadım ki :KK17:

Mantarda kaşıntı oluyormuş bende öyle bir durum yok of kafam çok karıştı :KK37:
kaşıntı sonradan oluyor eğer ki mantarsa..bende bir hafta ağır akıntı oldu kokusuz sonra kaşıntısı başlamıştı ama ben sizdeki kesin mantardır diyemem tabiki..

Yaklaşık 2 ay önce doktora gittim yanma vardı idrarımı yaparken doktor antibiyotik ve yardımcı verdi 10 gün kullan dedi işede yaradı açıkçası kötü koku yok ve yanma gitti sonra ilaç tedavim bitti. Tekrardan nüksetti mi ki enfeksiyon anlayamadım ki :KK17:

ben bırakalı 1 hafta oldu 3 gün sonra eski halime döndüm ağlıcam artık bi çiş yapmak bu kadar zor olmamalı :27:

anemm benzer akıntı bende de var :) ama cok yogun değil bizde bi kez denedik adetime 2-3 gün var bakalım belirti doğruysa yazarım :oops:

Yaa şuan yolda altın görmüş gibi sevindim :KK71: senin çok az kalmış 2-3 gün kısa bir zaman dilimi inşallah sendeki sarı akıntıda gebelik belirtisidir :confused: muhakkak bana haber et olur mu benim 10 günüm var reglme düşünmiyim diyorum elimde değil :oops: inşallah gebesindir canım inşallah :)

ben de de oldu ama hamilelik olmamıştı sonucunda..
bekliyorsanız Allah hayırlısıyla nasib etsin canım..

Amin tatlışım istiyoruz çok istiyoruz dahada var reglme bel ağrım olduğunda nasıl sevindim normalde baş ağrısına gelemeyen ben :KK48:

Yaa şuan yolda altın görmüş gibi sevindim :KK71: senin çok az kalmış 2-3 gün kısa bir zaman dilimi inşallah sendeki sarı akıntıda gebelik belirtisidir :confused: muhakkak bana haber et olur mu benim 10 günüm var reglme düşünmiyim diyorum elimde değil :oops: inşallah gebesindir canım inşallah :)
:) hayırlısı bakalım haber ederim :KK15: bende çok düşünüyorum ama dedim ya ilk kez denedik :oops: bi kerede olur mu ki :KK64: birde reglime az zaman varken oldu fazla umutlanmıyorum nese yazarım sana ;)

:) hayırlısı bakalım haber ederim :KK15: bende çok düşünüyorum ama dedim ya ilk kez denedik :oops: bi kerede olur mu ki :KK64: birde reglime az zaman varken oldu fazla umutlanmıyorum nese yazarım sana :KK66:

Bu işler belli olmaz ki bir kez iki kez diye Allah ın işi ol derse kimse engel olamaz haber et bana buradan sevgiler :KK60:

...................

Adetineiki gün kala kan testi yapabilirsin. Şimdilik test için de birşeylere yormak için deçok erken malesef. İnşallah hayırlısı.

Back