- Konu Sahibi vesikaliyarim
-
kişilik meselesi bu birazda demek ki adam düzgün biri ki savunuyor eşiniKonuları okuyunca o kadar sorun var ki evliliklerde. Başta kayınvalide olmak üzere tabi...
Bazı kadınlar ise bakıyorsun kocası peşinde köle olmuş, annesine karşı bile karısını savunur.
Cok yakınımda örneği de var kuzenim ve karısı..Kız öyle güleryüzlü falan da değil ama oğlan iyi kapılmış, annesine laf bile ettirmez...
Diğer konularda da kocasına her dediğini ustaca yaptırabilen, kendini ağırdan satan, kocasının dırdırcı gözüyle bakmadığı hatunlar yok değil...Kaynana ile iyi geçinebilen...Karşıdaki insan da çok önemli tabi...Kötü de olsa aklını kullanarak min. sorunla bütün düzeni yürütebilenlere bravo
Kadın olarak beklentilerimiz oluyor, sürekli düşünüyoruz, eşten güzel söz, herşeyin önünde tutmasını istemek, hatalarını farkedip özür beklemek, zamanını bize ayırmasını, aşkını göstermesini beklemek gibi ama malesef beklentilerimiz karşılanmadığı zamanlarda tartışmaya dönüşebiliyor sonra soğumalar yatak ayırmalar vs
Merak ettiğim içinizde bunların hepsini yapabilen var mı ve sürdürebilen bu kadar akıllı, planlı, derinden gidebilen, duygularına hakim olabilen...Boylece erkeğine de tam hakimiyet kurabilen...İyi bir cinsel hayat ta erkekler üzerinde çok etkili diye düşünüyorum bu da vardır öyle eşlerde...Varsa tüm düzeni nasıl yaptığını da burda anlatırsa herkes faydalanır diye düşünüyorum...Özellikle biz bayanların duygusallıktan yaptığı hatalar çok fazla....Akıllıca davranmak yerine fevri olunca işler sarpasarıyor...O sabrı herdaim gösterebilen mantığı ile hareket edebilen var mı acaba
Konuları okuyunca o kadar sorun var ki evliliklerde. Başta kayınvalide olmak üzere tabi...
Bazı kadınlar ise bakıyorsun kocası peşinde köle olmuş, annesine karşı bile karısını savunur.
Cok yakınımda örneği de var kuzenim ve karısı..Kız öyle güleryüzlü falan da değil ama oğlan iyi kapılmış, annesine laf bile ettirmez...
Diğer konularda da kocasına her dediğini ustaca yaptırabilen, kendini ağırdan satan, kocasının dırdırcı gözüyle bakmadığı hatunlar yok değil...Kaynana ile iyi geçinebilen...Karşıdaki insan da çok önemli tabi...Kötü de olsa aklını kullanarak min. sorunla bütün düzeni yürütebilenlere bravo
Kadın olarak beklentilerimiz oluyor, sürekli düşünüyoruz, eşten güzel söz, herşeyin önünde tutmasını istemek, hatalarını farkedip özür beklemek, zamanını bize ayırmasını, aşkını göstermesini beklemek gibi ama malesef beklentilerimiz karşılanmadığı zamanlarda tartışmaya dönüşebiliyor sonra soğumalar yatak ayırmalar vs
Merak ettiğim içinizde bunların hepsini yapabilen var mı ve sürdürebilen bu kadar akıllı, planlı, derinden gidebilen, duygularına hakim olabilen...Boylece erkeğine de tam hakimiyet kurabilen...İyi bir cinsel hayat ta erkekler üzerinde çok etkili diye düşünüyorum bu da vardır öyle eşlerde...Varsa tüm düzeni nasıl yaptığını da burda anlatırsa herkes faydalanır diye düşünüyorum...Özellikle biz bayanların duygusallıktan yaptığı hatalar çok fazla....Akıllıca davranmak yerine fevri olunca işler sarpasarıyor...O sabrı herdaim gösterebilen mantığı ile hareket edebilen var mı acaba
Valla ben onu bunu bilmem nerde Kadir kıymet bilmeyen umursamaz tip varsa el üstünde tutuluyor ..
İnce düşünceli hatunlar ise daha cok hırpalanıyor..
Bu sizin sağlam karakteri güzel uyumlu olruğunuzu gösteriyor, insanın kendini tanıması bilmesi takdire şayandır tıpki sizin gibi tebrik ederim hatalı olduğunda itiraf edebilmesi doğruyu takdir edebilmek çoğu kıskançlıktan doğruyu eğriymiş gibi göstermesi yanlışa dur diyebilmek kanımca insan olana kolay ,olmayana ise çok zoor işler vs..önce kendimizi tanımak sonrası kişiler kendilerini öyle yada böylemi olduğunu belli eder önce kendimizi düzeltebilelim . Allah sizide bizide iyilerle karşılaştırsın aminBen 2,5 yıllık evliyim kv bir gün olsun tartışmadım. Eşim her zaman beni savunur. Hatta abartir, ben annesini savunmak zorunda kalırım.
Fakat bunların hiç biri benim aklım sayesinde olmuyor.. Karşınizdaki insan kötü kalpli, uyumsuz, huzursuzluktan zevk alan biriyse, ağzınızla kuş tutsaniz yaranamazsiniz. Ama iki tarafta ılıman bi kişiliğe sahipse, anlaşamadıklari konularda bile uzlaşmacı davranabiliyorlarsa o zaman bu söyledikleriniz olabiliyor.
Çok akıllı, planlı, derinden giden biri olduğumu iddia etmem ama uyumlu, anlayışlı, sakin ve seviyeli ilişkiler kuran biriyim. Öyle herşeyi sorun haline getirmem, her zaman açık konuşup sorunları sakince çözmeye calisirm. Burda öyle konular okuyorum ki bazen yok artık diyorum 'bunu mu dert etmiş gerçekten'... Kv bana bi konuda sitem ediyorsa ve haklıysa ona 'evet anne haklısın ben bu konuda biraz eksiğim' demeyi bilirim. Haksızsa 'düşündüğün gibi değil ben şöyle düşünüyorum' da derim. Ama tekrar altını çizerek söylüyorum kv kötü kalpli biri olsaydı benim bu tutumun hiç bi işe yaramazdı. Çok şükür kalbi güzel olan bi insan.
Valla ben onu bunu bilmem nerde Kadir kıymet bilmeyen umursamaz tip varsa el üstünde tutuluyor ..
İnce düşünceli hatunlar ise daha cok hırpalanıyor..
Gelinler kayinvalideler ile yarismayi birakirsa, onlari bi anne olarak degil de eslerinin annesi olarak kabul ederlerse, saygiyi elden birakmayip yuz goz olmaktan kacarlarsa, kocalari bir oraya bir buraya cekistirmeyi birakirlarsa iste o zaman yasanan problemler uclu degil , sadece kari koca arasinda olur.
Dipsiz not: Evli degilim ama gozlemlediklerim bunlar.
Ek olarak @
ATTRAENTE 'nin
dedigi gibi ucuncu kisileri karistirmak her zaman sorun yaratir.
"Eşimin en takdir ettiğim yanı problemleri benimle çözer, başka kimseye tek kelime anlatmaz. "
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?