- 13 Temmuz 2016
- 1.167
- 1.879
- 48
- Konu Sahibi vesikaliyarim
-
Başkalarını bilmem de bizde işler böyle gitmiyor.
Ben çok kocacım kocacım kadınımdır.
Eminim ki ben böyle üzerine titremesem o da beni pamuklara sarmaz ki.
Hangi erkek huzursuz olduğu kadınla sevişmek ister ki?
vay be bızım kk dakı hanımların hepsı ne kadar akıllıymıs... övünüp durmuslar sureklı...
sanırsın o konuları ben acıyorum...
Biz çok iyiyiz ☺Şu kv ile iyi anlaşabilen kişiler özellikle yazabilirse çok sevinirim.Takipte olacağım.
Dediklerinize harfiyen katılıyorum.kesinlikle katılıyorum. o akıllı kadın dedikleri aklını nişanlılıkta kiraya vermeyip gözünü dört açanlar bence.
tabııkı bu benım kendı tercıhım. ayrıca ıstedıgım yorumu yapabılıyorum dıye bılıyorum bu sıtede..Açmıyorsaniz bi iki yorum da siz yapıverin. Arkadaşlar çok güzel fikirler paylaşmışlar, sizinkilerden de yararlanalim. Belki birilerine faydamiz dokunur. Konunun amacı o ne de olsa.
tabııkı bu benım kendı tercıhım. ayrıca ıstedıgım yorumu yapabılıyorum dıye bılıyorum bu sıtede..
tesekkurler yıne de.
Bu eşin yapisiylada alakalı bence. Benim eşim bensiz adım atmaz evde hakimiyet tamamıyla benimdir. Buda yoruyor tabi ama avantajı daha fazla. Akıllı bir kadın olduğumu dusunuyorum. Eşimin ailesiyle ilgili olanlari çoğunlukla umursamiyorum. Çok sinirlenirsem laf arasında ornek vererek anlatıyorum eşime sonrada uzatmadan lafı değiştiriyorum. Zamanla eşimin beyninde yer ediyor ve başka insanların yanında arkamdan benim hakli olduğumu annesinin zor bir insan olduğunu söyleyebiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?