Ne bağınız var ?Bir adamla tanıştım tatile gitti.Yeni tanıştım daha.adı ahmet olsun.bir defa yüz yüze geldik sadece tatile arkadaşının yanına gitti.bu akşam dışarı çıktılar.arkadaşı,arkadaşının kız arkadaşı ve o.resim paylaşmışlar.masada ahmet ve kız yan yana ve baya yakınlar yani kollar birbirine değiyor neredeyse.kızın erkek arkadaşı karşılarında oturuyor.ha mesajlarıma cevap yazıyor.aramak da istemedim rahatsız etmemek adına ama arasam mı bide?
Yakın arkadaslardır olabilir dedim ama bilemedim ya siz ne diyosunuz?
Flört ediyoruzNe bağınız var ?
Adam arkadaşının sevgilisine halledecekse zaten uzak durun ama sizin düşünce de pek sağlıklı değilBir adamla tanıştım tatile gitti.Yeni tanıştım daha.adı ahmet olsun.bir defa yüz yüze geldik sadece tatile arkadaşının yanına gitti.bu akşam dışarı çıktılar.arkadaşı,arkadaşının kız arkadaşı ve o.resim paylaşmışlar.masada ahmet ve kız yan yana ve baya yakınlar yani kollar birbirine değiyor neredeyse.kızın erkek arkadaşı karşılarında oturuyor.ha mesajlarıma cevap yazıyor.aramak da istemedim rahatsız etmemek adına ama arasam mı bide?
Yanlış anladınız.arkadaşının değil de kendi sevgilisi mi acaba diyeAdam arkadaşının sevgilisine halledecekse zaten uzak durun ama sizin düşünce de pek sağlıklı değil
Tek flörtü olmayabilirsiniz çok kaptirmadan esnek davranın. O arkadaşlar tek foto ile kalmayacak nasılsa.Flört ediyoruz
Sevgilisiyle tatile gitse sizin arama ve mesajlara cevap veremez bence. Ben sevgilimle tatile gitsem biriyle konuşsa görüşse kim diye sorardım illa anlaşılır böyle bir risk almaz benceYanlış anladınız.arkadaşının değil de kendi sevgilisi mi acaba diye
Orası da öyleSevgilisiyle tatile gitse sizin arama ve mesajlara cevap veremez bence. Ben sevgilimle tatile gitsem biriyle konuşsa görüşse kim diye sorardım illa anlaşılır böyle bir risk almaz bence
Şuan daha yeni tanışmışsınız bence sorgular gibi yapmayın. Yakın arkadaşlar belliki.Bir adamla tanıştım tatile gitti.Yeni tanıştım daha.adı ahmet olsun.bir defa yüz yüze geldik sadece tatile arkadaşının yanına gitti.bu akşam dışarı çıktılar.arkadaşı,arkadaşının kız arkadaşı ve o.resim paylaşmışlar.masada ahmet ve kız yan yana ve baya yakınlar yani kollar birbirine değiyor neredeyse.kızın erkek arkadaşı karşılarında oturuyor.ha mesajlarıma cevap yazıyor.aramak da istemedim rahatsız etmemek adına ama arasam mı bide?
Yo yo asla trip atmam tabi ki .zaten kendisi yaziyor sürekliDaha yeni tanışmışsınız bence bu kadar üstüne düşmeyin. Yoksa bu kız bana yapıştı diye düşünür bırakın o size mesaj atsın. Mesaj atınca da normal bir şekilde konuşun. Trip falan atmayın çünkü ortada henüz bir ilişki yok. İlişkiniz olursa o zaman bilirsiniz zaten. Ek olarak kız sevgilisi olsa başka flörtleri varken açık açık paylaşmaz bence