Akıl verirseniz sevinirim

Kilit için kapı değişmesi gerekmez

Kapı kulpu ve kilidi birlikte satılıyor

Evin tapusuna ne olur, alsa gitse ne yapacak mesela

hiç kıymetli bir evrak değil kasa varsa da zaten her şey içinde ve kilitlidir

Avukat öğrencisi arkadaşım biz ona hukuk fakültesi öğrencisi yahut kısaca hukuk öğrencisi deriz, staj aşamasında da stajyer avukat deriz

Ben hala en kolayının kilit olduğunu söylüyorum zira annen bu durumdan şikayetçi değil, evin oğlu olarak kabul etmiş

Son düzenleme:
Bi durum ancak kardesinizin bu durumu istememesi ile halolur. Ama sizin disinizda evdeki herkes sanirim cocugun gelmesine birsey demiyor..
Anladigim kadariyla olay artik oyle bir hal almis ki cocuga gel kütüğünü buraya alalim deseniz cocuk kabul edecek gibi.
Ailenizdeki herkes dedigim gibi ses cikarmayinca sadece sizden cikan ses de onlara karinca sesi gibi geliyor malesef. Dedigim gibi bu olay kardesinizde bitiyor.

Evet demek istediğim tam olarak sizin yorumlarınız.. çok teşekkür ederim en azından acaba odama bile normal mi böyle girmesi diye kafayı yerken birinin daha normal olmadığını savunduğu için, kapılar kitlenince açılmıyordu bir kaç kez içerde bile kalmıştık küçükken annemde daha kitlemeyelim diye aldı attı, bir kapı yapan birine kitleyince açılmıyor diye sormuştuk kapının dilinde sorun olduğunu söyledi ve bu kapının kilidini bulamazsınız dedi her kapı kilidinin şeklide farklıydı bizde zaten olay bu şekilde bu nedenden dolayı kilit alamıyorum

Kız kardeşiniz arkadaşına
" ablamın odasına girme" diye uyarsa sorun kalkar aradan

Ama annenizi de anlamıyorum. O evde düzeni sağlayacak olan kişi anneniz.
Kardeşinizi sert dille uyarması gerekiyor.
Hatta çocuğa sert sekilde söylemesi gerekıyor
Kardeşler arası bozulmasın diye.

Bu durumda 2 ye 1 kalıyorsunuz maalesef.
Ya başka yere taşınacaksınız suan zor.
Ya da kapınız nasıl bilmiyorum ama seyyar kılıtler var. Yani kapıya çakılan
Adı budur heraldr:) ondan alın kapınıza çakın

Evde nasıl olsa kımse hıcbır şeyi umursamıyor :)

Sürgülü kilitler var içerden vidayla siz takın. Oldukça da basit. Google larsanız çıkar. Öncesinde de evimde rahat oturmak istiyorum diyin. Belki biraz çekilir.

Eğitimimle ilgili açıklama için teşekkürler bende hazırlık+4 yıl okurken kendime ne denir diye düşünüyordum sağ olun, kapı yapan değilim zira onlara sorduğumuzdaki aldığımız cevabı yazdım. Tapuyu alıcak gibi bir ibade demedim farkındaysanız bişey lazım olduğunda o gelip alıyor çünkü ağırlıklı evraklar benim odamda dedim

Bunu bi kilitçiye sorucam çok teşekkür ederim eğer halledilebilir bir şeyse gerçekten minnettar olucam size çok teşekkürler

Sürgülü kilitler var içerden vidayla siz takın. Oldukça da basit. Google larsanız çıkar. Öncesinde de evimde rahat oturmak istiyorum diyin. Belki biraz çekilir.
Evet biri daha dedi ondan edinicem mutlaka ve bir kez daha uyarıcam sağ olun

Alternatif kilitler var diye biliyorum, bir araştırın isterseniz.

Anlaşamadığımız husus evde ne evrakı olduğu, kardeşinin sevgilisinin neden sizin odanıza girip bunu aldığı ya da alma ihtimalinin konuya yazıldığı

Ya abartıyorsunuz ya da farklı bir durumu saklıyorsunuz

Avukatlık öğrencisiyim diyen hukuk fakültesi mezunları ile adliyelerde karşılaşmamayı diliyorum

abartmislar da abartmislar artik.
kardesimin birak sevgilisi esiyle bile boyle lacka bir sekilde ayni ortamda bulunmayi istemem.
ne demek ben otururken ayagini bana uzatmasi ben niye adamin pis ayagini koklayayim yani insaf.
odaya dalmasi tam bir densizlik ornegi.
kardesiniz de ayni demek ki tencere yuvarlanmis kapagini bulmus.
siz kardesinize destek olun bir an once evlenip makedonyaya mi nereye gidiyorlarsa gitsinler

O kadar kişi evraklara takılmadı siz takıldınız Evet çok gizli bilgiler saklıyorum hemde o kadar sır ki devlet sırrı, bir sürü tıp okuyan arkadaşım var ve çoğunluğu mezun oldu onlarda öğrenciyken doktor öğrencisiyim diyordu geneli dediği için mutlaka avukat öğrencisiyle karşılaşmazsınız bir ihtimal ama mutlaka o tür doktorlarla karşılaşırsınız. Lütfen yazmayın daha fazla akıl almak için yazdığım yerde öğrenciliğimi bile sorgulayan birine denk gelmek çok kötü oluyor çünkü iyi günler dilerim hanımefendi

Şükür düşüncemde haklı olduğumu savunan biri daha. Teşekkür ederim çoğunluğuda aynı demiş artık evlensin diye ben istemeye gidicem kardeşime çocuğu iyi günler dilerim fikirleriz içinde sağolun

Yahu tapu olsa ne olur olmasa ne olur tapuyla ne yapabilir. Bir önceki yorumunuzda gayet tapu vs var dediniz buda alır bir şey yapar demeye geliyor. İlka alır ifadesini kullanmanıza gerek yok. Aynı şey Odanıza dalması dışında bir yanlış yok o evde bir siz yaşamıyorsunuz.

Yazan hanımefendi evrak derken ki evrakları genelleme olarak yazdım yoksa tapuyu ne yapıcak çocuğu zan altında bırakıcak bir şey yazmadım hırsızlık anlamında gerekli olan evraklar benim odamda lazım olunca çocuk almaya geliyor diye yazdım yanlış mı anlaşıldı bilmiyorum yoksa kimsenin tapusuna kimse bir işlem yapamaz ve ben eve bu kadar sık gelmesinden raharsız olduğum için kardeşimle anneme nasıl konuşmalıyım ne yapmalıyım diye sormak için konuyu açtım sizin evinize sizinde devamlı gelmesinden rahatsız olduğunuz biri gelse eminim sizde aynı tepkiyi verirdiniz yaşamak bambaşka birşey

Bende rahatsız olurum bu bir gerçek her Allahın günü kendi erkek arkadaşım gelsede rahatsız olurum ama ailemle yaşıyorsamda mantıklı olarak ailemin yakınları gelsin gitsin karışamam buda bir gerçek. Yoksa rahatsız edici bir durum hele odanıza dalması vs kabul edilir bir durum değil. Kapınıza ufak bir kilit alabilirsiniz. Hani dışarda wc lerde çekmeli aparat kilitler var ya işinizi görür

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…