Annem muhasebeci, ben avukat öğrencisiyim ve staj yapıyorum belgelerden kastım ailemin ev gibi şeylerin tapusu ve başka tür belgeler ve kasamız onları söylememe gerektiricek başka bir konu yok heralde kapının kilitlerini hepsini attık evi aldıktan sonra kitlenince açılmıyodu ve yeni kapı kilidi almak için kapı değiştirmek lazım. Sizin yorumunuzu istedim ve tavsiye istedim ne tür bir şey denemem lazım diye sağ olun kilit alın demek çok mantıklıydı.
Evet demek istediğim tam olarak sizin yorumlarınız.. çok teşekkür ederim en azından acaba odama bile normal mi böyle girmesi diye kafayı yerken birinin daha normal olmadığını savunduğu için, kapılar kitlenince açılmıyordu bir kaç kez içerde bile kalmıştık küçükken annemde daha kitlemeyelim diye aldı attı, bir kapı yapan birine kitleyince açılmıyor diye sormuştuk kapının dilinde sorun olduğunu söyledi ve bu kapının kilidini bulamazsınız dedi her kapı kilidinin şeklide farklıydı bizde zaten olay bu şekilde bu nedenden dolayı kilit alamıyorumKadın ya da erkek farketmez, sevgiliyken aile evine bu kadar sık sık gidilip gelinmesi çok anlamsiz ve gereksiz.
Kız kardeşiniz sürekli sevgilisinin ailesinin evine gitse ne gerek var deriz, diyoruz çoğunluk olarak, erkek arkadaş gelince neden normal olsun?
Ve sizin odanıza pat diye girecek kadar da fütursuz bir insandan bahsediyorsunuz.
Ama annenize bu durumu desteklerken tek başınıza yapacağınız şey odanızı kitleyip oturmak kalıplarda kilit yok yazmışsınız nasıl oluyor onu anladım, bir şekilde halledilir yoksa bile.
Kız kardeşiniz arkadaşınaAynısını düşünüyorum bencede herkes haddini bilmeli ben başkasının evinde mutfağa bile giremiyorum benimde büyük kısmım odama pat diye gelmesi rahatsızlık duyuyor insan ve kilit olsa takıcam ama kilitlerimiz yok ki kapımı kapamak zorundada değilim ki ben gayet insanca evimde oturabilirim yatabilirim misafir gibi gelicekse oturur gider. Sanırım bana en çok hak veren sizsiniz
Sürgülü kilitler var içerden vidayla siz takın. Oldukça da basit. Google larsanız çıkar. Öncesinde de evimde rahat oturmak istiyorum diyin. Belki biraz çekilir.Evet demek istediğim tam olarak sizin yorumlarınız.. çok teşekkür ederim en azından acaba odama bile normal mi böyle girmesi diye kafayı yerken birinin daha normal olmadığını savunduğu için, kapılar kitlenince açılmıyordu bir kaç kez içerde bile kalmıştık küçükken annemde daha kitlemeyelim diye aldı attı, bir kapı yapan birine kitleyince açılmıyor diye sormuştuk kapının dilinde sorun olduğunu söyledi ve bu kapının kilidini bulamazsınız dedi her kapı kilidinin şeklide farklıydı bizde zaten olay bu şekilde bu nedenden dolayı kilit alamıyorum
Eğitimimle ilgili açıklama için teşekkürler bende hazırlık+4 yıl okurken kendime ne denir diye düşünüyordum sağ olun, kapı yapan değilim zira onlara sorduğumuzdaki aldığımız cevabı yazdım. Tapuyu alıcak gibi bir ibade demedim farkındaysanız bişey lazım olduğunda o gelip alıyor çünkü ağırlıklı evraklar benim odamda dedimKilit için kapı değişmesi gerekmez
Kapı kulpu ve kilidi birlikte satılıyor
Evin tapusuna ne olur, alsa gitse ne yapacak mesela
hiç kıymetli bir evrak değil kasa varsa da zaten her şey içinde ve kilitlidir
Avukat öğrencisi arkadaşım biz ona hukuk fakültesi öğrencisi yahut kısaca hukuk öğrencisi deriz, staj aşamasında da stajyer avukat deriz
Ben hala en kolayının kilit olduğunu söylüyorum zira annen bu durumdan şikayetçi değil, evin oğlu olarak kabul etmiş
Bunu bi kilitçiye sorucam çok teşekkür ederim eğer halledilebilir bir şeyse gerçekten minnettar olucam size çok teşekkürlerKız kardeşiniz arkadaşına
" ablamın odasına girme" diye uyarsa sorun kalkar aradan
Ama annenizi de anlamıyorum. O evde düzeni sağlayacak olan kişi anneniz.
Kardeşinizi sert dille uyarması gerekiyor.
Hatta çocuğa sert sekilde söylemesi gerekıyor
Kardeşler arası bozulmasın diye.
Bu durumda 2 ye 1 kalıyorsunuz maalesef.
Ya başka yere taşınacaksınız suan zor.
Ya da kapınız nasıl bilmiyorum ama seyyar kılıtler var. Yani kapıya çakılan
Adı budur heraldr:) ondan alın kapınıza çakın
Evde nasıl olsa kımse hıcbır şeyi umursamıyor :)
Evet biri daha dedi ondan edinicem mutlaka ve bir kez daha uyarıcam sağ olunSürgülü kilitler var içerden vidayla siz takın. Oldukça da basit. Google larsanız çıkar. Öncesinde de evimde rahat oturmak istiyorum diyin. Belki biraz çekilir.
Alternatif kilitler var diye biliyorum, bir araştırın isterseniz.Evet demek istediğim tam olarak sizin yorumlarınız.. çok teşekkür ederim en azından acaba odama bile normal mi böyle girmesi diye kafayı yerken birinin daha normal olmadığını savunduğu için, kapılar kitlenince açılmıyordu bir kaç kez içerde bile kalmıştık küçükken annemde daha kitlemeyelim diye aldı attı, bir kapı yapan birine kitleyince açılmıyor diye sormuştuk kapının dilinde sorun olduğunu söyledi ve bu kapının kilidini bulamazsınız dedi her kapı kilidinin şeklide farklıydı bizde zaten olay bu şekilde bu nedenden dolayı kilit alamıyorum
Eğitimimle ilgili açıklama için teşekkürler bende hazırlık+4 yıl okurken kendime ne denir diye düşünüyordum sağ olun, kapı yapan değilim zira onlara sorduğumuzdaki aldığımız cevabı yazdım. Tapuyu alıcak gibi bir ibade demedim farkındaysanız bişey lazım olduğunda o gelip alıyor çünkü ağırlıklı evraklar benim odamda dedim
O kadar kişi evraklara takılmadı siz takıldınızAnlaşamadığımız husus evde ne evrakı olduğu, kardeşinin sevgilisinin neden sizin odanıza girip bunu aldığı ya da alma ihtimalinin konuya yazıldığı
Ya abartıyorsunuz ya da farklı bir durumu saklıyorsunuz
Avukatlık öğrencisiyim diyen hukuk fakültesi mezunları ile adliyelerde karşılaşmamayı diliyorum
Şükür düşüncemde haklı olduğumu savunan biri daha. Teşekkür ederim çoğunluğuda aynı demiş artık evlensin diye ben istemeye gidicem kardeşime çocuğuabartmislar da abartmislar artik.
kardesimin birak sevgilisi esiyle bile boyle lacka bir sekilde ayni ortamda bulunmayi istemem.
ne demek ben otururken ayagini bana uzatmasi ben niye adamin pis ayagini koklayayim yani insaf.
odaya dalmasi tam bir densizlik ornegi.
kardesiniz de ayni demek ki tencere yuvarlanmis kapagini bulmus.
siz kardesinize destek olun bir an once evlenip makedonyaya mi nereye gidiyorlarsa gitsinler
Ben ev dublex cocuk icin kullanıyorumBunu bi kilitçiye sorucam çok teşekkür ederim eğer halledilebilir bir şeyse gerçekten minnettar olucam size çok teşekkürler
Çok sağolun en azından odam için çözüm buldum sayenizdeBen ev dublex cocuk icin kullanıyorum
Kendiniz bile takabilirsiniz.
Tabii sadece içerden kilitlenır
Yahu tapu olsa ne olur olmasa ne olur tapuyla ne yapabilir. Bir önceki yorumunuzda gayet tapu vs var dediniz buda alır bir şey yapar demeye geliyor. İlka alır ifadesini kullanmanıza gerek yok. Aynı şeyEğitimimle ilgili açıklama için teşekkürler bende hazırlık+4 yıl okurken kendime ne denir diye düşünüyordum sağ olun, kapı yapan değilim zira onlara sorduğumuzdaki aldığımız cevabı yazdım. Tapuyu alıcak gibi bir ibade demedim farkındaysanız bişey lazım olduğunda o gelip alıyor çünkü ağırlıklı evraklar benim odamda dedim
Yazan hanımefendi evrak derken ki evrakları genelleme olarak yazdım yoksa tapuyu ne yapıcak çocuğu zan altında bırakıcak bir şey yazmadım hırsızlık anlamında gerekli olan evraklar benim odamda lazım olunca çocuk almaya geliyor diye yazdım yanlış mı anlaşıldı bilmiyorum yoksa kimsenin tapusuna kimse bir işlem yapamaz ve ben eve bu kadar sık gelmesinden raharsız olduğum için kardeşimle anneme nasıl konuşmalıyım ne yapmalıyım diye sormak için konuyu açtım sizin evinize sizinde devamlı gelmesinden rahatsız olduğunuz biri gelse eminim sizde aynı tepkiyi verirdiniz yaşamak bambaşka birşeyYahu tapu olsa ne olur olmasa ne olur tapuyla ne yapabilir. Bir önceki yorumunuzda gayet tapu vs var dediniz buda alır bir şey yapar demeye geliyor. İlka alır ifadesini kullanmanıza gerek yok. Aynı şeyOdanıza dalması dışında bir yanlış yok o evde bir siz yaşamıyorsunuz.
Bende rahatsız olurum bu bir gerçek her Allahın günü kendi erkek arkadaşım gelsede rahatsız olurum ama ailemle yaşıyorsamda mantıklı olarak ailemin yakınları gelsin gitsin karışamam buda bir gerçek. Yoksa rahatsız edici bir durum hele odanıza dalması vs kabul edilir bir durum değil. Kapınıza ufak bir kilit alabilirsiniz. Hani dışarda wc lerde çekmeli aparat kilitler var ya işinizi görürYazan hanımefendi evrak derken ki evrakları genelleme olarak yazdım yoksa tapuyu ne yapıcak çocuğu zan altında bırakıcak bir şey yazmadım hırsızlık anlamında gerekli olan evraklar benim odamda lazım olunca çocuk almaya geliyor diye yazdım yanlış mı anlaşıldı bilmiyorum yoksa kimsenin tapusuna kimse bir işlem yapamaz ve ben eve bu kadar sık gelmesinden raharsız olduğum için kardeşimle anneme nasıl konuşmalıyım ne yapmalıyım diye sormak için konuyu açtım sizin evinize sizinde devamlı gelmesinden rahatsız olduğunuz biri gelse eminim sizde aynı tepkiyi verirdiniz yaşamak bambaşka birşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?