Akıl verir misiniz boşanma

insankisisi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2018
4
1
86
29
8 yıllık evliyim 4 yaşında bir kızım var. Severek evlendik kaynanam olmasa bizim aramızda hiç sorun olmazdı maalesef büyük sıkıntılar yaşadık. 2 yıl önce beni büyüten babaannemi kaybettim bianda şoka girdim atlatamadım daha 10 günlükken öldüyse öldü sende mi öldün falan dediler anne oğul bende boşanmak istediğimi söyledim. 2 yıldır bi şekilde beni durdurdu ama dün davayı açtım. Ama eşim çok durgunlaştı oyuncağı elinden alınmış çocuk sessiz sedasız bi köşede oturuyor yüzünde üzgün bi ifade için acıdı napıcam bilmiyorum kafam çok karışık akıl verin nolur

8 yıllık evliyim 4 yaşında bir kızım var. Severek evlendik kaynanam olmasa bizim aramızda hiç sorun olmazdı maalesef büyük sıkıntılar yaşadık. 2 yıl önce beni büyüten babaannemi kaybettim bianda şoka girdim atlatamadım daha 10 günlükken öldüyse öldü sende mi öldün falan dediler anne oğul bende boşanmak istediğimi söyledim. 2 yıldır bi şekilde beni durdurdu ama dün davayı açtım. Ama eşim çok durgunlaştı oyuncağı elinden alınmış çocuk sessiz sedasız bi köşede oturuyor yüzünde üzgün bi ifade için acıdı napıcam bilmiyorum kafam çok karışık akıl verin nolur
Yas tutmanıza , duygularınıza önem vermeyen bir erkekten koca olmaz. Ayrıca kaynanam olmasa aramızda sorun olmaz demişsiniz. Aynı evde mi yaşıyorsunuz? Bu sessiz kalıp durgunlaşan çocuk modunu yemeyin. Bu da bir manipülasyon çeşidi.

Yas tutmanıza , duygularınıza önem vermeyen bir erkekten koca olmaz. Ayrıca kaynanam olmasa aramızda sorun olmaz demişsiniz. Aynı evde mi yaşıyorsunuz? Bu sessiz kalıp durgunlaşan çocuk modunu yemeyin. Bu da bir manipülasyon çeşidi.
Aynı evde yaşadık 3 yıl 4 yıldır ayrı yaşıyoruz.

2 yıldır aklı neredeydi kaynananızı suçlamayın hiç empatiden yoksun olan kocanız. Anası ölünce 10 gün sonra siz de öldüyse öldü dersiniz. Davadan vazgeçseniz yine aynı olacağına eminim. Büyümemiş şımarık anasından bağını koparamamış bir çocuk
2 yıldır sürekli affet barış affedince yine aynı davranışlar

2 yıldır sürekli affet barış affedince yine aynı davranışlar
Bu evlilik baya çalkantılı geçmiş. Sizin duygularınıza önem verilmiyor. Onun değişeceğine dair inancınız var mı? Genelde değişmez böylesi. Çalışıyor musunuz? Ayrı eve çıkmak için imkanınız var mı? Bosanirsaniz sizi destekleyecek bir aileniz var mı?

Üzülürse üzülsün. Siz üzgünken yas sürecinde saygısı yoktu, sizin duygularınızı anlamadı, görmezden gelmeyi tercih etti. Boşandıysak boşanıyoruz ilk boşanan sen değilsin dersiniz. Bırakın üzülsün. Acımak yok. İçinizde herşey bitmese zaten dava açmazdınız. Çünkü biz kadınlar evliliği sürdürmek için elimizden gelmeyeni bile oldurmaya çalışıyoruz.

Gidecek eviniz meslek varmı geçinme durumu için ne düşünüyorsunuz bunlar tamamsa annesi ile yaşamak çok yiprattiysa birşey diyemem.Tabi mahsun olur evin hizmetlisi gidiyor gönlünü hoş eden her lafını çeken yeter be demiş .Bende sıkılırdım.Yani zaten anne koca çocuk bide siz olan evliliği evlilikten saymıyorum .Siz hiç eşinizle biz olmamişsiniz zaten .Hep bizler olmuşsunuz.

Ne kadar yapmacık ya. Boşanırsanız eğer, annesi boşanırsa boşansın diye teselli eder oğlunu merak etmeyin. :KK66:

Back