- 27 Mayıs 2012
- 2.785
- 3.607
Başörtülü biri olarakBaşörtü kompleksi diye modern çağ hastalığı falan çıktı herhalde.
Paranoya yapıp saçma sapan "sevgili kullar"dan ötürü her mevzuyu örtünüze bağlamayın, yazık o örtüye. Başka anlamlar taşıması gerekiyor onun.
canım siz iyimisinizbaşörtülü oldugun icin kompleks duyuyorsan ya başını aç eğer o kişi senin icin daha önemliyse,yada seni öyle seven birini bul.herşeyi örtüye bağlamaya ne meraklıyız
cok tatlisinSevil favorimsin
bunun örtüyle alakasi yok dışardaki insanların anadan.doğma gezmiş olması sizi böyle bişey rahatsız etmezmi .. öyle açık giyiniyolarki erkekleri bırak artık kadınlar bile dönüp bakıyor ister istemez
Ben sana örtünü çıkar demedim ne haddime! Sadece bunu dillendirmen bi kompleks belirtisi bunu anlatmaya çalışıyorum!kendin dedin açık kızları beğenmiş falan diye,bu Yüzden dedimki madem kompleks yapacaksın ve onu kaybetmek istemiyorsun,seni öyle daha cok beğeneceğini ve seveceğini düşünüyorsan aç başını dedim.kendinle çelişiyorsun,gerçi ben ona güveniyorumda acaba arkamdan işlermi çeviriyor diyorsun!bence sen önce kendine güven sonra erkek arkadaşına!senin Özgüven eksikliğin oldugunu düşünüyorum...bunu yanlış anlama,hepimizin zaman zaman özgüvenimizi kaybettiğimiz oluyorcanım siz iyimisinizsuan benim dediklerimle çok alakasız şeyler soyluyosunuz kompleks fln değilim erkek arkadaşım beni örtülü olduğum için istedi zaten .. benim demek istediğim erkek arkadasimin önceki yıllar facede konuştuğu kızlar haddinden azla açıklar acaba bagzi erkekler nasıl ki kız arkadaşlarının arkasından isceviriyor acaba öyle mi diye gerçi ona güvenim sonsuz öyle bişey yapmiyacagink biliyorum sadece kuruntu yapıyorum bunuda burda dillendirdim örtünün çıkar fln ayıp şeyler ....
bunun örtüyle alakasi yok dışardaki insanların anadan.doğma gezmiş olması sizi böyle bişey rahatsız etmezmi .. öyle açık giyiniyolarki erkekleri bırak artık kadınlar bile dönüp bakıyor ister istemez
Ben zaten millete sunu giyin bunu giyin diye bisey demiyorum kj evet banane milletin giydiginden ben acaba erkek arkadasjm oyle acik giyinenlere ilgi duyuyormu diyorum .. evet dedigin gibi kapalilarda var ama beni gorsen oule demezsin .. biraz savunmayi birakip beni anlamaha calisirsaniz sorun cozulucek aslinda ama siz kapali acik kaosu cikardjniz resmen ...Bende öyle başı kapalılar görüyorum ki bırak erkekleri ben bile dönüp bakıyorum ona ne diyeceksiniz peki?
Size ne elalemin giydiğinden? Siz milletin giyimine takacağınıza önce şu paranoyak gibi davranan hallerinizden kurtulun
Ben bunu erkek arkadasima kesinlikle soylemiyorum soylememde kendi jc dunyamda yasadigim bisey onh icin sabirlik bir sey yokArkadaşa sormuşsun ama ben cevap vermeden duramadım yoksa çatlarım vallaa dışarda gördüğüm mini etekli özgüveni tavan hatunlar hiç beni rahatsız etmiyor. Kendimle barışık olmamdan kaynaklanıyor sanırım bir de olayın dini boyutu var din konularına girmek yasak biliyorum ama hani gıybet etmek KUL HAKKI ya beni bağlamıyor aaa şuna bak ne açık giyinmiş yeaaa gibi düşüncelere kapılmıyorum. Ay benim erkek arkadaşım bunlara bakarmı yeeaa diye düşüncelere hiç kapılmıyorum buda kendimle barışık olmamdan kaynaklanıyor olmalı. Yani kısaca ALLAH ERKEK ARKADAŞINA SABIR VERSİN.
artık hiç acmiyorum zaten biliyorum bu konularla onu sıktığımı ama şimdi de kendi kendimi yiyiyorum o kızı unuttugunuda biluyorum ama elimde değil ışte .s acaba bi psikoloğa mı görünmem gerek