artık hiç acmiyorum zaten biliyorum bu konularla onu sıktığımı ama şimdi de kendi kendimi yiyiyorum o kızı unuttugunuda biluyorum ama elimde değil ışte .s acaba bi psikoloğa mı görünmem gerekOnce bir sakin olun ya, olmamış seyde ne bu stres sıkıntı.. bir gun sizi aldatirsa siz onu simdiki gibi cok sevmeyeceksiniz sevemeyeceksiniz yani o yüzden aldatirsa kendi aldatir yoluna gider. Kendi seçimi diye düşünün. Hem eminim sizi seviyor. Zamanla daha da cok sevecek siz sadece o kizin konusunu açmayın ona karsi bisey hissetmiyor ancak hassas olabilir
beni olucakti yanlış yazmışım telden yazdığım.içinbenjamin kim?
o kızla da arama mesafe koydum zaten :)Gidin, Gülsüm'le çıkın rahat edin.
Yıllar var ki biz seninle Bakışarak konuşuruz
Sevdalanmış kalbimizle Rüyalarda buluşuruz
Başka şeyler okuyun, izleyin, yeni arkadaşlar edinin, bilinçaltınız başka şeylerle dolsun.
Kaybetme korkunuz da azalır, kaybedersem de zor da olsa yine hayatıma devam ederim diye düşüneceğinizden.
Siz sevgilinize lafını ettikçe ve başka bir şeyi dert etmedikçe gönderdiğiniz mesaj 99'da o olmasa bile, 100. de "Ya hakkaten başka kızlar beni bu kadar olmadık şeyler için rahatsız etmezdi, acaba başka biriyle daha mı rahat ederim?"
o kızla da arama mesafe koydum zaten :)
bunun örtüyle alakasi yok dışardaki insanların anadan.doğma gezmiş olması sizi böyle bişey rahatsız etmezmi .. öyle açık giyiniyolarki erkekleri bırak artık kadınlar bile dönüp bakıyor ister istemezBaşörtü kompleksi diye modern çağ hastalığı falan çıktı herhalde.
Paranoya yapıp saçma sapan "sevgili kullar"dan ötürü her mevzuyu örtünüze bağlamayın, yazık o örtüye. Başka anlamlar taşıması gerekiyor onun.
Şimdi sen Gülsüm meselesine mi taktın, seni aldatacağına mı, başkasına kuzum demesine mi, nerde benim kediler, kafamız şeyoldu.
Bu arada o Gülsüm olayı bence şöyle olmuş olmaya yakın.
Sen senin gülsüm adlı arkadaşını kıskanıyormuşsun biraz, veya imrenmece veya sevgülünle tanıştırdıysan paranoyaca falan. Gerçekte diğer kızın adının gülsüm çıkması tesadüf olmuş, dolayısıyla şimdi iyice takmışsın gülsüm'e, threesome a bağlayacaksın yakında rüyanda, topla kendini acık. O ne öyle.
Sevil favorimsinrüyadan dertleniyorsunuz, gerçekte derdimiz var. ölelim bari...