akıl verin :(

mvem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2013
307
125
34
kızlar sacmaladigimi biliyorum ama.kendimi uzmekten ali koyamiyorum .. bir sevgilim var suan askerde 2.5 yıldır beraberiz benden önce sadece bir kisigle çıkmış beraberlikleri 4 yıl surmus ben ona sürekli sorardım.neler yapardınız nereye gideridnjz ne.konusurdunuz diye ( erkek arkadaşım konyadaki oturuyor ben.istanbulda faceboktan tanıştık ) o beni gecistirirdi kızın ismini öğrenmeye calisirdim soylemezdi ( kız bununla birlikteyken birden telefinlarini açmaz olmuş o arada başkasıyla evlenip bunu birakmis ) ben.bi gün rüyamda erkek arkadasimi gördüm.. erkek arkadaşım.ben ve benim gülsüm adında bir arkadaşım masada oturuyorduk erkek arkadaşım sürekli gulsumle ilgileniyordu ben baya sonraları erkek arkadasima yine sordum erki kız arkadasinin.ismink ve bana gülsüm oldugunu söyledi başımdan aşağıya kaynar sular aktı şimdi onunla ilgili bir rüya görsem hemen kesin böyle ildu diyoum daha bugün yine gördüm gülsüm dediğim arkadaşımla evlenmiş ama benimle beraberlugine devam ediyordu ve ben evlerine gidiyodum gulsumde bunj biliyodu ( biz sevgilimle faceboklarimizi kapattik ve iki yıldır kullanmiyoruz ) rüyamda facebokunu actiginj gordum uyandığımda babamın facesinden kontrol ettim yeni bir şey yok tu ama eski paylaştığı resimlerde kızların yorumları vardı ( uyuz elin kizina kuzum demiş bana hiç demedii ( ) demesin istememde başkalarına kullandığı şeyi bana demesin . erkek arkadaşımin benjamin çok sevdigjnj biliyorum sürekli evlilik hayali kuuyoruz daha dün bana ( senin şu ruyalarindan ve olumsuz şeyler düşünüp o şekilde hayal kurup onlara inanmandan bıktım dedi belkide bjnjn için böyle bir rüya gördüm ) suan o kadar kotuyum ki saçma sapan bişey oldugunj biliyorum okur olmadık şeylere ağlıyorum ya ilerde beni aldatirsa ne yaparım diye sürekli düşünüp ağlıyorum onu çok seviyoum onu kaybetmekten korkuyorum belki de (( bana bi akıl verin sacmaladigimin farkındayım ama dertlesicek hiç kimsem yok sevgilimle konuşunca kiziyor kendimi çok yalnız hissesiyorum

Bu şekilde olmaya devam ederse yalnız hissetmekten çıkıp yalnız bir kız olmaya başlayacaksın.

Once bir sakin olun ya, olmamış seyde ne bu stres sıkıntı.. bir gun sizi aldatirsa siz onu simdiki gibi cok sevmeyeceksiniz sevemeyeceksiniz yani o yüzden aldatirsa kendi aldatir yoluna gider. Kendi seçimi diye düşünün. Hem eminim sizi seviyor. Zamanla daha da cok sevecek siz sadece o kizin konusunu açmayın ona karsi bisey hissetmiyor ancak hassas olabilir

artık hiç acmiyorum zaten biliyorum bu konularla onu sıktığımı ama şimdi de kendi kendimi yiyiyorum o kızı unuttugunuda biluyorum ama elimde değil ışte .s acaba bi psikoloğa mı görünmem gerek

Rüya görmenizin sebebi bilinçaltınız.öyle bi tesadüf olmus isim konusunu rüyanızda görmüşsünüz ama her gördüğünüz rüya çıkacak diye bişey yok.ona kalsa ben müneccimdim birçok Rüyam çıkmıştır ama bu ne bitek benim başıma geliyor nede senin.rüyaya takılıp kalırsanız korkarım erkek arkadaşınızla mutlu bir Evliliğide rüyanızda göreceksiniz.çünkü bu sizi bunalıma sokar sürekli süphe duyarak yaşamak,hem size hem karşınızdakine dayanılmaz ızdıraplar verir.rüyayla amel olmazmış,düşünmekten vazgeçerseniz rüyanızda biter

Şimdi sen Gülsüm meselesine mi taktın, seni aldatacağına mı, başkasına kuzum demesine mi, nerde benim kediler, kafamız şeyoldu.
Bu arada o Gülsüm olayı bence şöyle olmuş olmaya yakın.
Sen senin gülsüm adlı arkadaşını kıskanıyormuşsun biraz, veya imrenmece veya sevgülünle tanıştırdıysan paranoyaca falan. Gerçekte diğer kızın adının gülsüm çıkması tesadüf olmuş, dolayısıyla şimdi iyice takmışsın gülsüm'e, threesome a bağlayacaksın yakında rüyanda, topla kendini acık. O ne öyle.

Sen bu sekilde davranirsan erkek arkadasinin senn aldatacagi yoksa bile aldatir. Senden oncesiyle ilgilenmeyi birak derim kendini yipratirsin ve erkek arkadasini kaybedersin...

Gidin, Gülsüm'le çıkın rahat edin.

Yıllar var ki biz seninle Bakışarak konuşuruz
Sevdalanmış kalbimizle Rüyalarda buluşuruz

Başka şeyler okuyun, izleyin, yeni arkadaşlar edinin, bilinçaltınız başka şeylerle dolsun.
Kaybetme korkunuz da azalır, kaybedersem de zor da olsa yine hayatıma devam ederim diye düşüneceğinizden.
Siz sevgilinize lafını ettikçe ve başka bir şeyi dert etmedikçe gönderdiğiniz mesaj 99'da o olmasa bile, 100. de "Ya hakkaten başka kızlar beni bu kadar olmadık şeyler için rahatsız etmezdi, acaba başka biriyle daha mı rahat ederim?"

kızlar şöyle biseyde var ben.kapalı.bir bayanim facebookta onjn yorunlarda konuştuğu kizlara baktım da baya açık kızlar acaba diyorum ben yanında yokken öyle kizlara mi bakiyo ayyy kafayı yicem galiba delirdim

o kızla da arama mesafe koydum zaten :)

Başörtü kompleksi diye modern çağ hastalığı falan çıktı herhalde.
Paranoya yapıp saçma sapan "sevgili kullar"dan ötürü her mevzuyu örtünüze bağlamayın, yazık o örtüye. Başka anlamlar taşıması gerekiyor onun.

o kızla da arama mesafe koydum zaten :)

Kafanızda mesafe koyamadıktan sonra istediğiniz kadar fiziki olarak uzakta olsun diğer kadınlar, bir şey farketmez.
Evhamlanmayı sürdüreceksiniz.

Sizin görünüşünüz diğerlerinden farklı diye hem neden diğerlerine bakıyor olsun ki? Ben olsam yine benim gibilerden hoşlanacağını düşünüp onlara karşı duyardım kıskançlığımı herhalde.

bunun örtüyle alakasi yok dışardaki insanların anadan.doğma gezmiş olması sizi böyle bişey rahatsız etmezmi .. öyle açık giyiniyolarki erkekleri bırak artık kadınlar bile dönüp bakıyor ister istemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…