Akıl verin sizce bu kadar yaş farkı normal mi her türlü eleştiriye açığım

Canım benim bende öyleydim aynı 19 un sonları 30 yaşına yeni giren bir adam bu yaşlar güzel ama min 3 sene sonra eş yorulmaya başlıyor o çoğu şeye doymuş oluyor ne bileyim ya şimdiki aklım olsaydı bu kadar yaş farkı istemezdim sen daha çok gençsin insanın en güzel yaşı 20yla otuz arası en dinç en deli dolu eğlenmesi herşeyi doya doya yaşaması gereken zamanı bilmiyorum belki bana böyle denk geldi ama baştan şansım olsaydı big no
Kendisi benden daha enerjik ve neşeli ben o kadar enerjik değilim sürekli plan yapar şuraya gidelim bunu yapalım bir dediğimi iki etmiyo çok haklısınız evet çok yaş farkı var ama şöyle de bir durum var çok iyi anlaşıyoruz kendisi sorumlu ne istediğini bilen biri

O evlenmek istiyor çünkü 30 yaşında okulunu bitirmiş işini gücünü oturtmuş hayatında biri var ve nihayete erdirmek istiyor. Belki iki üç yıla çocuk da isteyecek.

Senin okulunu okumanı isteyen erkek arkadaşın senin okulunun bitmesini beklemiyor. Ayaklarının üzerinde durmanı isteyen erkek arkadaşın okulunu bitirdikten sonra çalışıp birkaç sene kendine güveninin gelmesini beklemiyor.

Çok küçüksün. Bazı şeylerin farkında değilsin. Yapma bunu kendine. Yazık etme. Ayrıl demiyorum ama madem genç küçücük kızla birlikte o da bunun bedelini ödemeli. Beklemesi gerekiyor.

Gerçekten ben 28 oldukça ağırlaştım ama içim ölmüş gibi hissediyorum eski mutluluğum gözümdeki ışık kalmadı şuan bile aradaki fark uçurum gibi bence 40 yaşından sonra 10 yaş farkının pek önemi yok ama şuan çok çok önemli
Ben de 29 yaşımdayım eşim kırka yaklaştı ama aynı sizin gibi içim her gün ölüyor iki yabancıya dönüşüyoruz ben toparlamaya çalıştıkça daha da batıyoruz ben de uğraşmayı bıraktım olmuyor yaş gençken yaş farkı en fazla 4 olmalı o da en fazla bence yoksa ne hayaller suya düşüyor karşımdaki içi ölmüş ne gezmeyi bilen ne güzel sözü ilgiyi bilen ne halden anlayan bir insan bütün umutlar çöp oldu kadın kendi kendine yaşlanmiyormus karşısındaki adam çürütüyormus onu. Ne diyeyim umarım bizim yaptığımız hatayı konu sahibi yapmaz

O evlenmek istiyor çünkü 30 yaşında okulunu bitirmiş işini gücünü oturtmuş hayatında biri var ve nihayete erdirmek istiyor. Belki iki üç yıla çocuk da isteyecek.

Senin okulunu okumanı isteyen erkek arkadaşın senin okulunun bitmesini beklemiyor. Ayaklarının üzerinde durmanı isteyen erkek arkadaşın okulunu bitirdikten sonra çalışıp birkaç sene kendine güveninin gelmesini beklemiyor.

Çok küçüksün. Bazı şeylerin farkında değilsin. Yapma bunu kendine. Yazık etme. Ayrıl demiyorum ama madem genç küçücük kızla birlikte o da bunun bedelini ödemeli. Beklemesi gerekiyor.
Hemen evlenmek istemiyor sadece nişanlı kalalım okulun bitince evlenirz dedi kendisi de haizr değil zaten şuan evliliğe

Kendisi benden daha enerjik ve neşeli ben o kadar enerjik değilim sürekli plan yapar şuraya gidelim bunu yapalım bir dediğimi iki etmiyo çok haklısınız evet çok yaş farkı var ama şöyle de bir durum var çok iyi anlaşıyoruz kendisi sorumlu ne istediğini bilen biri
Nerede tanıştınız diye sormuştum ama?

30 yaşında,size göre kazık kadar bir adam elbette 19luk çıtır ne dese onu yapar şu anda. Yok bir de yapmasın mı?
Sosyal medyadan tanıştıysanız uzak durun. Evli barklı bir adam bile olabilir. Üni öğrencilerinin peşinde koşan evli çocuklu erkek çok. Adam kaz gelecek yerden tavuk esirgemeyecek illa ki.

Adam nereden mezun,ne iş yapıyor? Ailesini tanıyor musunuz? Ne kadar süredir berabersiniz bu sorulara da cevap rica edeyim

Teşekkür ederim yorumun için bunu değerleniricem

Nerede tanıştınız diye sormuştum ama?

30 yaşında,size göre kazık kadar bir adam elbette 19luk çıtır ne dese onu yapar şu anda. Yok bir de yapmasın mı?
Sosyal medyadan tanıştıysanız uzak durun. Evli barklı bir adam bile olabilir. Üni öğrencilerinin peşinde koşan evli çocuklu erkek çok. Adam kaz gelecek yerden tavuk esirgemeyecek illa ki
Hayır kendisi kafede görmüş beni gördüğüm an aşık oldum dedi ve hala da öyle sık sık görüşüyoruz babam tanıyor kendisini ama benimle birlikte olduğunu bilmiyor

30 yaşında bi adam yaşlanma sendromuna girebilir ve genç biriyle kendini daha tazelenmiş hissedebilir ama burda çok okuduk adam yaşlandıkça tribe girip karısının onu terk etmesinden korkuyor ve özgüvenini düşürmek için aşağılıyor. Karısı yaşlanınca geçmişte istediği o enerjiyi istiyor üniversiteleri ziyareti vs vs ve kızı yaşındakilere yazıyor. Yapma yavru ceylanım. Üzülürsün. Üniversiteden birini bul kendine, sevgilinle vizelere çalışın

Hemen evlenmek istemiyor sadece nişanlı kalalım okulun bitince evlenirz dedi kendisi de haizr değil zaten şuan evliliğe
Gözlüğünün markasını bilmiyorum ama çok iyi gerçekleri görmeni engelliyor maşallah.

Neden nişan diyor ? Sen gerçek hayatla tanışınca elinden gitme diye. Hadi diyelim öyle değil nişanlanınca ne olacak zannediyorsun en fazla 1 seneye ‘ biz bir senedir nişanlıyız nişanlılık uzamaz bu kadar evlenelim söz ben seni okuturum ‘’ bla bla

Ne evlenmesi yahu 19 yaşında? Önce okul bitsin iş bulun çalışın düzeninizi kurun hala istiyorsanız evlenirsiniz. Nişan falan da yapmayın. Arkası yakın zamanda nikah olmayacaksa neden nişan yapıyorsunuz ki? Aileleri bu kadar erken dahil ederseniz sorun yaşamama ihtimaliniz yok. Yaş farkınız şu an için fazla evet. 30 yaşında bir insan 19 yaşıyla biriyle ne paylaşabilir ki? Eğer siz 30 erkek arkadaşınız 41 olsaydı hiç sorun yoktu. Karakter belli bir yaştan ve yaşanmışlıktan sonra oturur. Siz daha çok küçüksünüz

30 yaşında bi adam yaşlanma sendromuna girebilir ve genç biriyle kendini daha tazelenmiş hissedebilir ama burda çok okuduk adam yaşlandıkça tribe girip karısının onu terk etmesinden korkuyor ve özgüvenini düşürmek için aşağılıyor. Karısı yaşlanınca geçmişte istediği o enerjiyi istiyor üniversiteleri ziyareti vs vs ve kızı yaşındakilere yazıyor. Yapma yavru ceylanım. Üzülürsün. Üniversiteden birini bul kendine, sevgilinle vizelere çalışın
Haklısın ama yaşitlarim erkekleriule anlaşamıyorum hepsi cinsellik istiyor aldatıyor etrafımda çok var neleri yapıyorlar arkadas olup ayrılıyorlar hemen, yazan eden var ama ben aklı başında birini istiyorum ya nasıl diym kendisi de iyi biri bana kötü davranacağını düşünmüyorum yorumun için teşekkür ederim bu arada ablacım ❤️

Haklısın ama yaşitlarim erkekleriule anlaşamıyorum hepsi cinsellik istiyor aldatıyor etrafımda çok var neleri yapıyorlar arkadas olup ayrılıyorlar hemen, yazan eden var ama ben aklı başında birini istiyorum ya nasıl diym kendisi de iyi biri bana kötü davranacağını düşünmüyorum yorumun için teşekkür ederim bu arada ablacım ❤️
30 yaşındaki adamlar cinsellik istemiyor mu? Aldatan erkekler hep 30yaş altı mı sizce?

Daha o kadar çocuksunuz ki.
Halbuki sizin yaşıtlarınızla arkadaşlık etmeniz lazım.

Ne iş yapar bu adam? Cafede sizi gördüyse gözüne perde inmedi ya,başkasını da görür elbet. Nişan istemesi de sizi bağlamak. Çok seven adamsa sevgili olarak devam edin,okul bitince iş bulunca hala karşılıklı fikirler değişmediyse yaparsınız nişanı. O artık son aşama,siz ilk aşama olarak yapmak istiyorsunuz,garip olan bu.

Benimde öyleydi şuan öyle olur zaten çünkü daha otuz sen bide 3 seneye gör hele 8 seneye çok iyi gidiyorsa bence evlilik için bekle 25 te bı tekrar düşün bakalım nasıl hissediyorsunuz ama sakın bu yaşlarında evlenme

Benimde öyleydi şuan öyle olur zaten çünkü daha otuz sen bide 3 seneye gör hele 8 seneye çok iyi gidiyorsa bence evlilik için bekle 25 te bı tekrar düşün bakalım nasıl hissediyorsunuz ama sakın bu yaşlarında evlenme
Ya ben 19 yaşında evlenmem tabiki o kadar salak değilim ben öğretmenlik okuyorum son sinjfta evlenicez inşallah 23 yaşımda yani

Bekarken "olgun erkek"iyidir derdim. Evlendim eşimle aramzda bir yaş var 😀 15 yıl oldu daha iyi anlıyorum iyi ki yaş farkı olan biriyle evlenmemişim. Biz eşimle hep aynı kafada gittik ama yaş farkı olan arkadaşlarma bakıyorum kocalarının içi geçti :KK66: arkadaşım 38 eşi 48 yaşında , kız gezmek istiyor adam dinlenmek... bunları iyi görmek iyi irdelemek gerekiyor... uzun vadede yaş farkı sıkıntı oluyor. Şimdi beni çok seviyor vs diyorsunuz ya bende olsam 30umda 19luk çıtır bulsam bende çok severim. Ama resme uzaktan bakın ve resmin tamamını görün. 19 yaş sevgili ailesiyle tanışmak için çok erken ilişkinin adını koymak için çok çok erken.. farknda değilsiniz ama; "destekliyorum, saygı duyuyorum arkandayım" vs diyerek kendi dediklerini yaptırıyor. Hayatın en güzel döneminde evlilik yoluna niye giresiniz ki... hadi nişanlandınz maksimum 21 yaşına geldiğinizde evlenmek isteyecek (bu kadar uzun nişanlılık olmaz vs)yaşı geçiyor çünkü sonra hemen çocuk isteği... bi düşünün istediğiniz kendinize reva gördüğünüz hayat bu mu?

bor kadın en erken 26 yaşında evlenmeli. Seninki 7 yıl hayatta beklemez . 37 olur zaten baba olması 40 ı bulur.

En fazla 3 yas olmalı gencken. O seni yonetmemeli ikinoz de birey olmalisinız. Yaş farkı çok fazla. Srnin hevesin varken onun hevesi gitmis olacak. Bir de 30 yasinda biri 19 yasında üniv öğrencisine bakıyirsa orta halli bir sapıktır bence. Sen ayrilmazsın onu anladık ama mesleğe geçip bir iki yıl çalışıp bağımsızlığı hisset öyle evlen bari.

ünivdeyken nişan yapma zaten. Neden nişan istiyor kacırmayayım muhabbeti. Seninle ilgilenmesini neden bu kadar abarttın anlamadım tabiki gelecek gormeye cicek alacak vs. Bunu seven herkes yapiyor. Yapar. cevrendeki genç erkekleri begenmiyirsan da bekle. Sanki illa biriyle sevgili olmak zorundaymış gibi düşünmene gerek yok

Ben de 29 yaşımdayım eşim kırka yaklaştı ama aynı sizin gibi içim her gün ölüyor iki yabancıya dönüşüyoruz ben toparlamaya çalıştıkça daha da batıyoruz ben de uğraşmayı bıraktım olmuyor yaş gençken yaş farkı en fazla 4 olmalı o da en fazla bence yoksa ne hayaller suya düşüyor karşımdaki içi ölmüş ne gezmeyi bilen ne güzel sözü ilgiyi bilen ne halden anlayan bir insan bütün umutlar çöp oldu kadın kendi kendine yaşlanmiyormus karşısındaki adam çürütüyormus onu. Ne diyeyim umarım bizim yaptığımız hatayı konu sahibi yapmaz
Şansımız böyleymiş banada çok dediler dinlemedim biz çok iyi anlaşıyoruz beni çok seviyor gözümün içine bakıyor beni asla üzmez diyordum ama öyle olmadı olmuyor

Selamlar ben 19 yaşındayim yakında yirmi yaşıma gircem üniversite okuyorum öğretmen olucam inşallah size bir sorum var. Benim sevgilimin yaşı benden çok büyük kendisi 30 yaşında ve aramızda çok yaş farkı var ama bir kere bile bu bizim için sorun olmadı hatta Allah nazardan saklasın çok iyi anlaşıyoruz kendisinide çok seviyorum. Benim annem ve anne tarafım biliyor ilişkim olduğunu hatta annem tanıyor, sevgilimin ailesi de biliyor geçen iftara gittim tanişmaya iyi insanlar ama ne yazık ki babam bilmiyor ilişkim olduğunu ve bilse büyük ihtimalle tepki veriri çünkü sevgilimi tanıyor ve yolda görse selamlaşir hal hatır sorarlar ama benimle sevgili olduğunu bilmiyor. Ben etrafımdan çok tepki alıyorum yaşı çok büyük neden onla sevgilisin seni kullanır vs. Ama asla kullanma gibi bir durum olmadı ben ne istersem onu yapıyor bir dediğimi iki etmiyor beni üniversiteye bile ziyaret(yaşadığım şehirde okuyorum) gelir her dediğimi yapar çiçekler alır benim gönlümü çok hoş eder ve bana gerçekten aşık biliyorum. Ve okulum için elinden geleni yapar benim okumamı çok istiyor ayaklarım üstünde durmayı istiyor her daim arkamda . Kendisi de baya ciddi evlenmek istiyor bu yaz babna söyle dedi. Ama yaş farkini herkes başıma iter diye tepki almaktan korkuyorum sizce ben ne yapmayalım siz benden daha bilgili ve tecrübelisiniz kendisini çok seviyorum ayrılmak istemiyorum ayrılsak bile peşimi bırakmaz barışmak için her şeyi yapar o derce seviyor beni :))))))
Canım , şu an için yaş farkı sorun olmayabilir ama ileride sorun teşkil edebilir neden dersen sana şöyle aciklayayim ;
Evlenmek istiyor demişsin , bir evliligin sorumluluğunu alabilecek misin önce bu şekilde düşün taşın .
Hayat şu an toz pembe gorunebilir ama ileride ne olacağını bilemezsin en azından 2 veya 3 sene tanimani tavsiye ederim hatta ekonomik özgürlüğünü eline alana dek , kendi ayakların üzerinde durana dek karar vermemelisin.
Yaş farkına gelince , yaş sadece bir sayıdan ibaret diye düşünme tabiki bazı evliliklerde yaş çok birsey ifade etmiyor ama iyice tanımadan karar veremezsin buna .
Buna bir örnek vermem gerekirse şu an konusmadigim geçmişte çok samimi olduğum kız arkadaşımdan örnek verebilirim sana . Kendisi 17 yaşında iken bir adamla tanıştı adam 29 yaşındaydı çok olgun tam istediğim gibi beni çok seviyor bana hediyeler alıyor beni çok düşünüyor diyordu . Ailesi okumasına izin vermemişti lise 2 de iken kızı okuldan aldılar açıktan devam etmesine dahi izin vermediler yeter bu kadar okuduğun dediler arkadaşımin tanıştığı çocuk seni okutacagim arkandayım dedi gizlice kızı liseye yazdırdı yaşı 18 olana dek konuştular o kadar ilgiliydi ki ben bile inanmıştım gerçekten kizi sevdiğine sınavlarında kızı okulun önünde beklemeler kitaplar almalar ders çalışırken moral olsun diye hediyeler çikolatalar almalar derken yaşı 18 e geldi çattı ailesi de zaten kızı evlendirmek niyetindeydi fakat sonradan adamın yaşını sorun ettiler kızı vermek istemediler kız 18 ini doldurdugu gün adama kaçtı 2 hafta kendisinden haber alamadım nikahı kiymislar evini dayamış dosemis bana gösterdi ben tabiki çok şaşırdım .
Ama gel zaman git zaman yaş arkadaşım için sorun olmaya başladı eşi iste oldugu zamanlar bana anlatırdı ; gezelim diyormuş seninde evde durmaya hiç niyetin yok çocuk gibisin diyormuş sınavlarına goturmemis öyle ki zamanla kitaplarını da çöpe atmış ne gerek var okumana diye hamile kaldı çok erken yaşta ne yazık ki ama hamile iken dayak yedi aldatilmasini saymıyorum bile kıza ettiği iki lafından birisi "çocuk gibisin " yani adam yaşamış görmüş geçirmiş hayatını ama kız henüz yolun başında bu dengesizliği asabilirim diyorsan şans ver ama iyice dusun

X