• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akıl verin ne yapayım

serraq

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2022
42
-17
1
26
Erkek arkadaşımın ilgisizliğinden şikayetçiydim. Mesaj atıyor 5 saat sonra yazıyor. Gün içinde arama zaten hiç yok. Bu durumu söyleyip ayrılmak istedim. Ayrılığı kabul etmedi şans ver dedi. Kabul ettim. Geçen günde görüşelim dedim müsait değilim dedi pazar günü görüşürüz. Bugün de story atmış ama hala sabahtan beri mesaj yok güya görüşecektik. Sorum şu ben artık bitirmek istiyorum ona mesaj atıp mı bitireyim yoksa hiç bir şey demeden direkt takipten mi çıkayım ne yapayım siz olsanız ne yapardınız

Erkek arkadaşımın ilgisizliğinden şikayetçiydim. Mesaj atıyor 5 saat sonra yazıyor. Gün içinde arama zaten hiç yok. Bu durumu söyleyip ayrılmak istedim. Ayrılığı kabul etmedi şans ver dedi. Kabul ettim. Geçen günde görüşelim dedim müsait değilim dedi pazar günü görüşürüz. Bugün de story atmış ama hala sabahtan beri mesaj yok güya görüşecektik. Sorum şu ben artık bitirmek istiyorum ona mesaj atıp mı bitireyim yoksa hiç bir şey demeden direkt takipten mi çıkayım ne yapayım siz olsanız ne yapardınız
Bir ilişkiniz olmadığı için ayrılığı kabul etmemiş olabilir mi? Sadece soruyorum...

Ayrıl..
Adam ayrılmayı kabul etmediği için sürekli bu umursamazligi çekecek misin ?
Umrunda değilsin.
Sadece yedek olarak tutuyor seni.
Ayrica mesajlarını umursamıyor ki mesajla ayrılacaksın.🤔
Ara ve bitti de..

Son düzenleme:
O kadar bile umrumda olduğunu düşünmüyorum
O zaman seni umursamayan, senin için vakit ayırmayan adamla ne işin var.

Sevdiğim bir laf vardır zamanı yok değil sadece öncelikleri vardır.

Size pazar günü buluşalım demiş. Bi zahmet arayıp müsait değilim dememiş. Üstüne üstlük story atmış.

Demek ki neymiş: Önceliği siz değilsiniz. Size kıymet vermeyen insanlarla zamanınızı kaybetmeyin.

bence haber vermene gerek yok ayrıldıgını iletişimi kesmenden kendisi anlasın. engel falan yok görüldü de mesajdan min. 2 saat sonra yapilacak.Asla cevap verme.telefon ederse meskule bile alma calsin dursun.Ghostlamak neymiş öğrensin ayı.

Hiç bir şey yapma sakın. Bırak ne hali varsa görsün.
İnan daha sevgiliyken böyleyse, (bilmiyorum ciddi düşünüyormuydunuz ama) emin ol ilerde evlilik vs. olursa bu durumun mislini yaşatır sana.

Hiç bir şey yapma sakın. Bırak ne hali varsa görsün.
İnan daha sevgiliyken böyleyse, (bilmiyorum ciddi düşünüyormuydunuz ama) emin ol ilerde evlilik vs. olursa bu durumun mislini yaşatır sana.
Bıraktım takibi onu da çıkarttım. Artık farketti mi etmedi mi bilmiyorum. Tüm gündür hala tek mesaj yok

Ne kadar zamandır birliktesiniz,ne zamandır böyle,buluşunca yakınlaşma oluyor mu?Ona göre günahını alicam adamın

Takipten çıkarak "ilişki" bitirmek filan... 14 yaşında mısınız?

1.5 aydır birlikteyiz. İşyerinde tanıştık. Son 2 haftadır böyle. Yakınlaşma var evet
Bas tekmeyi..Sakın yüz verme bir daha.amacını ve niyetini söylememe gerek yok dimi?Daha 1.5 ayda böyle davranıyor..Lütfen bir anda iletişimi kes şok olsun.Seni ikna için uğraşacak inanma,bu adamın niyeti belli.

Back