Erkek arkadaşımın ilgisizliğinden şikayetçiydim. Mesaj atıyor 5 saat sonra yazıyor. Gün içinde arama zaten hiç yok. Bu durumu söyleyip ayrılmak istedim. Ayrılığı kabul etmedi şans ver dedi. Kabul ettim. Geçen günde görüşelim dedim müsait değilim dedi pazar günü görüşürüz. Bugün de story atmış ama hala sabahtan beri mesaj yok güya görüşecektik. Sorum şu ben artık bitirmek istiyorum ona mesaj atıp mı bitireyim yoksa hiç bir şey demeden direkt takipten mi çıkayım ne yapayım siz olsanız ne yapardınız
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 21 Aralık 2014
- 2.005
- 1.767
- 133
- 36
Bir ilişkiniz olmadığı için ayrılığı kabul etmemiş olabilir mi? Sadece soruyorum...Erkek arkadaşımın ilgisizliğinden şikayetçiydim. Mesaj atıyor 5 saat sonra yazıyor. Gün içinde arama zaten hiç yok. Bu durumu söyleyip ayrılmak istedim. Ayrılığı kabul etmedi şans ver dedi. Kabul ettim. Geçen günde görüşelim dedim müsait değilim dedi pazar günü görüşürüz. Bugün de story atmış ama hala sabahtan beri mesaj yok güya görüşecektik. Sorum şu ben artık bitirmek istiyorum ona mesaj atıp mı bitireyim yoksa hiç bir şey demeden direkt takipten mi çıkayım ne yapayım siz olsanız ne yapardınız
- 1 Mayıs 2021
- 6.702
- 31.350
- 498
Değer mi buna acabaTakiptende çıkma mesajda atma ararsa cevapta verme boşver merak etsin sana ulaşmaya çalışacaktır kesin yokmuş gibi davran
- 21 Aralık 2014
- 2.005
- 1.767
- 133
- 36
Bisey yapmayacaksin ki zaten ilgilenmeyeceksin o çıldıracak:)Değer mi buna acaba
- 16 Mayıs 2022
- 1.581
- 5.034
- 88
- 29
O kadar bile umrumda olduğunu düşünmüyorumBisey yapmayacaksin ki zaten ilgilenmeyeceksin o çıldıracak:)
- 13 Haziran 2022
- 1.313
- 2.409
- 63
- 29
Direkt çıkarıcam her yerden sorarsa yaparım açıklamasınıSizi çok umursamadigi için nasıl bitirdiginizin de bir önemi yok. Ama içinizde kalmasin arayip "ben daha iyilerini" hakediyorum diyip ayrılın. Buluşmak için zahmet bile etmeyin
- 4 Nisan 2022
- 139
- 230
- 23
- 42
O zaman seni umursamayan, senin için vakit ayırmayan adamla ne işin var.O kadar bile umrumda olduğunu düşünmüyorum
Sevdiğim bir laf vardır zamanı yok değil sadece öncelikleri vardır.
Size pazar günü buluşalım demiş. Bi zahmet arayıp müsait değilim dememiş. Üstüne üstlük story atmış.
Demek ki neymiş: Önceliği siz değilsiniz. Size kıymet vermeyen insanlarla zamanınızı kaybetmeyin.
- 8 Ekim 2017
- 273
- 383
- 103
- 5 Nisan 2021
- 270
- 510
- 53
- 29
Bıraktım takibi onu da çıkarttım. Artık farketti mi etmedi mi bilmiyorum. Tüm gündür hala tek mesaj yokHiç bir şey yapma sakın. Bırak ne hali varsa görsün.
İnan daha sevgiliyken böyleyse, (bilmiyorum ciddi düşünüyormuydunuz ama) emin ol ilerde evlilik vs. olursa bu durumun mislini yaşatır sana.
- 1 Mayıs 2017
- 2.329
- 6.598
- 158
- 39
- 24 Şubat 2020
- 2.812
- 7.679
- 88
Takipten çıkarak "ilişki" bitirmek filan... 14 yaşında mısınız?Erkek arkadaşımın ilgisizliğinden şikayetçiydim. Mesaj atıyor 5 saat sonra yazıyor. Gün içinde arama zaten hiç yok. Bu durumu söyleyip ayrılmak istedim. Ayrılığı kabul etmedi şans ver dedi. Kabul ettim. Geçen günde görüşelim dedim müsait değilim dedi pazar günü görüşürüz. Bugün de story atmış ama hala sabahtan beri mesaj yok güya görüşecektik. Sorum şu ben artık bitirmek istiyorum ona mesaj atıp mı bitireyim yoksa hiç bir şey demeden direkt takipten mi çıkayım ne yapayım siz olsanız ne yapardınız
- 5 Nisan 2021
- 270
- 510
- 53
- 29
Hayırlısı olsun hakkınızdaBıraktım takibi onu da çıkarttım. Artık farketti mi etmedi mi bilmiyorum. Tüm gündür hala tek mesaj yok
- 3 Şubat 2018
- 6.210
- 24.271
- 348
- 27
1.5 aydır birlikteyiz. İşyerinde tanıştık. Son 2 haftadır böyle. Yakınlaşma var evetNe kadar zamandır birliktesiniz,ne zamandır böyle,buluşunca yakınlaşma oluyor mu?Ona göre günahını alicam adamın
- 1 Mayıs 2017
- 2.329
- 6.598
- 158
- 39
Bas tekmeyi..Sakın yüz verme bir daha.amacını ve niyetini söylememe gerek yok dimi?Daha 1.5 ayda böyle davranıyor..Lütfen bir anda iletişimi kes şok olsun.Seni ikna için uğraşacak inanma,bu adamın niyeti belli.1.5 aydır birlikteyiz. İşyerinde tanıştık. Son 2 haftadır böyle. Yakınlaşma var evet