Hanımlar 4.5 yaş erkek üçüzleri olan bir eviz. Bir de 16 yaş abileri var. Katta rahat edemiyoruz diye 3 yıl evvel dublekse taşındık. 2 ay öncesine kadar alt kat dairemize hep normal komşular geldi gitti. Neyse 2 ay önce taşınan komşu 3. Gün çocuklar akülü arabaya mı biniyor diye eve çıktı. Yok ama plastik bisikletleri var neyse haklı buldum öğlen 12 ye kadar çıkarmadım bisikletleri. Kız tıpta okuyormuş, oğlan sınava haxırlanıyormuş fln filan Tekrar geldi öğlene kadar çıkarmadığımı belirttim. Tekrar geldi ve kapıdan sert bir şekilde kovdum. Yönetime şikayet etmiş tınmadım.
Geçen hafta 2 genç çocuğu ve anne baba birbirine girdi bina yıkıldı sesten polis, ambulans geldi ( hiç böyle olaylar olmamıştı düzgün bir site). Bunu belirtme sebebim çok sakin bir aile değiller. Neyse dedim aile içi olur falan. Dün çocuklar saat 12 de oynarken alttan sopayla yukarı vurdu . Ben böyle bir yüzsüzlük terbiyesizlik görmedim. Daha yeni rezil bir hal almışlarken kadında hiç utanma yok. Ama rahatımı da kaçırdı sürekli taciz halinde. Siz olsanız ne yaparsınız?
Not: çocuklar akşam 20.30 da yatıyorlar ve ben asla makine, süpürge bile açmam akşamları.
Geçen hafta 2 genç çocuğu ve anne baba birbirine girdi bina yıkıldı sesten polis, ambulans geldi ( hiç böyle olaylar olmamıştı düzgün bir site). Bunu belirtme sebebim çok sakin bir aile değiller. Neyse dedim aile içi olur falan. Dün çocuklar saat 12 de oynarken alttan sopayla yukarı vurdu . Ben böyle bir yüzsüzlük terbiyesizlik görmedim. Daha yeni rezil bir hal almışlarken kadında hiç utanma yok. Ama rahatımı da kaçırdı sürekli taciz halinde. Siz olsanız ne yaparsınız?
Not: çocuklar akşam 20.30 da yatıyorlar ve ben asla makine, süpürge bile açmam akşamları.