Akıl verin kızlar

Derya gzntp27

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2017
1.003
496
Kızlar cildi çok temiz sivilcem falan yok hiç lakin çok beyazım ve sabahları cildim ölü gibi oluyor bunun için ne yapmalıyım arap kızı kremi mi? Fondöten mi ? Bb krem mi ? Kullanmalıyım akıl verin lütfen şimdiden herkese teskkurler

Ama canım o krem beyazlatıyor benim bildiğim,esmerler kullanıyor cilt rengi açmak için,ayrıca cıvalı olduğu için zararlı diye biliyorum

Arap kızı beyazlatır daha çok.
Bb krem de ton tutmayabilir. Ben de beyaz tenliyim bb kerim en açığı bile köyü geliyor genelde.
Hafif fondöten ve yine hafif bir allık tavsiye ederim

Bb krem kullan hem cildin pruzsuzlugunu arttiriyor hem nemlendirip koruyor aslinda kozmetikcilere de bir sor bak cok urun var onlar daha uzman bu konuda gratse falan gidip sor bence

Bb krem kullan hem cildin pruzsuzlugunu arttiriyor hem nemlendirip koruyor aslinda kozmetikcilere de bir sor bak cok urun var onlar daha uzman bu konuda gratse falan gidip sor bence
3 tane falan bb krem almışlığım var ama ton tutmadı bir türlü benim ya. baya beyaz tenliyim. Hep en açık olan tonu aldım. Yine de bronzlaşmış gibi oldum hep sürünce. Ben mi beceremedim acaba yoksa cidden açık tenlilerde ton problemi oluyor mu

Bb kremi renkli nemlendirici olarak adlandırıyorlar. Yani cildini hem nemlendiriypr hem cilt tonunu ayarlıyor. Daha doğal duruyor. Fondöten bildiğim kadarıyla direkt kapatmaya yönelik oluyor.
Bb krem de güneş koruyucusu da oluyor galiba. Her açıdan fondötene göre daha hafif ve daha sağlıklı gibi

3 tane falan bb krem almışlığım var ama ton tutmadı bir türlü benim ya. baya beyaz tenliyim. Hep en açık olan tonu aldım. Yine de bronzlaşmış gibi oldum hep sürünce. Ben mi beceremedim acaba yoksa cidden açık tenlilerde ton problemi oluyor mu
ayni sorun bende de var en cok garnierden memnun kalmistim hem ton konusunda hemde cildime cok iyi geldi.

X