• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

akıl sahibi hanımlar. . kafam çok karışık. .

birumutturyasamak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2016
1.667
1.747
83
37
Bu sene inşallah öğretmen adayı olarak mezun oluyorum.. branşımin ataması 75 lerde filan şu an.. geçen yıl ales e girmiştim 80 aldım eşit ağırlık tan.. Bu yıl yine giriyorum.. az da olsa dil altyapım var.. dil sınavına da gireceğim..
Sizce kpss çalışıp öğretmenlige mi bakayım. Yoksa dil çalışıp araştırma görevlisi gibi bi kadro için uğraşıp üniversite de kalmaya mi çalışayım. .
Bu arada 4.5 aylık. Hamileyim..
Bebekle hangisi daha kolay olur ..
Hangisi mantıklı. .

Ikisi de memuriyet sonuçta. Ben mi yanlış anladım.ogretmen atamaları sıkıntılı değil mi? Atama bekleyen binlerce öğretmen falan ?

ales 80 yetmez 90 civarı alırsan şansın olur
bölümüne göre de yds den 50 üstü olması lazım derim en az
bir de kadroyu kendi okulun verir mi? yoksa neresi olsa başvuracak mısın?

Bu sene inşallah öğretmen adayı olarak mezun oluyorum.. branşımin ataması 75 lerde filan şu an.. geçen yıl ales e girmiştim 80 aldım eşit ağırlık tan.. Bu yıl yine giriyorum.. az da olsa dil altyapım var.. dil sınavına da gireceğim..
Sizce kpss çalışıp öğretmenlige mi bakayım. Yoksa dil çalışıp araştırma görevlisi gibi bi kadro için uğraşıp üniversite de kalmaya mi çalışayım. .
Bu arada 4.5 aylık. Hamileyim..
Bebekle hangisi daha kolay olur ..
Hangisi mantıklı. .
75 le atanacagin bi bolumse ogretmenlik iyimis

Mülakatı kesin geçerim diyorsan tabi ki otur kpssden puan kas.
Eş durumlarını da araştır bu arada.uzak bi yere atandın diyelim bebekle gidebilecek misin.
Mülakat sorun olmaz diye düşünüyorum inş
Seçimim kpss olacak. Teşekkür ediyorum. .
Ales puanını da tezsiz yüksek lisans için kullanırım

Canim 90 ne ya :) çokMuş
ben araş. görevlisiyim
öğretmenlik mezunuyum
alesim 93
dilim 95
diploma notum 85 ti girdiğimde
referans değerler olsun diye söylüyorum
öğretmenliğe de 83 kpss puanıyla atanmıştım
şimdi onun da atamasını zorlaştırmışlar mülakat falan gelmiş

benim alanım yabancı dil
senin ales ea olduğuna göre farklı bir bölümdesin
belki bölümünde işler daha kolaydır.
kendi üniversitende kadro bulmak istersen mezun olunca hemen yüksek lisansa başla derim
istedikten sonra hepsi olur
başarılar ;)

Back
X