- 14 Ağustos 2018
- 19.288
- 72.255
Kapıyı açmasam bu bir çözüm değil ki illaki eşimi arayacak o gün gelmese ertesi gün damlayacak. Cünkü annem burada olacak. Ve onun burada olması kendisininde her gün rahatlıkla bu eve geleceği anlamı taşıyacak kendinceArsız ve yüzsüz insanla uğraşılmaz.
En fazla kapıyı acmazsınız ama belki bu sefer de esınızden yedek anahtar alırlar.
İnanın paspasın üstünde yatarlar ve şaşırmamÇalsın çalsın gitsin kapıyı mı kıracaklar
Cocuğumu onlara emanet etmek istemiyorum kesinlikle dakika başı sigara içen çok kişisel temizliğine önem veren insanlar değiller kısacası hiç bir bağlantım olsun istemiyorum onlarlaGelirlerse verin cocugu ellerine gidip yatip uyuyun 2 gune kacarlar merak etmeyin
Eşiniz sert bir şekilde gelmeyin diyecek ve de uygulayacak, maalesef bu konuda gevşek davrandığınız için sizleri kale almıyorlar, kapıyı acmasanız, evde değiliz deseniz kırıp içeri mi girecekler mesela ...Burada yazdıklarımdan herkes eşimin gereken cevabı verdiğini düşünürken sizde bostan korkuluğu izlenimi mi uyandırdı cok ilginç başka ne yapması gerekirdi beklentiniz nedir onu önereyim eşime
Alma evine enerj bile sarf etmezsin bunun içinHerkese merhaba hanımlar
Kayınvalide ve görümce zorbalıkları yaşadığımı bilenleriniz vardır.
Bilmeyenler için mini bir özet; ultra lüks yaşantılarına rağmen cocuğuma 2.el ürünleri layık gören bir kv, ben hiç bir şeyden anlamam bebek cocuk hakkında bilgim yok diyip kendini devre dışı bırakan asla manevi bir destek görmediğimiz ama 7/24 evime gelmek için arayıp darlayan 30 yaş görümce kişisi.
Geçenlerde eşim kardeşi ile konuşmuş (maddi durumumuz kimseye ihtiyac duymayacak çok şükür iyi) kimsenin senden bir beklentisi yok ama hala olarak en azından yapılacak bir şey var mı diye nezaketen sorman gerekmez mi diye yaaa ben hiç bir şeyden anlamam kiii vs demeye baslamış konuyu kapatmış.
Ben 3 aydır ne görümcenin ne kv nin telefonlarını açmıyorum riskli bir hamilelik geçirdiğim ve bana hiç iyi gelmedikleri için hem fiziksel hemde mental olarak yok saymaya başladım. Geç oldu ama eşimin desteği ile başardım diyebilirim.
Görümcem kv nin yanındayken eşimi arıyorlar (ilk başta sanki tek başınaymış gibi konuşuyor :) ) ee pumpkin ne yaptı eşyaları yerleştirdi mi dedi evet dedi eşim her şeyi birlikte yaptık vs e beni niye çağırmadınız işte bende gelirdim anladık eviniz pisken?! Bizi istemiyorsunuz daha geçen temizlettiniz yine çağırmıyorsunuz anlamadım dedi istememiş olabilir miyiz anne bugune kadar ne destek verdiniz şimdi kızdan ne bekliyorsun dediği anda görümce beliriveriyor bi anda ayyy anne bırak ya istemiyor işte telefonlarımızı bile açmıyor ama ben doğunca her gün oradayım gideriz sabahtan aksama kadar ben çalışırım pc den mecbur kabul edecekler dedi.
Eşim evet aynen öyle yaparsın dene mutlaka bunu bakalım ne olacak dedi kapattılar.
Yani kızlar gerçekten kapıdan kovsanız bacadan girecek tipler bu insanlar. Ben doğumda ve lohusalığımda annemi istediğim için o evimizde kalacak ve asıl problem burada baslıyor ne münasebet o kalıyorda ben kalamıyorum ne demek ben gelemiyorum ne demek ben göremiyoruma gelecek konu. Gelip sessiz sakin bir şekilde görüp gitse anlarım ama öyle insanlar değiller. Perdeyi nasıl yıkadığımdan tencereyi makinaya nasıl yerleştirdiğime kadar eleştirecek tipte kişiler olduğu için normal zamanda tahammülüm olmuyorken lohusalıkta asla katlanamayacağım. Tüm gün ağızlarında sigara ve burası ofis mi gelip sabahtan aksama kadar her gün yanımda çalışacak.
Bunu nasıl direkt söyleyebilirim? Bana akıl verir misiniz doğumdan cok bunların teröründen korkuyorum inanın
İşte Eşiniz izin vermeyecek sorun eşinizde...Kapıyı açmasam bu bir çözüm değil ki illaki eşimi arayacak o gün gelmese ertesi gün damlayacak. Cünkü annem burada olacak. Ve onun burada olması kendisininde her gün rahatlıkla bu eve geleceği anlamı taşıyacak kendince
O nasıl arsız bir görümce yahu. Zorla kalırsa polisi arayın. Başka türlü gitmez o manyakHerkese merhaba hanımlar
Kayınvalide ve görümce zorbalıkları yaşadığımı bilenleriniz vardır.
Bilmeyenler için mini bir özet; ultra lüks yaşantılarına rağmen cocuğuma 2.el ürünleri layık gören bir kv, ben hiç bir şeyden anlamam bebek cocuk hakkında bilgim yok diyip kendini devre dışı bırakan asla manevi bir destek görmediğimiz ama 7/24 evime gelmek için arayıp darlayan 30 yaş görümce kişisi.
Geçenlerde eşim kardeşi ile konuşmuş (maddi durumumuz kimseye ihtiyac duymayacak çok şükür iyi) kimsenin senden bir beklentisi yok ama hala olarak en azından yapılacak bir şey var mı diye nezaketen sorman gerekmez mi diye yaaa ben hiç bir şeyden anlamam kiii vs demeye baslamış konuyu kapatmış.
Ben 3 aydır ne görümcenin ne kv nin telefonlarını açmıyorum riskli bir hamilelik geçirdiğim ve bana hiç iyi gelmedikleri için hem fiziksel hemde mental olarak yok saymaya başladım. Geç oldu ama eşimin desteği ile başardım diyebilirim.
Görümcem kv nin yanındayken eşimi arıyorlar (ilk başta sanki tek başınaymış gibi konuşuyor :) ) ee pumpkin ne yaptı eşyaları yerleştirdi mi dedi evet dedi eşim her şeyi birlikte yaptık vs e beni niye çağırmadınız işte bende gelirdim anladık eviniz pisken?! Bizi istemiyorsunuz daha geçen temizlettiniz yine çağırmıyorsunuz anlamadım dedi istememiş olabilir miyiz anne bugune kadar ne destek verdiniz şimdi kızdan ne bekliyorsun dediği anda görümce beliriveriyor bi anda ayyy anne bırak ya istemiyor işte telefonlarımızı bile açmıyor ama ben doğunca her gün oradayım gideriz sabahtan aksama kadar ben çalışırım pc den mecbur kabul edecekler dedi.
Eşim evet aynen öyle yaparsın dene mutlaka bunu bakalım ne olacak dedi kapattılar.
Yani kızlar gerçekten kapıdan kovsanız bacadan girecek tipler bu insanlar. Ben doğumda ve lohusalığımda annemi istediğim için o evimizde kalacak ve asıl problem burada baslıyor ne münasebet o kalıyorda ben kalamıyorum ne demek ben gelemiyorum ne demek ben göremiyoruma gelecek konu. Gelip sessiz sakin bir şekilde görüp gitse anlarım ama öyle insanlar değiller. Perdeyi nasıl yıkadığımdan tencereyi makinaya nasıl yerleştirdiğime kadar eleştirecek tipte kişiler olduğu için normal zamanda tahammülüm olmuyorken lohusalıkta asla katlanamayacağım. Tüm gün ağızlarında sigara ve burası ofis mi gelip sabahtan aksama kadar her gün yanımda çalışacak.
Bunu nasıl direkt söyleyebilirim? Bana akıl verir misiniz doğumdan cok bunların teröründen korkuyorum inanın
Tercih sizin tabi ama çok değil şurda üç beş sene sonra okula başlayınca mikrobun pisliğin tillahiyla muhattap olacak.Cocuğumu onlara emanet etmek istemiyorum kesinlikle dakika başı sigara içen çok kişisel temizliğine önem veren insanlar değiller kısacası hiç bir bağlantım olsun istemiyorum onlarla
Sigara içene yenidoğan emanet edilmez ama. Mikropsa da bunların mikrobu eksik kalsınTercih sizin tabi ama çok değil şurda üç beş sene sonra okula başlayınca mikrobun pisliğin tillahiyla muhattap olacak.
Kendiside hemen hemen her türlü pis hareketi yapacak.
Bu kadar sakınırsaniz çok sık ve çabuk hastalanır.
sağolsun destek veriyor bana, ama onlar anlamıyor. Yarın cıkıp gelecekler mesela hemde çat kapı