Akıl rica edeceğim..

Arsız ve yüzsüz insanla uğraşılmaz.
En fazla kapıyı acmazsınız ama belki bu sefer de esınızden yedek anahtar alırlar.
Kapıyı açmasam bu bir çözüm değil ki illaki eşimi arayacak o gün gelmese ertesi gün damlayacak. Cünkü annem burada olacak. Ve onun burada olması kendisininde her gün rahatlıkla bu eve geleceği anlamı taşıyacak kendince

Burada yazdıklarımdan herkes eşimin gereken cevabı verdiğini düşünürken sizde bostan korkuluğu izlenimi mi uyandırdı cok ilginç başka ne yapması gerekirdi beklentiniz nedir onu önereyim eşime
Eşiniz sert bir şekilde gelmeyin diyecek ve de uygulayacak, maalesef bu konuda gevşek davrandığınız için sizleri kale almıyorlar, kapıyı acmasanız, evde değiliz deseniz kırıp içeri mi girecekler mesela ...

Alma evine enerj bile sarf etmezsin bunun için

İşte Eşiniz izin vermeyecek sorun eşinizde...

O nasıl arsız bir görümce yahu. Zorla kalırsa polisi arayın. Başka türlü gitmez o manyak

Lohusa kafası cok ilginc bir kafa valla benle lohusayken kimse görüşmek istemedi diyebilirim :) siz de bunun arkasına geçeceksiniz ve 6 ay falan her şey bam bam bam söyleyeceksiniz . Tencereyi şöyle mi koydun dedi bam söyle lafı, ofis gibi mi kullandı. Sen zaten bana yardım etmiyorsun gelmesen de olur canım. Böyle böyle yaka silktireceksiniz. Alın bebegi odanıza kapayın kapıyı hiç oralı olmayın ha yok adam gibi duruyorlar yardım ediyorlar o zaman bakarsınız duruma.aglama numarası yapacaklardır sakın kanmayın. Ben kayınvalideme doğumu ben yaptım sen değil demiştim :)

Cocuğumu onlara emanet etmek istemiyorum kesinlikle dakika başı sigara içen çok kişisel temizliğine önem veren insanlar değiller kısacası hiç bir bağlantım olsun istemiyorum onlarla
Tercih sizin tabi ama çok değil şurda üç beş sene sonra okula başlayınca mikrobun pisliğin tillahiyla muhattap olacak.
Kendiside hemen hemen her türlü pis hareketi yapacak.
Bu kadar sakınırsaniz çok sık ve çabuk hastalanır.

Sigara içene yenidoğan emanet edilmez ama. Mikropsa da bunların mikrobu eksik kalsın

Hayır anlamadım hem hiç bir şeye el sürmek istemiyorlar dediniz hem gelmek istiyorlar.yani yeni doğmuş torununu görmek isteyebilir buna yapacak bir şey yok ama dediğiniz gibi huzursuzluk çıkarırlarsa her şeye laf ederlerse eşiniz müdahale edecek ve siz de yüzlerine yüzlerine söyleyeceksiniz. Tartışma çıkacak gibi duruyor ama çıkarsa çıksın. Gelmezler o zaman bir daha. Görümce tüm gün orda çalışırsa mesela tepesine dikilin iş buyurun sonra da söyleyin dinlenecegim hadi gidin isim var falan diyin açıkça söyleyeceksiniz başka yolu yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…