- 13 Ağustos 2022
- 8.696
- 4.441
- 103
- 31
- Konu Sahibi elifnurbeyza
-
Biraz sevgilisiz kal, kendine zaman ver.Aklım bazen hatta sürekli eski nişanlıma kayıyor.2 sene birliktelik oldu.Ve ayrıldıktan sonra da kısa süreler ile görüştüm.Birkac aydır gorusmuyorum.Simdi birsuru talibim çıkıyor.Haber bekliyorlar.Ne yapacağımı bilmiyorum.
Bir yanim sevse çıkar gelirdi diyor.Diger yanımda aklinda o varken başkası ile olmaz diyor.Ben ne yapmalıyım ?
canım o başkasını bulmuştur nişanlı değil evliydiniz kız sadece aynı evde biraraya gelemediniz abuk subuk eşya yüzünden ve ayrıldınız görüşme zaten köpekle bırak şunu kendıne odaklan bak o bile boş değildir vardır hayatında biriAklım bazen hatta sürekli eski nişanlıma kayıyor.2 sene birliktelik oldu.Ve ayrıldıktan sonra da kısa süreler ile görüştüm.Birkac aydır gorusmuyorum.Simdi birsuru talibim çıkıyor.Haber bekliyorlar.Ne yapacağımı bilmiyorum.
Bir yanim sevse çıkar gelirdi diyor.Diger yanımda aklinda o varken başkası ile olmaz diyor.Ben ne yapmalıyım ?
Doğru kişi olsaydı eski nişanlın olmazdı. Eski geçmişte kalmalı. Önünüze bakın. Bir süre kendinizle vakit geçirin, hayatınıza kimseyi almadan kafa dinleyin bence. Yoksa bu şekilde sağlıksız kararlar alma ihtimaliniz yüksekAklım bazen hatta sürekli eski nişanlıma kayıyor.2 sene birliktelik oldu.Ve ayrıldıktan sonra da kısa süreler ile görüştüm.Birkac aydır gorusmuyorum.Simdi birsuru talibim çıkıyor.Haber bekliyorlar.Ne yapacağımı bilmiyorum.
Eski nişanlın kullanıcı adını biliyor ama burada yazdıklarını zinhar okumuyor. Bu yüzden adama bdv üzerinden "nuran elden gidiyeah" subliminal mesajı vermekten vazgeç. yapman gereken ilk şey bu.Simdi birsuru talibim çıkıyor.Haber bekliyorlar.
Onun devamı da vardeveye diken az gelmiş demek ki :)
Bir sürü talibin mi çıkıyor? Hayy maşallah.2 gün kendimi avutuyorum.illa ki moralimi bozacak birşeyler yazıyorsunuz.sözde güzel kadınım.hayat ne zor yaAklım bazen hatta sürekli eski nişanlıma kayıyor.2 sene birliktelik oldu.Ve ayrıldıktan sonra da kısa süreler ile görüştüm.Birkac aydır gorusmuyorum.Simdi birsuru talibim çıkıyor.Haber bekliyorlar.Ne yapacağımı bilmiyorum.
Ferhans tam tahmin ettiğim gibi. Talip malip nişanlılık evlilik konuları olunca bir içiniz kıpırdamıyor değil.Bir sürü talibin mi çıkıyor? Hayy maşallah.2 gün kendimi avutuyorum.illa ki moralimi bozacak birşeyler yazıyorsunuz.sözde güzel kadınım.hayat ne zor ya
Bekle eski konularına bakıp geliyorumAklım bazen hatta sürekli eski nişanlıma kayıyor.2 sene birliktelik oldu.Ve ayrıldıktan sonra da kısa süreler ile görüştüm.Birkac aydır gorusmuyorum.Simdi birsuru talibim çıkıyor.Haber bekliyorlar.Ne yapacağımı bilmiyorum.
Ben niye bu kadar egoluyum? Niye kimseden bir farkım olmadığını kabullenemiyorum?Ferhans tam tahmin ettiğim gibi. Talip malip nişanlılık evlilik konuları olunca bir içiniz kıpırdamıyor değil.
Senin de ne guzel talibin vardi kudurukluktan kacirdin ferhans. Ben sana evlen dediydim.Bir sürü talibin mi çıkıyor? Hayy maşallah.2 gün kendimi avutuyorum.illa ki moralimi bozacak birşeyler yazıyorsunuz.sözde güzel kadınım.hayat ne zor ya
Başıma ne geliyorsa şu kıskançlıktan geliyor.egoma hakim olamıyorum.oysa ki ne üstünlüğüm var diğer kadınlardan? Ben güzelsem demek ki diğerleri de güzel yani.Senin de ne guzel talibin vardi kudurukluktan kacirdin ferhans. Ben sana evlen dediydim.
Kız sen yine geldin mi deli deli konuşmayaBir sürü talibin mi çıkıyor? Hayy maşallah.2 gün kendimi avutuyorum.illa ki moralimi bozacak birşeyler yazıyorsunuz.sözde güzel kadınım.hayat ne zor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?