Akil istiyorum.Kayinpeder.

dert ettiğin şeye bak kp in evlat ayrımı yapıyor belli ama bu konuşmakla düzelmez böyle gelmiş böyle gider. size yük olmasın gerisi dert değil. gitmeyin sizinle konuşmayan adamın evine. kv gelir size. sen sınavını dert et

Üsluplara dikkat edelim ve polemiğe girmeyelim lütfen...
Dikkat ediyorum ama israrla yargilayanlar oluncada zor tutuyorum kendimi
Bosverdim.esimlede konustum.artik beni araci etme.derdim bana yetiyor.gitmek istemiyorsan kendin ara soyle yeter...

Sakın ama sakın siz karışmayın. Böylesi bir insandan uzak kaldığınız için verilmiş sadakanız olduğunu düşünün .

Garip dimi.oglu gelini gelmis o tek laf etmeden turku dinliyor.sonrada neden gelip gitmiyorsunuz diyor.
Sasirtici yani koskoca adam oglu gelini gelmis eve kulaklikla muzik dinliyor resmen sizi umursamiyor bence sizin bilmediginiz bir problem olmuss kii adam sizi gormezden geliyo herseye karsi ilgisiz sorumsuz bilerek yapiyo yani

Sasirtici yani koskoca adam oglu gelini gelmis eve kulaklikla muzik dinliyor resmen sizi umursamiyor bence sizin bilmediginiz bir problem olmuss kii adam sizi gormezden geliyo herseye karsi ilgisiz sorumsuz bilerek yapiyo yani
Gorunurde hicbisey yok.esimede sordum yok diyor.olsa bilirdim zaten.bende bosverdim.hatta artik bende gorusmeyecegim.sorarsa bu defa soyleyecegim geliyoruz tek laf etmiyorsun diye.

Kv zaten durumun farkındadır. Gitmeyin siz de onlara artık, eşinizi dinleyin, kendi meseleleri. Kv yine sorarsa neden gelmiyorsunuz diye o zaman söylersin kp böyle böyle farkındasın istenmediğimiz yere gelmiyoruz sen gel buraya dersin..abartmaya gerek yok ve sen girme araya bırak isterse eşin konuşsun onun babası sen nİye dert ediyorsun bu kadar?

kv dene söylemene gerek yok ki zaten gözünün önün de yaşanmıyor mu herşey, görmüyor mu

eşinin oğluna davranışlarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…