Akil istiyorum.Kayinpeder.

benim esiminde babasi ayni tarif ettiginiz gibi bir adam.Esim cok ama cok uzuluyordu bu duruma,ben acikcasi hic arabuluculuk yapmaya calismadim cunku adam 35 yildir boyle davranmis esime bundan sonrada ben duzeltemeyecektim..
gorusmuyorlar,hatta artik isi geyige vurduk guluyoruz babasinin hallerine..
bosverin,annesi size gelsin gitsin madem..

harika yorum.. tamda içimden geçenler
nedir bu atar şimdi?
senin gibisine herşeye maydonoz derler
eşinle arasındaki babası ve eşini ilgilendirir bunu anlatmaya çalışıyoruz burda
sen hala eşini doldurma derdindesin kusura bakma

Bence boşver.. Sen gelinsin. Senin dediğin daha çok batar. Bence eşin istemiyorsa zorlama sende ona ayak uydur kayınvalidenlede başka yerlerde görüşün bence

Yaptigim yanlis nerde.yada doldurma?herseyi nasil bu kadar tersinden anliyorsunuz.hey allahim sabir

Yaptigim yanlis nerde.yada doldurma?herseyi nasil bu kadar tersinden anliyorsunuz.hey allahim sabir
biz sana burda artık araya girme eşine de babasıyla ilgili konuma diyoruz
kv dene de bişey söylemek onu üzmek doldurmaktır çünkü sen El kızısın o kocası
sen istediğin gibi yorumlar gelmediğinden gerildin bu kadar

Bakin ters olan sizssiniz.
Kafam karsik oldugu icin konu actim zaten yukarda gorduyseniz gitmeme kararini aldigimi soyledim.
Ayrica yazdigim konudada yaptigim yada yadirganacak tek bi yanlis yok.bu israriniz ne..
Samanlikta igne bulup batirmaya calismak sizinkisi.elestiri yapicagim illa diye gunun stresini atmaya caisiyorsunuz.biraz objektif olun lutfen rica ediyorum...

ben burda kolayca eleştiri yapmam yani acımasızca yapmam en azından
yapma karışma etme demeye çalışıyoruz sadece
neyse gerilmeyelim daha fazla..
hoşçakal

Bence sen hiç karışma bu işlere onlar kendi aralarında nasıl istiyorlarsa o şekilde devam etsinler, durduk yere sana ne oluyor gelin dese ne diyeceksin ! fazla karışma bu işlere bana kalırsa konuşacak biri varsa kayınvaliden olsun bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…