- 18 Ağustos 2013
- 3.254
- 2.931
-
- Konu Sahibi ManzaramDeniz
harika yorum.. tamda içimden geçenlerortalığı karıştırmayın. nedir bu ya öyle olcak yada böyle olcak gelecek mühendisliği.... bırakın yahu herşeyi akışına....eşinizide bişeye zorlamayın. Siz sadece ve sadece eşinizin ailesine karşı bir saygısızlık yapmayın yeter. Gerçekten hiç bişi yapmayın ve bi beklenti de olmayın yani. Hani siz şimdi ayy eşimi ikna ettim gittim orada öyle idare etiim ayy geldim burada böyle idare ettim ayaklarına çoook iyi gelin kabul edilceğiniz vs sanmayın. Onlar baba oğul bi de bakarsınız güllük gülistanlık olurlar. Bunu düzeltecek olan siz değilsiniz. Hayır konuşsanız ne konuşacaksınzı yani...
nedir bu atar şimdi?Sacmalamanin sinirini asmissisiniz.nasil bu kadar kesin yargilarla konusuyorsunuz.kayinvalidem konustugu icin ikna ettim.karistim.dahil oldum.herseyin uzerini ortelim sorunlar buyusun oylemi
Derdim basimdan askin iyigelin olma cabasina girmem zaten ozum oyle.kimse kotu olsun istemem.
Yaptigim yanlis nerde.yada doldurma?herseyi nasil bu kadar tersinden anliyorsunuz.hey allahim sabirharika yorum.. tamda içimden geçenler
nedir bu atar şimdi?
senin gibisine herşeye maydonoz derler
eşinle arasındaki babası ve eşini ilgilendirir bunu anlatmaya çalışıyoruz burda
sen hala eşini doldurma derdindesin kusura bakma
biz sana burda artık araya girme eşine de babasıyla ilgili konuma diyoruzYaptigim yanlis nerde.yada doldurma?herseyi nasil bu kadar tersinden anliyorsunuz.hey allahim sabir
Bakin ters olan sizssiniz.biz sana burda artık araya girme eşine de babasıyla ilgili konuma diyoruz
kv dene de bişey söylemek onu üzmek doldurmaktır çünkü sen El kızısın o kocası
sen istediğin gibi yorumlar gelmediğinden gerildin bu kadar
ben burda kolayca eleştiri yapmam yani acımasızca yapmam en azındanBakin ters olan sizssiniz.
Kafam karsik oldugu icin konu actim zaten yukarda gorduyseniz gitmeme kararini aldigimi soyledim.
Ayrica yazdigim konudada yaptigim yada yadirganacak tek bi yanlis yok.bu israriniz ne..
Samanlikta igne bulup batirmaya calismak sizinkisi.elestiri yapicagim illa diye gunun stresini atmaya caisiyorsunuz.biraz objektif olun lutfen rica ediyorum...