Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aile olarak böyle şeylere önem verirler diğer cocukları icin kendileri giderler benim teklif etmemi gerektiren bir durum yoktu çünkü bu konuyu açmaya fırsat dahi vermeden kapattılar teli veya konu değiştirdiler. Benşm de konumda yazdığım tam olarak sizin yazdığınız şeyle aynı. Kalıcı olarak bakmaları degil. 1 hafta veya 10 gün idare edebilmeleri. He bu arada kv her fırsatta arayıp torununun babasından ayrı kaldığını belirtir torununu cok özlediğini söyler. Ki zamanında cok emegim vardır kendisinde. Ama diyorum ya zorda kalınınca insan karsısındaki aile! Bireylerinden yardım bekler. Bu kendilerini benşm emrime amade etmeleri degil. Çok kısa geçiçi süreliğine destek. Beni anlayacağınıza inanıyorum. Gelip bakmak zorundalar kafasında bir insan degilim. Ama o kadar yapılana karsılık bir minnet borcu olmalı insanda.Onu yaparim tabiki. Insan olmak bunu gerektirir. Ama siz teklif ettiniz mi o var. Teklif ettiginiz halde hayir mi dediler?
Yani ben olsam bende beklerim kayınvalidem den.ya kızım geçmiş olsun nasılsınız bı ihtiyacın var mı diye kim olsa sorar yardım etmeye çalışır.bu arkadaşın da zoruna gitmiş denemeleri bence.İnsan boyle zamanlarda hali hatrı sorulsun istiyor gercekten de. Hele kendını caresız hissediyorsan.
Yazmayayım diyorum ama sürekli kendinizi savunuyorsunuz.İnsan olarak hiç bir zaman aksilik olamaz veya planların dısında bir gelişme yasayamaz mıyız peki? Ben gelip bakmak zorundalar demedim. Ama zor anımızda 1 hafta gelip destek olabilirlerdi. Ki bu beklentiye kendileri girerken hiç sorun olmuyor benim beklenti icinde olmam sanırım beni kötü biri yapıyor
1 yasına girmedi henüz. Annem kres yasına gelene kadar kendi bakmayı kabul etti. Kres kabul yasına geldigi gibi hemen krese verecegim zaten. Burada 2 yasın altında almıyorlar. En erken alınan ay 20. Baska çarem de yok açıkçası. Şu süreçte zar zor iş buldum cok yeniyim ve çaresizim. Bir düşünün mecbur olmasam böyle bişeyi ister miyim? Ki diyorum ya en fazla 10 gün zaten annem sagolsun kendi istedi bakmayı. Ama şu süreçte beklenmedik durumlar olunca onların da insan olabileceğini düşündüm ama değillermiş. Ama bayramda seyrsnda tatillerde onların yanında olmamızı isterler. Tüm hamallık işlerine bizi koştururlar. Diyorum ya hastalıklarında vs baktım 10 gün idare edilemeyecek bişey degildiBakin sanirim yanlis anlasilma oldu. Ben surekli bebege bakilacak diye anladim. Bir hafta bakilir. Ama siz sanirim calistiginiz icin bu bir hafta haricindeki kisimda da anneniz bakacak sanirim. Bu boyle zor olur. Guvenilir bir bakici bulmaniz daha mantikli. Bebek kac yasinda?
Beklentinizi sıfıra indirirseniz daha mutlu olursunuz.Aile olarak böyle şeylere önem verirler diğer cocukları icin kendileri giderler benim teklif etmemi gerektiren bir durum yoktu çünkü bu konuyu açmaya fırsat dahi vermeden kapattılar teli veya konu değiştirdiler. Benşm de konumda yazdığım tam olarak sizin yazdığınız şeyle aynı. Kalıcı olarak bakmaları degil. 1 hafta veya 10 gün idare edebilmeleri. He bu arada kv her fırsatta arayıp torununun babasından ayrı kaldığını belirtir torununu cok özlediğini söyler. Ki zamanında cok emegim vardır kendisinde. Ama diyorum ya zorda kalınınca insan karsısındaki aile! Bireylerinden yardım bekler. Bu kendilerini benşm emrime amade etmeleri degil. Çok kısa geçiçi süreliğine destek. Beni anlayacağınıza inanıyorum. Gelip bakmak zorundalar kafasında bir insan degilim. Ama o kadar yapılana karsılık bir minnet borcu olmalı insanda.
Siz de onlarin size davrandigi gibi uzak olun o zaman. Ben olsam bir gun kayinvalideye soyle derdim: simdiye kadar hicbirsey beklemedim sizden. Sadece bir kez birsry istedim. Onda da zor durumda kalmasam istemezdim. Bir hafta evladima bakmadiniz. Siz beni el kızı gibi goruyorsaniz ben de size oyle davranmaliyim sanirim. Oysa ben bir ailetiz diye dusunmustum, en zor gunumde yanimda yoktunuz" de gec.1 yasına girmedi henüz. Annem kres yasına gelene kadar kendi bakmayı kabul etti. Kres kabul yasına geldigi gibi hemen krese verecegim zaten. Burada 2 yasın altında almıyorlar. En erken alınan ay 20. Baska çarem de yok açıkçası. Şu süreçte zar zor iş buldum cok yeniyim ve çaresizim. Bir düşünün mecbur olmasam böyle bişeyi ister miyim? Ki diyorum ya en fazla 10 gün zaten annem sagolsun kendi istedi bakmayı. Ama şu süreçte beklenmedik durumlar olunca onların da insan olabileceğini düşündüm ama değillermiş. Ama bayramda seyrsnda tatillerde onların yanında olmamızı isterler. Tüm hamallık işlerine bizi koştururlar. Diyorum ya hastalıklarında vs baktım 10 gün idare edilemeyecek bişey degildi
Eşim iznini ben işe girmeden önce bayram tatili icin ailesine bitirdi. Kardeşimin dogumuna daha 2 ay vardı apar topar alındı doguma. Umarım sizi rahatlatabilmişimdir. İyiki sizin gibi kardeşim yok o zaman şükür etmem lazım. Kendimi savunmak degil mesele. Umarım aynı durumları yasayarak tecrübe etmesiniz. Bazı şeyler olağan akışı dısında gelişiyor. Sizinle polemiğe girmek istemiyorum lütfen sadece azıcık anlayış. İnanın hayat her zaman tıkır tıkır işlemiyor. Emin olun detaylı plan program çizebilecek kapasitedeyim ama gafil avlanmak diye bir tabir var. Benimki böyle bir durum.Yazmayayım diyorum ama sürekli kendinizi savunuyorsunuz.
Siz daha işe başlayalı 2 ay olmuş, anneniz bakıyor değil mi?
Kardeşiniz 3 güne hamile kalıp doğurmadı ya, annenizin gideceği zaman belliydi.
E bebekler 8 ila 9 ay arasında doğuyor Allah sağlıkla kavuşturmuş, ailesine bağışlasın.
Siz izin alamayacaksınız belli ise eşiniz niye izin alıp gelip çocuğuna bakmıyor?
Hadi onu geçtim, annenizin maksimum siz işe başladıktan 2 ay sonra yine gideceği belli, kısa süreli bir bakıcı niye ayarlamıyorsunuz?
Bu kardeşinize de yaptığınız bir haksızlık aynı zamanda, anneniz ona yardıma çocukla gitmiş yani daha ötesi var mı bunun?
Ha gelelim kayın aileye, yine her şey belli ve bunu 1 ay öncesinden neden konuşmaz, bir tarih söylemez ve gelmelerini istemezsiniz?
Her şey belli iken, hiçbir şey yapmayıp insanların size koşmasını bekliyorsunuz, gerçekten tuhafsınız.
Bana bakmaya annem, ablamın çocuğu ile gelse gerçekten benden çekecekleri vardı, söyleyeyim...
Konu sahibi surekli bakilmasindan bahsetmiyor ki, annesi kardesinn yanina gittigi icin 10 gun falan diyor...ee dedigi gibi kv hasta olsa birsey olsa gelin bize baksin derler ya da farkli durumlarda beklentileri oluyormus madem bu beklentilere giriyorlar zor durumda kaldiklarinda da destek beklemekte hakli bence...konu sahibi size gelince de direk herseyi kesin diyemem garip gorunur karsidan ama coknaz gorunun sizden bir talepleri oldugunda rededin yani tamamen bicak gibi kesmeniz garip olur ama soguk davranin uzak durun onlardanÇocuğu bahane etmeyin. Mecbur olmadıkları bı konu yüzünden cephe almanız çok saçma he mesafe koyun o ayrı demekki bir bebegin sorumlulugunu ustlenemiyorlar. Bende çalışmak istedim kreşe birakamayacktim kv dem gezmeye tozmaya işiniz oldumu arada bakarım ama düzenli bakamam dedi napayim şimdi görüşmeyi kesmem aşırı saçma olmazmi diğer sorunlarla bunu bagdastirmayin
Esin bir daha iznini bu sekilde Bitirmez ınsallahEşim iznini ben işe girmeden önce bayram tatili icin ailesine bitirdi. Kardeşimin dogumuna daha 2 ay vardı apar topar alındı doguma. Umarım sizi rahatlatabilmişimdir. İyiki sizin gibi kardeşim yok o zaman şükür etmem lazım. Kendimi savunmak degil mesele. Umarım aynı durumları yasayarak tecrübe etmesiniz. Bazı şeyler olağan akışı dısında gelişiyor. Sizinle polemiğe girmek istemiyorum lütfen sadece azıcık anlayış. İnanın hayat her zaman tıkır tıkır işlemiyor. Emin olun detaylı plan program çizebilecek kapasitedeyim ama gafil avlanmak diye bir tabir var. Benimki böyle bir durum.
İyide 10gun ardı ardına bakamayacak demekki bende bunu diyorum. Kendisi onların her dediğini yapmayı mecbur hissetmiş onlar en başında bize bakmak zorundasın dediklerinde gereken cevabı verseydi smdi böyle beklenti içinde olmazdiKonu sahibi surekli bakilmasindan bahsetmiyor ki, annesi kardesinn yanina gittigi icin 10 gun falan diyor...ee dedigi gibi kv hasta olsa birsey olsa gelin bize baksin derler ya da farkli durumlarda beklentileri oluyormus madem bu beklentilere giriyorlar zor durumda kaldiklarinda da destek beklemekte hakli bence...konu sahibi size gelince de direk herseyi kesin diyemem garip gorunur karsidan ama coknaz gorunun sizden bir talepleri oldugunda rededin yani tamamen bicak gibi kesmeniz garip olur ama soguk davranin uzak durun onlardan
siz bu yardimi beklemekte haklisiniz zaten yoksa neden aile diye bir kavram var ama herkeste bunu yapabilecek kapasite yok. siz de ona gore davranip, beklentiye girmeyeceksiniz. kendi isinizi onlar yokmus gibi dusunup organize edecekssiniz. bu size agir bir ders olmus oldu.Eşim iznini ben işe girmeden önce bayram tatili icin ailesine bitirdi. Kardeşimin dogumuna daha 2 ay vardı apar topar alındı doguma. Umarım sizi rahatlatabilmişimdir. İyiki sizin gibi kardeşim yok o zaman şükür etmem lazım. Kendimi savunmak degil mesele. Umarım aynı durumları yasayarak tecrübe etmesiniz. Bazı şeyler olağan akışı dısında gelişiyor. Sizinle polemiğe girmek istemiyorum lütfen sadece azıcık anlayış. İnanın hayat her zaman tıkır tıkır işlemiyor. Emin olun detaylı plan program çizebilecek kapasitedeyim ama gafil avlanmak diye bir tabir var. Benimki böyle bir durum.
Sizin bu anlattığınız sıkışıklığın belki 10 katını yaşadım ben, onu baştan söyleyeyim de.Eşim iznini ben işe girmeden önce bayram tatili icin ailesine bitirdi. Kardeşimin dogumuna daha 2 ay vardı apar topar alındı doguma. Umarım sizi rahatlatabilmişimdir. İyiki sizin gibi kardeşim yok o zaman şükür etmem lazım. Kendimi savunmak degil mesele. Umarım aynı durumları yasayarak tecrübe etmesiniz. Bazı şeyler olağan akışı dısında gelişiyor. Sizinle polemiğe girmek istemiyorum lütfen sadece azıcık anlayış. İnanın hayat her zaman tıkır tıkır işlemiyor. Emin olun detaylı plan program çizebilecek kapasitedeyim ama gafil avlanmak diye bir tabir var. Benimki böyle bir durum.
Simdi konu sahibi de onlarla iletisimi kesmekte hakli sonuc olarak, zaten sordugu da bu, insan zor gununde aile dedigi kisiden destek beklemeyecekte kimden bekleyecek ve ben olsam ben de bu kayin aileden uzak durur kizardim cunku henuz kres yasi bile gelmemis cocugundan 10 gun uzak kalmak hem anneye hem bebege ne kadar buyuk bir aci ve bu kayin ailesi lafta torunlarini seviyormus ya ben hic tanimadigim halde icim acidi babaanne dede nasil dayanir, 10 gun torun bakmak ne kadar zor olabilir ? Lutfen yargilamak icin yazmayin elinizi vicdaniniza koyun siz olsaniz sizi ve cocugunu bu duruma dusuren ve kendilerine aile diyen insanlarla gorusmek isyer miydiniz veya hak verip olgunlukla karsilar miydinz ? Ben yapamazdim kendi ailem veya esimin ailesi fark etmezİyide 10gun ardı ardına bakamayacak demekki bende bunu diyorum. Kendisi onların her dediğini yapmayı mecbur hissetmiş onlar en başında bize bakmak zorundasın dediklerinde gereken cevabı verseydi smdi böyle beklenti içinde olmazdi