- 20 Ocak 2018
- 1.098
- 1.360
- 83
Eşim tayin dolayısıyla baska bir ile gitti ben de birlikte yaşadığımız yerde cocugum ile kaldım. Bu süreçte annem yanıma geldi bebegim ufak oldugu icin ona bakmaya basladı. Yakın zamanda kız kardesim dogum yaptı ve annem cocugu da alıp kardesime bakmaya gitti. Kardeşim zor bir dogum geçirdi bakıma ihtiyacı var. Şimdi gelelim asıl meseleye. Evlendiğimizden beri kocamın ailesine her fırsat bulunduğunda gittik kendi aileme gidilmedigi kadar. Kocam aşırı aile bagımlısı olup cıkmıstı. Bir sürü sorunlar yasadık. Bu süre zarfında bir kez olsun arayıp kızım cocuga da biraz biz bakalım demedi. Annem kardeşimi su süreçte bırakamaz bakmak zorunda. Ama bu kadar aile deyip hiç bir faydalarının olmaması beni deli ediyor. Ömür boyu bakmalarını istemedim. Ama şu zor süreçte en azından 1 hafta 10 gün gibi bir zaman icin teklif edebilirlerdi. Asla konusma dahi geçmedi. Koca ailesi sadece telefonda hal hatır sorup yabancı gibi kenara geçtiler.
Şimdi o kadar sıkıntı yasattılar bizi huzursuz ettiler ve cogunda kocamın hatırına sustum ama bu ilgisizlikleri yanlarına kar kalsın istemiyorum. Kendimce bir karar aldım görüşmeyi tamamen kesecegim. Hiç bir konuda ne eşimin ne benim yanımda olmadılar. Ve bu olayları artık kocam da kabul etti ailesi icin o da eleştiride bulunuyor. Sizce görüşmeyi tamamen kesmek mantıklı mı? Ben evime gelip gitmelerini istemiyorum. Kocam gitmek isterse ailesi gitsin diyorum. Yanlıs mı düşünüyorum. Bunca senelik evliliğimde brni her konuda huzursuz ettiler. Her şeylerinde yanlarında oldum. Ama onlar 1 hafta bile destek olmayı istemediler. Kres vs icin cok küçük o yüzden annem bakmak istedi. Ama bir defa bile olsa kızım senin ailenin de bir hayatı var en azından ayda yılda bir hastalık durumunda vs bakalım torun bizim de torunumuz diye teklif etmediler.
Bundan sonraki süreçte görüşmeyi kesmek istiyorum. Madem bize kıymetleri yok bizimle de görüşmesinler diye.
Şimdi o kadar sıkıntı yasattılar bizi huzursuz ettiler ve cogunda kocamın hatırına sustum ama bu ilgisizlikleri yanlarına kar kalsın istemiyorum. Kendimce bir karar aldım görüşmeyi tamamen kesecegim. Hiç bir konuda ne eşimin ne benim yanımda olmadılar. Ve bu olayları artık kocam da kabul etti ailesi icin o da eleştiride bulunuyor. Sizce görüşmeyi tamamen kesmek mantıklı mı? Ben evime gelip gitmelerini istemiyorum. Kocam gitmek isterse ailesi gitsin diyorum. Yanlıs mı düşünüyorum. Bunca senelik evliliğimde brni her konuda huzursuz ettiler. Her şeylerinde yanlarında oldum. Ama onlar 1 hafta bile destek olmayı istemediler. Kres vs icin cok küçük o yüzden annem bakmak istedi. Ama bir defa bile olsa kızım senin ailenin de bir hayatı var en azından ayda yılda bir hastalık durumunda vs bakalım torun bizim de torunumuz diye teklif etmediler.
Bundan sonraki süreçte görüşmeyi kesmek istiyorum. Madem bize kıymetleri yok bizimle de görüşmesinler diye.
Son düzenleme: