akıl almaya çok çok ihtiyacım var ne olur yardım edin kızlar...

o bu değilde umarım çoçuk tez zamanda kurtulur yoksa yandı şimdi araba alsa niye x5 almadın der arkdaşları sorar arabası ne model diye söylemeye utanır kızcağızz Allahım acaba ilişkileri ne kadardır sürüyo çoçuğun sabrına hayran kaldımm hee

:))))

şimdi anneme söyledim önce bul,otobüse de binersin nolcak diyo

anne seen bari yapma yaa

anneniz sizi hiç düşünmüomu:)) aaa ne ayıppp...insan bunca sene bakıp büyütüp emek verdiği kızına bunu dermi.valla kızım olacak kısmetse 4 ay sonra.ben şimdiden bilinç altına kodluyorum.arabası evi yazlığuı yoksa aşık olma die:)

kızlar hazıır herkes burdayken haydi pro kart almaya

sevgili adminimiz Kazen pro kart gelirleriyle tekerlekli sandalye alıyor

düşünmüyo evet.bu acı gerçek şimdi yüzüme çarptı

Son düzenleme:
eski sevgiliminin arabası vardı. ama ben onun neredeyse hiçbirşeyini görmedim. doğum gunumde aldığı kıytırık bi hediye dışında.Şimdiki nişanlımın arabası yok ama gönlü oyle zengin ki. Oyle incelikler yapıyo beni oyle mutlu ediyo ki. Ki artık nişanlıyız nasıl olsa taktık yuzuğu deyip yapmayabilir de. Önemli olan gerçekten gönül zenginliği. maddiyat tabiki onemli ama arabası olmaması ayıp değil çok yanlış düşünüyo aileniz. o arabamı sizi mutlu edecek yoksa sevgilinizin size karşı davranışlarımı?

Pergelin ilk önce okudugun bölümün ne kadar zor oldugunu ve ne sekilde disiplinli okumak gerektigini cok iyi biliyorum ve böyle güzel bir bölüm okudugun icinde seni tebrik ediyorum.
Herkesin kari degil, burda kücümseyenlere sizlerde okuyun herkese acik o bölümler demek istiyorum.
Sana sadece sunu söylemek istiyorum, benim durumum seninkiden daha kötüydü, ben dishekimi olacaktim ve esimde acik ögretimdeydi.
Ama birsey vardi esimde, ve bunu cok iyi gözlemlemistim, cok dürüst ve dogruydu.
Ailemi ikna edip evlendik.
Evlendigimde esim bana bir altin yüzük alacak parasi yoktu, ama simdi cok güzel bir hayat yasiyorum.
Zormuydu ilk seneler, evet cok zordu ama birbirimizi cok seviyorduk ve sevgimize inandigimiz icinde ikimizde elele (!) verip, cok seyler basardik.
Esim is adami ve hayal edemeyecegim bir hayati bana yasatiyor.
Eger bir meslektasimla evlenseydim, kesin mutsuz olurdum.
Cünkü benim icin evlenecegim insan beni parasiyla degil ama beyniyle doyurmasi gerekiyordu.
Bana statü degil, insanlik lazimdi.
Daha cok gencsin, birde bu yönden bak bakalim olaya. Yani her zaman davul dengi dengine degilde, davul beyin beyine calmasi daha mantikli degilmi sencede?
Bence sevgilin sana kizdigi icin, araba falan yok diyor, oysa o kesin hala o arabayi almak icin hirs yapmistir ve parasinida topuiyordur, eger seni gercekten seviyorsa ve seninle bir hayati paylasmak istiyorsa.

biz pergelin okuduğu bölümü küçümsemiyoruzz yanlış düşünmüşsün ilk başta öle dallandırıp budaklanıp anlatmışki bizde sandıkki atom mühendisii başbakan falan olucak tabikide okuduğu bölüm zor ve güzel bölüm ama kendini çok yüksekte görüyo bak kendinden ne kadar güzel örnek vermişssin canım demekki kendini çok çok üstün görmeyince olabilitesi varmış ama bence dr adayı kendini çok yükseklerde görüyo yarın bigün kendisi başka birini sevse sevdiği adamında ailesi böyle sebelerden dolayı onu istemese napardı acaba meral ediyorum bu hayatta herşey olabilir

Son düzenleme:

seni tanımıyorum,nasıl birisindir,burda kendini aktardığın gibi maddiyata önem veriyor musun vermiyor musun bilemem...
benim tek anladığım senin erkek arkadaşını sevmeyişin,doğru kişinin o olup olmadığı konusundaki kararsızlığın...
sen daha emin değilken,ailene nasıl benimsetebilirsinki?
evle mi? arabayla mı?
maddi olanaklara bu kadar tutunma....
evi arabası olursa kimse yadırgamaz,bende o zaman sevebilirim...bu mu yani?
inan isterse yatları katları olsun,o sevgi oluşmuyorsa zor.tabi sen 'maddi imkanlar beni tatmin eder,sevgiye çok da gerek yok' dersen iş değişir.
fakat dedğim gibi sen bu çocuğu sevmiyorsun.sevmediğin biri içinde aileni karşına almaya değmez.
standartlarına göre birini bul

Son düzenleme:
kızlar hazıır herkes burdayken haydi pro kart almaya

sevgili adminimiz Kazen pro kart gelirleriyle tekerlekli sandalye alıyor

ewet kizlar engelli arkadaslarimiza yardimci olalim...
15 pro kart alinda 1 tekerlikli sandalye ediyor....
pro kart sadece 30tl...
sizde bir pro kart alin hem siz hem engelli kardeslerimiz faydalansin...

kaymakam hikayesini bilmeyen yoktur herhalde.babasını ayağına çağırmış.babası da oğluna ben sana kaymakam olamazsın demedim adam olamazsın demiştim demiş.arkadaş da kriterlerini aşağıya çektiğini söylüyor.evlilikte aradığı kriterler; kariyer,araba, ev, para puldan öteye geçememiş malesef.madem sevgilinizde aradığınız kriterler yok neyini sevdiniz anlayamadım...

sizde bizi yanlış anlamışsınız biz "doktor"luğu değil, pergelin tutumunu eleştiriyoruz. daha önceki yorumumda da yazdım zaten Allah pergelin gibi "doktor"lardan bizi korusun. çünkü o kadar iyi niyetli doktorlar tanıyorum ki böylelerini görünce yazık diyorum. mesleğe de leke böyle düşünenler.
siz ne kadar olgun yaklaşmışsınız ya da o kadar çok sevmişsiniz ki şimdi de onun meyvesini yiyorsunuz. sizi ayrıca tebrik ederim.
pergelin yaklaşımına bakarsanız bir "araba"dır tutturmuş. bu sebeple yok ailesinden yok arkadaşlarından utandığını söylemiş.

Daha şimdiden erkek arkadaşınızdan utanmaya başlamışsınız.
Bu iş yürümez.
(Vah arabamız yok.Ailecek intihar edelim.)
Ek:Evlilik emek ister.Çalışıp beraber ev alan,araba alan bir çift tanıyorum.
Emek olmadan,hazıra konmak olmaz.

Son düzenleme:

Siz yanlış anlamışsınız. Bir mesleği küçümseyen biz değil konu sahibinin ta kendisi. Erkek arkadaşını öyle bir tanıttı ki boş beleş birisi sandık ilk başta. Oysa meslek lisesi ve ardından ünv. bitirmiş ve çalışan bir okutmanmış.

canım okumakla bile boş beleşlikten kurtulamıyor insan.
şekil 1a. Konu Sahibi

yürütemezsiniz aklına gelenlerin hepsi başına gelir
o kompleks yapar ilerde.
sen şimdiden yapmışsın.
ailen zaten biz demiştik deyip duracak.

arkadaşım madem ailenin tutumu belliydi keşke hiç başlamasaydın bu işe
ve bence sen bu çocuğu pek de sevmiyorsun
sevsen her türlü isterdin
zaten boş beleş bi insan da değilmiş okutmanmış yani çocuk
ayrıca yeni mezun bi doktor olarak aldığım ilk maaşı söylemeyeyim gülersin yani
hiç çok filan kazanmıyosun

ayrıca konu sahibinden geçip burda da fırsattan istifade doktor düşmanlığı yapanları tebrik ediyorum
pratisyen filan diye eziklemeye çalışanlar siz pratisyen olun da öyle ezin ey allah'ım yarabbim
ve evet iş garantisi var çünkü mezun olur olmaz atanıyosun

neyse konuya dönersem
bence sen ayrıl bu çocuktan çünkü çok maddiyatla değerlendiriyosun olayları
her şey ev araba değil
dediğim gibi çok sevsen takılmazdın bunlara.

sağlık ocağında pratisyen hekim olabileceğini ben söylemiştim.küçümsediğimden değil aksine arkadaş küçümser 'ezikler' diye demiştim.sevgilisini okutman olarak küçümseyen biri pratisyen hekimliği de küçümser dimi ama?çocuk üniv okumuş üniversitede okutman olarak kalmayı başarmış.bu da bişeydir.hem siz kendiniz de söylemişsiniz öyle aman aman para alınmıyor diye.yoksa doktorluk saygın bir meslek ülkemizde.benim çevremde de doktor çok...sorun meslek değil insanlara tepeden bakıp küçük görmek...

Son düzenleme:
Bence ailenin değil senin isteğin zengin bir hayat. Bence cocuğun hayatını yakma 2 sene sonra zaten kendin bitireceksin. Ego sorununu da alene yükleme istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…