Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tüp Bebek Merkezleri akdeniz üniversitesi tüp bebek merkezine gitmeyi düşünenler veya gidenler
- Konu Sahibi blume13
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
- 348
İnşallah canım bende önümüzdeki ay gideceğim bilgileri ve tecrübeleri olanlar paylaşırsa çok seviniriminşalah herkes sağlıkla bebeğine kavuşmuştur
- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
- 348
İnşallah canım bende önümüzdeki ay gideceğim bilgileri ve tecrübeleri olanlar paylaşırsa çok sevinirim
seni gördüğüme sevindim canım çünkü antalya akdeniz hastanesi çok sesiz bu konuda. randevunu şimdiden mi aldın
Yumurta toplanır toplanmaz hemen döllenme işlemi yapılmıyor mu ? yapılıyorsa da hemen döllenme oluyor muBenim bildiğim mikro enjeksiyon işlemi yapılıyor. Yumurta toplama işleminde zaten anestezi alıyorsun kısa bir sürelik daha sonra dilenme odasına alıyorlar yaklaşık 3 saat kadar falan en sonunda da hastaneden çıkmadan hemşire neler yapman gerektiği ve yapmaman gerektiği şeyler hakkında eğitim veriyor. Hemşire zaten o anda transfer işleminin yapılıp yapılmayacağını hemen söylüyor. yani Yumurtanın döllenip döllenmediğini
Canım ya çok saol evet insan aktif birilerini görmek istiyor fikir alışverişi yapmak istiyor. Aynen pek bi paylaşım göremedimdidik didik ettim bende. inşallah sonuçlarımız bizi sevindirir. Ben ilk randevuma gideli üç ay kadar oldu iki kez adet gör üçüncü adetinin ikinci günü randevusuz gel dedi. vitamin ve hormon verdi bu süreçte bunları kullan dedi. Adetim bayrama denk geldiği için kafadan bir ay daha erteledim. bakalım gitcem inşallah zaten telefona hiç bakmıyorlar ya da ben denk getiremedim. Çok tedirginim Sen ne aşamasındasın canımseni gördüğüme sevindim canım çünkü antalya akdeniz hastanesi çok sesiz bu konuda. randevunu şimdiden mi aldın
- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
- 348
Canım ya çok saol evet insan aktif birilerini görmek istiyor fikir alışverişi yapmak istiyor. Aynen pek bi paylaşım göremedimdidik didik ettim bende. inşallah sonuçlarımız bizi sevindirir. Ben ilk randevuma gideli üç ay kadar oldu iki kez adet gör üçüncü adetinin ikinci günü randevusuz gel dedi. vitamin ve hormon verdi bu süreçte bunları kullan dedi. Adetim bayrama denk geldiği için kafadan bir ay daha erteledim. bakalım gitcem inşallah zaten telefona hiç bakmıyorlar ya da ben denk getiremedim. Çok tedirginim Sen ne aşamasındasın canım
iyi canım sen başlamışsın sevindim senin adına :) inşallah güzel haberlerini alırız
benim tüplerim tıkalı ilk önce ameliyat olmam gerekiyor sonra tüp bebek. bende doktor araştırması yapıyordum
şafak doktoru öneriyolar ama bütün doktorlarda ilgileniyormuş. çalışıyorum o yüzden bütün işlemlerim eylülde başlar allah nasip ederse
Çok teşekkür ederim canım inşallah hepimizin güzel haberlerini alırız inşallah. İnşallah sana en iyi gelecek doktora denk gelirsin. Ben ilk gittiğimde Mete Doktora gözüktüm tam bir şey anlayamadım son sıralardaki hastaydım acil çıkmam gerekiyor hızlı hızlı diyerek baktı konuştu ilgiliydi ama çok hızlıydı sormak istediğim şeyleri soramadım rahatça konuşup beni rahatlatmasını beklerdim. Ama belkide ona göre yeterlidir çünkü almam gereken ilaçlarımı güzelce anlattı o yüzden olumsuz birşeyde söylemek istemiyorum zaten hangi doktor varsa ona muayene oluyorsun seçme şansın yok diye biliyorum genelde kongrede oluyorlar. inşallah senin içinde hepimiz içinde güzel şeyler olur. Acaba sen ameliyat olduktan sonra normal yolla gebelik olur mu kiiyi canım sen başlamışsın sevindim senin adına :) inşallah güzel haberlerini alırız
benim tüplerim tıkalı ilk önce ameliyat olmam gerekiyor sonra tüp bebek. bende doktor araştırması yapıyordum
şafak doktoru öneriyolar ama bütün doktorlarda ilgileniyormuş. çalışıyorum o yüzden bütün işlemlerim eylülde başlar allah nasip ederse
- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
- 348
Çok teşekkür ederim canım inşallah hepimizin güzel haberlerini alırız inşallah. İnşallah sana en iyi gelecek doktora denk gelirsin. Ben ilk gittiğimde Mete Doktora gözüktüm tam bir şey anlayamadım son sıralardaki hastaydım acil çıkmam gerekiyor hızlı hızlı diyerek baktı konuştu ilgiliydi ama çok hızlıydı sormak istediğim şeyleri soramadım rahatça konuşup beni rahatlatmasını beklerdim. Ama belkide ona göre yeterlidir çünkü almam gereken ilaçlarımı güzelce anlattı o yüzden olumsuz birşeyde söylemek istemiyorum zaten hangi doktor varsa ona muayene oluyorsun seçme şansın yok diye biliyorum genelde kongrede oluyorlar. inşallah senin içinde hepimiz içinde güzel şeyler olur. Acaba sen ameliyat olduktan sonra normal yolla gebelik olur mu ki
Anladım canım hayırlısı olsun 2. görüsünde kafandaki soruları yanıtlar inşallah.
valla bilmiyorum gittiğim doktor kalamazsın dedi ya
- 9 Mart 2018
- 81
- 16
- 88
- 36
Mikro enjeksiyon spermin ignenin icine alinmasi ve igneyle yumurtaya enjekte edilmesidir yumurta toplama isleminden sonra döllenme yani embriyo elde edilmek icin yapilan yöntemdirMerhabalar gittigim tupbebekdoktoru mikro enjeksiyon dedi banaa da.acaba bu islem yumurtlama doneminde yumrtlama catladikta sonra mi yapiliyor yoksa herhangibir zamaanda oluyor mu
- 9 Temmuz 2017
- 806
- 137
- 103
- 37
Bu islemde yumurta olgunlaatirmak icin ilac ve catlatmak icin ignee vuruuluyor mu acaba beni neler bekledigini yasayan bi kisiden ogrenmek istyorrum.yardimci olursaniz tsklerMikro enjeksiyon spermin ignenin icine alinmasi ve igneyle yumurtaya enjekte edilmesidir yumurta toplama isleminden sonra döllenme yani embriyo elde edilmek icin yapilan yöntemdir
- 9 Mart 2018
- 81
- 16
- 88
- 36
Yaklasik olarak 10 12 gun boyunca (kisiye gore degisebilir) yumurta gelistirici igne vuruluyorsunuz yumurtalar istenilen buyuklugu geldiginde en son catlatma ignesi vuruluyorsunuz 36 saat sonra yumurta toplama oluyor embriyonun olusumuna gelisimine gore 3 ile 6 gun arasinda transfer gerceklestiriliyorBu islemde yumurta olgunlaatirmak icin ilac ve catlatmak icin ignee vuruuluyor mu acaba beni neler bekledigini yasayan bi kisiden ogrenmek istyorrum.yardimci olursaniz tskler