• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri akdeniz üniversitesi tüp bebek merkezine gitmeyi düşünenler veya gidenler

Merhabalar ilk denemenizmiydi ve probleminiz neydi bizim erkek faktorlu ve merkez kosullarindan memnun kaldiniz mi
Tüp Bebekte ilk denememiz doktorumun teşhisine göre yumurta rezervi azlığı varmış bende ve 1,5 yıl önce dış gebelikten dolayı sol tüpüm alındı. O yüzden tüp bebeğe devam edeceğiz sanırım. Ben çok memnunum çalışanlar olsun hemşireler olsun doktorlar zaten hepsi birer pırlanta bence

Arkadaslar ben sehir dışından gidicem aradim üniversiteyi fakat telefonda labaratuvar kosullari ve kullanilan teknikler hakkinda bilgi vermediler ayrica rapor cikartmak zor mu ne yapmam gerekiyorv sartlarim uyuyor

Bizimde ilk denememiz basarisiz oldu malesef raporlu oldum geriye 2 hakkim kaldi onlarida akdeniz üniversitesinde yaptirmak istiyorum bende bir problem yok erkek faktorlu bizim insallh bir gun bizlerde anne oluruz

Arkadaslar ben sehir dışından gidicem aradim üniversiteyi fakat telefonda labaratuvar kosullari ve kullanilan teknikler hakkinda bilgi vermediler ayrica rapor cikartmak zor mu ne yapmam gerekiyorv sartlarim uyuyor
Rapor ilaç tedavin bitince yani transfere başladığında çıkıyor hiç de zor değil ne kadar ilaç kullandıysan yazıyorsun ve sen transferden çıktığında raporun hazır oluyor. Labaratuvar ortamında kastınız nedir tam olarak ?

Rapor ilaç tedavin bitince yani transfere başladığında çıkıyor hiç de zor değil ne kadar ilaç kullandıysan yazıyorsun ve sen transferden çıktığında raporun hazır oluyor. Labaratuvar ortamında kastınız nedir tam olarak ?
Embriyoskoplari varmi mikroenjeksiyon (ıcsı) kullaniliyor mu embriyologlari deneyimli mi embriyo dna testleri yapiliyor mu

Adetinin 2. yada 3. günü ilk muayeneye gittiğinde sana dosya açıyorlar. ilk muayene olduğun gün göbekten iğnelere başlanılıyor. Her hastanın durumuna göre ilaç ismi ve dozaj değişiyor tabi.

Embriyoskoplari varmi mikroenjeksiyon (ıcsı) kullaniliyor mu embriyologlari deneyimli mi embriyo dna testleri yapiliyor mu
Benim bildiğim mikro enjeksiyon işlemi yapılıyor. Yumurta toplama işleminde zaten anestezi alıyorsun kısa bir sürelik daha sonra dilenme odasına alıyorlar yaklaşık 3 saat kadar falan en sonunda da hastaneden çıkmadan hemşire neler yapman gerektiği ve yapmaman gerektiği şeyler hakkında eğitim veriyor. Hemşire zaten o anda transfer işleminin yapılıp yapılmayacağını hemen söylüyor. yani Yumurtanın döllenip döllenmediğini

Adetinin 2. yada 3. günü ilk muayeneye gittiğinde sana dosya açıyorlar. ilk muayene olduğun gün göbekten iğnelere başlanılıyor. Her hastanın durumuna göre ilaç ismi ve dozaj değişiyor tabi.
Cok sagolun cevapladiginiz icin allah razi olsun insallh bebeginize kavusursunuz peki hangi doktoru tavsiye edersiniz ve dr muayene ucretleri ne kadar lutfen kusuruma bakmayin cok soru sordum

Cok sagolun cevapladiginiz icin allah razi olsun insallh bebeginize kavusursunuz peki hangi doktoru tavsiye edersiniz ve dr muayene ucretleri ne kadar lutfen kusuruma bakmayin cok soru sordum
İnşallah hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alırız :) ben ilk baştan Mehmet SAKINCIyla başladım her işlemimi o yaptı yani tüp bebeğe o hazırladı beni. Hepsi dalında uzman bence ama Şafak OLGAN var yurt dışından yeni geldi o da işinin ehli çok da açıklama yapıyor. Tüp Bebekte dosya açıldıktan sonra herhangi bir ücret ödemiryorsun ben,m sağlık güvencem kapsamında hastaneye 410 TL ödedim. İğneler biraz pahalı

Çok sagolun insallh bende en yakin zamanda görüsmeye gidecegim rapor olunca devlet tedavinin ve ilac ve ignelerin bir kismini karsiliyor ben ilk denememde ilac ignelerv ve merkeze toplamda 3000 tl ödeme yapmistim orasida yaklasik olarak bu fiyatta olur diye düsunuyorum

Çok sagolun insallh bende en yakin zamanda görüsmeye gidecegim rapor olunca devlet tedavinin ve ilac ve ignelerin bir kismini karsiliyor ben ilk denememde ilac ignelerv ve merkeze toplamda 3000 tl ödeme yapmistim orasida yaklasik olarak bu fiyatta olur diye düsunuyorum
Bana toplamda ( iğne ve ilaçlar dahil) 1.500 TL ye mal olmuştu.

Arkadaşlar şafak olgan ile görüştüm mayista tekrar muayene olup ondan sonra tedaviye ne zaman baslayacagimiza karar verecegiz şafak bey hakkinda bilgisi olan var mi lutfen doktorun basarilariyla ilgili beni bilgilendirin.mehmet sakıncı ve şafak olgan arasinda kararsiz kaldim

Arkadaşlar şafak olgan ile görüştüm mayista tekrar muayene olup ondan sonra tedaviye ne zaman baslayacagimiza karar verecegiz şafak bey hakkinda bilgisi olan var mi lutfen doktorun basarilariyla ilgili beni bilgilendirin.mehmet sakıncı ve şafak olgan arasinda kararsiz kaldim
her ikisi de işinin ehlidir. Tüp bebeğe kadar ki süreçte ben hep Mehmet Sakıncıya gittim Tüp Bebek Merkezinde de zaten toplamda 4 doktor var çalışma günlerine göre değişiyor. Şafak Bey ultrason sırasında bilgilendirme yapıyor. Mehmet Beyde öğleden sonra iğneleri yazmadan hastaya bilgilendirme yapıyor. Murat Özekinci var o da cok iyi bir doktordur. Şimdi birde Mete Bey başlamış ona hiç muayane olmadım

Tesekkur ederim canim foruma senden benden baska yazan yok :) akdenizde tedavime baslicam ama inanki hala bile çok kararsızım aklim ege üniversitesinde de kaliyor orasida cok basarılı

Merhaba bu sitede tüp bebek ile ilgili yazıları okuyacağım aklıma bile gelmezdi daha yazmasını bile şimdi öğrendim :)2 doktor gazabına ugramış biri olarak en son tıp fakültesinden selahattin kumruyu bulduk şuan tahlillerimi bekliyorum sonuç ne çıkacak bilmiyorum bu tüp bebek devlet te ne kadar başarılı olurki :(

Merhaba bu sitede tüp bebek ile ilgili yazıları okuyacağım aklıma bile gelmezdi daha yazmasını bile şimdi öğrendim :)2 doktor gazabına ugramış biri olarak en son tıp fakültesinden selahattin kumruyu bulduk şuan tahlillerimi bekliyorum sonuç ne çıkacak bilmiyorum bu tüp bebek devlet te ne kadar başarılı olurki :KK43:
Ben Selahattin Kumru yu ayrıldı diye duymuştum. Randevu almak istediğimde öyle demişlerdi sanırım

Back