• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri akdeniz üniversitesi tüp bebek merkezine gitmeyi düşünenler veya gidenler

Embriyoskoplari varmi mikroenjeksiyon (ıcsı) kullaniliyor mu embriyologlari deneyimli mi embriyo dna testleri yapiliyor mu
Başladınız mı tedaviye? Ben de bugün Tıp Fakültesine gittim ama micro enjeksiyon malesef yok. Bizim de morfoloji sorunumuz var, bilmiyorum araştırmadayım. 2 arkadaşım olumsuz aldı, 2 tanıdığım tuttu .

Başladınız mı tedaviye? Ben de bugün Tıp Fakültesine gittim ama micro enjeksiyon malesef yok. Bizim de morfoloji sorunumuz var, bilmiyorum araştırmadayım. 2 arkadaşım olumsuz aldı, 2 tanıdığım tuttu .
Merhabalar bu ayin sonunda basliyorum tedaviye ben şafak hocayla görüştüm mikro enjeksiyon var dedi bizimde erkek faktörlü sperm kalite sayi hiz hareket düşüklüğü var size kim dedi micro enjeksiyon yok diye şaşkinim ya sizinki dogruysa bana bastan oyle soylenmedi

Son düzenleme:
Y
Yarin mutlaka hastaneyi arayip tekrar sorucam tedaviye 2 hafta kala bunu öğrenmem şok etkisi yaratti resmen akdeniz basarili tup bebekte arastiripta gittim ama acaba yeterince arastirmadim mi

Y

Yarin mutlaka hastaneyi arayip tekrar sorucam tedaviye 2 hafta kala bunu öğrenmem şok etkisi yaratti resmen akdeniz basarili tup bebekte arastiripta gittim ama acaba yeterince arastirmadim mi
Ya ben doktora sormadım, sizi yanıltmak istemem. Ben oradaki girişteki beye sordum.

Arkadaşlar şafak olgan ile görüştüm mayista tekrar muayene olup ondan sonra tedaviye ne zaman baslayacagimiza karar verecegiz şafak bey hakkinda bilgisi olan var mi lutfen doktorun basarilariyla ilgili beni bilgilendirin.mehmet sakıncı ve şafak olgan arasinda kararsiz kaldim

Söz konusu tüp bebekse bence Şafak en iyisidir. Toplamda evet 4 tane tüp bebek doktoru var. Diğerleri de iyi ama şansıma iyi ki Şafak bey gelmiş diye düşündüm. Hatta hep kendisiyle devam etmek istiyorum, her işlemimizi keşke o yapsaydı diyorum. Özeli de varmış. Hastanenin telefonundan den randevu alınabiliyormuş. Bakalım inşallah bu sefer olacaktır. Dua ediyorum Şafak bey hep elimizden tutar ve bizi mutlu sona kavuşturur diye.

Son düzenleyen: Moderatör:
''Söz konusu tüp bebekse bence Şafak Olgan en iyisidir.'' diyecektim yanlış olmuş.

''Söz konusu tüp bebekse bence Şafak Olgan en iyisidir.'' diyecektim yanlış olmuş.
Kendisi ilgili bir doktor evet ama merkez cok kalabalikti 40 50 kisiydik yogunluktan dolayi ne kadar basarili olurlar hasta doktor iletisimi nasil olur o sürecte bilemiyorum

Biz de Şafak bey'den çok memnun kaldık. En ince detaylara kadar anlattı hiç de öyle kalabalıktan aceleye getirmedi. Beni de dinledi. Sorularıma sabırla cevap verdi. Gerçekten Şafak Bey tıpkı bir terzi gibi üzerimize elbise diker gibi detaylı bilgi vererek anlattı. Bu işin ehli olduğu ve kendini bu yola adadığı çok belli. Diğer hastalarla oturma yerlerinde konuşuluyordu zaten herkes onu çok seviyor.

Söz konusu tüp bebekse bence Şafak en iyisidir. Toplamda evet 4 tane tüp bebek doktoru var. Diğerleri de iyi ama şansıma iyi ki Şafak bey gelmiş diye düşündüm. Hatta hep kendisiyle devam etmek istiyorum, her işlemimizi keşke o yapsaydı diyorum. Özeli de varmış. Hastanenin telefonundan den randevu alınabiliyormuş. Bakalım inşallah bu sefer olacaktır. Dua ediyorum Şafak bey hep elimizden tutar ve bizi mutlu sona kavuşturur diye.

Biz ulaşmak için çok uğraştık Şafak beyin özeline. den randevu aldık.

Biz de Şafak bey'den çok memnun kaldık. En ince detaylara kadar anlattı hiç de öyle kalabalıktan aceleye getirmedi. Beni de dinledi. Sorularıma sabırla cevap verdi. Gerçekten Şafak Bey tıpkı bir terzi gibi üzerimize elbise diker gibi detaylı bilgi vererek anlattı. Bu işin ehli olduğu ve kendini bu yola adadığı çok belli. Diğer hastalarla oturma yerlerinde konuşuluyordu zaten herkes onu çok seviyor.
dedikleriniz dogru olabilir tabikide şafak bey basarilidir fakat daha bugun siteye üye olup ilk burda yaziyorsunuz vev şafak beye övguler yagdiriyosunuz reklam mi yapiyorsunuz acaba

Biz ulaşmak için çok uğraştık Şafak beyin özeline. den randevu aldık.
Sizde daha bugun siteye üye olup reklam yapiyorsunuz samimi degilsiniz diger arkadalar marrylitle aidaret gibi hepiniz bugun uye olup safak bey övguleri siraliyosunuz cok akilli sanmayiniz kendinizi

Arkadaşım özeli dediğiniz yine üniversitede .125 lira veriyorsunuz ve öğretim görevlisi olarak muayene oluyorsunuz diye biliyorum. O verdiğiniz numara öğretim görevlileri için üniversitenin numarasıdır.

Arkadaşım özeli dediğiniz yine üniversitede .125 lira veriyorsunuz ve öğretim görevlisi olarak muayene oluyorsunuz diye biliyorum. O verdiğiniz numara öğretim görevlileri için üniversitenin numarasıdır.
Hesaplari pasif edildi yazik ya resmen umut tacirligi yapiyolar ayiptir günahtir safak beye lafimiz yok iyi bir doktorda bole basitce reklam hareketlerinde bulunarak hastalarin şafak beye ön yargili bakmasina sebep oluyorlar emek ve umut tacirleri

Hesaplari pasif edildi yazik ya resmen umut tacirligi yapiyolar ayiptir günahtir safak beye lafimiz yok iyi bir doktorda bole basitce reklam hareketlerinde bulunarak hastalarin şafak beye ön yargili bakmasina sebep oluyorlar emek ve umut tacirleri
Milletin işi gücü Yok sanırım. :sinirli:

Tesadüfen yazılanları gördüm ve eski bir üye ve aynı zamanda bu süreçten geçen biri olarak yazmak istedim. Geçen yıllarda yine böyle açılmış postlara da yorumlarım var dilerseniz araştırabilirsiniz. 2015 yılında tedavilere başladım. Klomen tedavisi iki aşılama vs. Isparta’da ikamet ediyorduk o dönemde. Bir arkadaşımın vasıtasıyla Şafak beyin adını duyup kendisine muayene oldum. İlk görüşme sonrası tedaviye Şafak beyde devam etmeye karar verdik eşimle. Zorlu bir süreç. Sürekli Isparta Antalya arasında gidip geldim gün aşırı hemde. Eski aşılamalar özelde olduğu İçin iki aşılama yapıldı tutmadı. Ardından ilk tüp bebek denemesinde başarı elde ettik. O dönemde aynı gün transfer yapılan üç arkadaştan ikimiz hamile kaldık. Kızım şimdi bir buçuk yaşında. Başarı oranı oldukça iyiydi. O zaman zarfında başta Şafak bey ve oradaki hemşireler, embriyolog ve girişte Ahmet bey. Yardımlarını ve yaşattıkları bu güzel duygudaki emeklerini unutamam asla. Şimdi sistem biraz daha değişmiş. Bir çok doktor var sanırım. Tabiki tercih meselesi. Diğer doktorları tanımam o nedenle yorum yapmam doğru olmaz. Ama tüp bebek tedavisinde iyi noktada bir yer. Tıp fakültesi olmasına rağmen. Nereye ve hangi doktora güven duyuyorsanız tercihinizi o yönde kullanın derim.

Tesadüfen yazılanları gördüm ve eski bir üye ve aynı zamanda bu süreçten geçen biri olarak yazmak istedim. Geçen yıllarda yine böyle açılmış postlara da yorumlarım var dilerseniz araştırabilirsiniz. 2015 yılında tedavilere başladım. Klomen tedavisi iki aşılama vs. Isparta’da ikamet ediyorduk o dönemde. Bir arkadaşımın vasıtasıyla Şafak beyin adını duyup kendisine muayene oldum. İlk görüşme sonrası tedaviye Şafak beyde devam etmeye karar verdik eşimle. Zorlu bir süreç. Sürekli Isparta Antalya arasında gidip geldim gün aşırı hemde. Eski aşılamalar özelde olduğu İçin iki aşılama yapıldı tutmadı. Ardından ilk tüp bebek denemesinde başarı elde ettik. O dönemde aynı gün transfer yapılan üç arkadaştan ikimiz hamile kaldık. Kızım şimdi bir buçuk yaşında. Başarı oranı oldukça iyiydi. O zaman zarfında başta Şafak bey ve oradaki hemşireler, embriyolog ve girişte Ahmet bey. Yardımlarını ve yaşattıkları bu güzel duygudaki emeklerini unutamam asla. Şimdi sistem biraz daha değişmiş. Bir çok doktor var sanırım. Tabiki tercih meselesi. Diğer doktorları tanımam o nedenle yorum yapmam doğru olmaz. Ama tüp bebek tedavisinde iyi noktada bir yer. Tıp fakültesi olmasına rağmen. Nereye ve hangi doktora güven duyuyorsanız tercihinizi o yönde kullanın derim.
Merkezde doktor secimi yok malesef o gun şansina hangi doktor denk geldiyse o yürütüyor o gün tedavini ben ilk gorusmemi şafak beyle yaptim ilgili biriydi tüm sorularimi cevapladı umarim opu ve transferede kendisi girer hakkimizda hayirli ne mutlu sizeki evlat sahibi oldugunuz

Merkezde doktor secimi yok malesef o gun şansina hangi doktor denk geldiyse o yürütüyor o gün tedavini ben ilk gorusmemi şafak beyle yaptim ilgili biriydi tüm sorularimi cevapladı umarim opu ve transferede kendisi girer hakkimizda hayirli ne mutlu sizeki evlat sahibi oldugunuz
Benim tedavi gördüğüm dönemde merkezin tek ve sorumlu hekimiydi Şafak bey. Merkez çok yoğun olmasına rağmen herkesle tek tek ilgilenmeye çalışıyordu. Sonradan öğrendim ki sistem değişmiş. Poliklinik doktorları da merkezde görev almaya başlamış. Ben şahsen bir hastayla tek bir doktorun ilgilenmesini daha doğru buluyorum ki kendi tedavimde bile bir kaçgün Şafak beyin yerine Murat bey doz ayarlaması yapmıştı da tedirgin olmuştum acaba süreci olumsuz etkilermi diye. Çünkü tek doktor hastasını daha iyi değerlendirir ve kontrolünü sağlayabilir. Bu görüşümü baş hekimliğe mail olarak da yazmıştım aslında ama sanırım çok dikkate almadılar. Hani eğer tek bir doktorda devam etme şansınız olacaksa ona göre hareket etmeye çalışın bence. Yoksa süreç içinde insanın kafasında acabalar oluşuyor ve bu da stres yapıyor.

Eşinin yada senin sigortalı olman gerekiyor toplamda 700 pirim sigorta günü olmalı 3 yıllık evli olman gerekiyor 39 yaşından küçük olmalıson. Direk merkeze git randevu veriyolar ne yapman gerektiğini sölüyolar. Çok iyi davranıyolar. Şartların uymassa orada da ücretli yapılıyor.hiç zor değil eminol. Bende çok uğraşırım zan ediyordum fakat oldukça kolaymı işlemler. Birde tutsaydı

Ben aşılama yaptırdım bu hafta.ilac paralarını karşılıyor diye biliyorum.surekli git gel saatlerce bekle,suratına bile bakmayan doktorlara muayene ol...2milyar kadar ilaca para verdim sonra ecz. Almaya gittiğimde vergi vs. Birşeyler düştü 300tl alınca sasirdim özelde zaten aşılama 400-500tl hastaneye git gel o kadar bekle yemek ye vs. 400u geçti zaten.En azından özele gider düzgün muayene olurduk -.-

Back