Tesadüfen yazılanları gördüm ve eski bir üye ve aynı zamanda bu süreçten geçen biri olarak yazmak istedim. Geçen yıllarda yine böyle açılmış postlara da yorumlarım var dilerseniz araştırabilirsiniz. 2015 yılında tedavilere başladım. Klomen tedavisi iki aşılama vs. Isparta’da ikamet ediyorduk o dönemde. Bir arkadaşımın vasıtasıyla Şafak beyin adını duyup kendisine muayene oldum. İlk görüşme sonrası tedaviye Şafak beyde devam etmeye karar verdik eşimle. Zorlu bir süreç. Sürekli Isparta Antalya arasında gidip geldim gün aşırı hemde. Eski aşılamalar özelde olduğu İçin iki aşılama yapıldı tutmadı. Ardından ilk tüp bebek denemesinde başarı elde ettik. O dönemde aynı gün transfer yapılan üç arkadaştan ikimiz hamile kaldık. Kızım şimdi bir buçuk yaşında. Başarı oranı oldukça iyiydi. O zaman zarfında başta Şafak bey ve oradaki hemşireler, embriyolog ve girişte Ahmet bey. Yardımlarını ve yaşattıkları bu güzel duygudaki emeklerini unutamam asla. Şimdi sistem biraz daha değişmiş. Bir çok doktor var sanırım. Tabiki tercih meselesi. Diğer doktorları tanımam o nedenle yorum yapmam doğru olmaz. Ama tüp bebek tedavisinde iyi noktada bir yer. Tıp fakültesi olmasına rağmen. Nereye ve hangi doktora güven duyuyorsanız tercihinizi o yönde kullanın derim.