Ben gitmeyi düşünüyorum bense 3 tüp denemem oldu aşılsma ysptırtmadım rapor alabilir miyim.nr yspmslıyım.gelecek tüp bebek merkezine gittim psrsmı ve zamanımı hsrcadılsr.bu kadar başarısız bir merkez görmedim duymadım.merhaba arkadaşlar ben iki başarısız tüp bebek denemesinden sonra akdeniz üni tüp bebek merkezine gittim. rapor için şartlarım uydu ve tüp bebek denemesi yaptık. fakat yumurtalar döllenmedi. yeniden denemeyi düşünüyorum. benim gibi bu merkeze gidip deneme yapanlar var mı yorumlarını alabilir miyim. yada gitmeyi düşünenler için tecrübem ile yardımcı olabilirim. bu başlık altında toplanalım.
Eşinin yada senin sigortalı olman gerekiyor toplamda 700 pirim sigorta günü olmalı 3 yıllık evli olman gerekiyor 39 yaşından küçük olmalıson. Direk merkeze git randevu veriyolar ne yapman gerektiğini sölüyolar. Çok iyi davranıyolar. Şartların uymassa orada da ücretli yapılıyor.hiç zor değil eminol. Bende çok uğraşırım zan ediyordum fakat oldukça kolaymı işlemler. Birde tutsaydıBana şartlardan bahseder misin.sanrım yönetmelik değişmiş 3 tüp bebek denemem oldu.merkezden yszı aldım ne olur ne olmaz diye.ne yspmalıyım
Tutmadı mı.üzüldüm adına.bende 3 ayda 2 kez 1 yılda 3 ncü denemem ilki tuttu 4 atlıkken amniyo sıvısı boşaldı.direk aldırtmak zorunda kaldım.ne yapsam bilmiyorum.prof mehmet şimşek ve prof mehmet emşn soysala gidiyorım.mehmet şimşeğe henüz gitmedim.kontrol amaçlı gidilmesi gereken bir doktormuş.sorun vsr mı sende.yaş ksç.inan zor bir süreçEşinin yada senin sigortalı olman gerekiyor toplamda 700 pirim sigorta günü olmalı 3 yıllık evli olman gerekiyor 39 yaşından küçük olmalıson. Direk merkeze git randevu veriyolar ne yapman gerektiğini sölüyolar. Çok iyi davranıyolar. Şartların uymassa orada da ücretli yapılıyor.hiç zor değil eminol. Bende çok uğraşırım zan ediyordum fakat oldukça kolaymı işlemler. Birde tutsaydı
Sorun yok diyolar 34 yaşındayım 3 yıldır evliyim. 1 yıldır tedavi görüyorum bu gün doktorumla görüştüm yine çok ciddi bi sorun yok dedi yumurta kalitesi düşük çıktı bu denemede . Onun için bişeyler yapıcaz 4 ay sonra yeniden deniycem. Bakalım artık elimizden geleni yapıyoruz.Tutmadı mı.üzüldüm adına.bende 3 ayda 2 kez 1 yılda 3 ncü denemem ilki tuttu 4 atlıkken amniyo sıvısı boşaldı.direk aldırtmak zorunda kaldım.ne yapsam bilmiyorum.prof mehmet şimşek ve prof mehmet emşn soysala gidiyorım.mehmet şimşeğe henüz gitmedim.kontrol amaçlı gidilmesi gereken bir doktormuş.sorun vsr mı sende.yaş ksç.inan zor bir süreç
Bende aynı 39 yaşındayım yumurta rezervim düşğk başka sorun yok.ufsk çaplı kistim vsr doğum kontrol başladım 21 gün.hangi doktora gidiyorsınSorun yok diyolar 34 yaşındayım 3 yıldır evliyim. 1 yıldır tedavi görüyorum bu gün doktorumla görüştüm yine çok ciddi bi sorun yok dedi yumurta kalitesi düşük çıktı bu denemede . Onun için bişeyler yapıcaz 4 ay sonra yeniden deniycem. Bakalım artık elimizden geleni yapıyoruz.
Doç. Murat özekinci.Bende aynı 39 yaşındayım yumurta rezervim düşğk başka sorun yok.ufsk çaplı kistim vsr doğum kontrol başladım 21 gün.hangi doktora gidiyorsın
Şafak hoca nerede özel hasta bakıyormuş bilen varmıMerhabalar, biz Akdeniz Üniversitesi'nde Doç. Dr. Şafak Olgan'a gittik. Uzun zamandır kendisine ulaşmak istiyorduk ama ulaşamamıştık. Üniversitede çalışmaya devam ediyormuş ve özel hasta da bakıyormuş artık. Beklediğimize değmiş. Çok bilgili ve mükemmel bir doktor. Dışarda 3 sefer denememe rağmen olmamıştı bizim. Tüp bebek ile sayesinde gebeliğim oldu sağlıkla bebeğimizi kucağımıza alacağız inşallah. Bir arkadaşım söylemişti dr. beyi zaten orada gördük ki diğer hastalar da koridorda kendisini anlata anlata bitiremiyor. Kendisi bir süredir yokmuş. Artık hem tüp bebek merkezinde hem de özel hasta bakmaya başlamış. Antalya için şiddetle tavsiye ederim.
Ben tıp fakültesinde ocak ayında Tüp Bebek yaptırdım embriyomun kaliteli olmasına rağmen tutmadı maalesef Doktorlarım sırasıyla Mehmet SAKINCI, Şafak OLGAN, Murat Ekinciydi. Yumurta toplama işlemimi Murat Hoca yaptı transferimi ise Mehmet Hoca yaptı.Merhabalar universite hastanesi labaratuvar embriyolog kullanilan teknikler hakkinda bilgisi olan ve orda tedavisine olumlu olanlar lutfen bilgilendirin
Başladınız mı peki iğnelere ?Evet ben dün gittim şafak hocaya 10 kişiden 6 sında başarı oluyomuş. Birsürü etken var diyolar haklılar da.
Merhabalar ilk denemenizmiydi ve probleminiz neydi bizim erkek faktorlu ve merkez kosullarindan memnun kaldiniz miBen tıp fakültesinde ocak ayında Tüp Bebek yaptırdım embriyomun kaliteli olmasına rağmen tutmadı maalesef Doktorlarım sırasıyla Mehmet SAKINCI, Şafak OLGAN, Murat Ekinciydi. Yumurta toplama işlemimi Murat Hoca yaptı transferimi ise Mehmet Hoca yaptı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?