gittiğin merkezin neresi olduğunu yazmamışsın ama zaten iki tane özel var..
Ben 4 yıldır uğraşıyorum. Kendi doktorum tüp bebeğe git hemen deyince kemal beye gittik..1 yıl dolun öyle gel,sorun yok dedi..1 yıl doldu giitk acele etme olur tedaviye başlamayalım dedi..bunlar kemal beyin maddi anlamda hiç bir hırsının olmadığına işretti ve çok güvenmiştik..sonra bende karın ağrıları başladı fakülteye gidelim hemde rapor alırız kemal beyde yaptırırız dedik..fakültede laparoskopi yaptılar..1 aşılama yaptılar olmadı sonra doğal yolla oldu.yaşamadı...tekrar kemal beye gittik..hemen tüp bebeğe başladık.1.olmadı..2.olmadı..artık ne güvenim kalmıştı ne inancım...zaten bişey yok demişti bi sürü şey çekmiştim..rezervlerim yarıya inmişti ve ilaçlara cevap vermiyodum..ikincide 2 tane dondurulmuşum oldu..ve maddi anlamda göçmüş duruma gelmiştik..artık fakülteye gideceğim diye karar aldım..dondurulmuşları 16 mayısta koydurduk ama hiç inanmadım.adet tarihimle fakülteye gideceğim diye beklerken pozitif olduğunu öğrendim salı günü..ilaçlarımı falan bırakmıştım o kadar yani..tabii doktor bey kızdı biraz ama diyemedim size inanmıyordum artık diye...tedavileri herkese aynı gibi geliyordu..transferden sonra yatırmıyolar diye bile kızıyordum..
Akdeniz tıp fakültesine gidecektim, birincisi maddi anlamda bittik..biz hemen olur zannettik ve özele gitmiştik..şimdiki aklım olsa önce fakültede yaptırırdım..fakültede kalablıkta ilgilenmiyolar gibi gelebilir.1 aşılamam oldu..takibi asistanlar yapıyo ama herşey prof.un kontrolünde..hergün düzenli tahliller yapılıyo..en ufak ayrıntı gözden kaçmıyo.mesela bu sıkı takiplerinde troid olduğu ortaya çıktı bende..sonrasında kanamalı oldğum halde gebe olabileceğimden şüphelendiler..başka yerde olsa hemen 2.aşılama iiçin ilaç başlanırdı..eşinin durumu içinde gerekirse ürolojiye falan sevkkederler detaylı takip olıursunuz...ama sabahtan akşama kadar oralarda sabırla beklemeyi göze alacaksın..ben orda tüp bebekle hamile kalanları duydum..yaşında çok değil canım..yerinde olsam fakültede başlarım..sadece sabrla beklemeyi vs..göze alacaksın...inşallah ilkinde tutturursun..