Merhaba arkadaşlar,
29 yaşındayım 2 yıllık evliyim.Eşimde azospermi olduğu için 3 ay önce ilk tüp bebek denemizi yaptık.Sonuç maalesef olumsuz
Herkes çok tavsiye etti bu merkezi ancak ben açıkçası çok memnun kalmadım.Doktorum bize rapor alsanız bile tıp kabul etmez dediği için masrafların hepsini kendimiz karşıladık sigortadadan yararlanamadık.2 ay sonra yeniden denemi istiyoruz Aynı merkee gitmekte kararsızım,aşırı derecede kalabalık olduğundan bizimle yeterince ilgilenmediklerini ve 2. defada bunun böyle olabileceğini düşünüyorum.Ama aynı merkeze gitmeninde daha faydalı olduğunu okumuştum.Antalya Tıp olursa sigortadan yararlanabileceğim.Fakat yumurta takibi konusunda ne kadar başarılı olurlar emin değilim.
Bu konuda bana tavsiyelerinizle destek olur musunuz. Rabbim her dileyenin gönlüne göre evlat nasip etsin inşallah...
29 yaşındayım 2 yıllık evliyim.Eşimde azospermi olduğu için 3 ay önce ilk tüp bebek denemizi yaptık.Sonuç maalesef olumsuz
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Bu konuda bana tavsiyelerinizle destek olur musunuz. Rabbim her dileyenin gönlüne göre evlat nasip etsin inşallah...