Teşekkür ederim doktorum şuan için antibiyotikle küçültmeye çalışıyor şüpheli dediGeçmiş olsun doktorunuz Ne dedi ?
Teşekkür ederim doktorum şuan için antibiyotikle küçültmeye çalışıyor şüpheli dedi
Merhaba korkumdan bir daha gidemedim cesaretimi topladığım an gidicemmerhaba son durum nedir nasılsınz?
Yok kullanmıyorum hiç içmedimSigara kullaniyomusun 10 mm i gecerse kanser olunuyor diye duymustum umarim seninki gecer. Sigara kullaniyosan birakmani oneririm acil
Uzulme birsey olmaz bence Allah in izniyleYok kullanmıyorum hiç içmedim
İnşallah canım çok teşekkür ederimUzulme birsey olmaz bence Allah in izniyle
Merhaba bir daha gitmedim tekrar gidicem cesaretimi toplayıp size de çok geçmiş olsunMerhabalar.
Akcigerinizdeki noduller icin tekrar tetkik yapildi mi acaba?
Bende de cikti da baya korkuyorum.
Haklısınızöncelikle geçmiş olsun.
Lütfen aksatmayın demeye geldim.
İlk konu tarihiniz Ekim'de 4 ay gibi bir zaman geçmiş. 1 gün bile önemli bence.
Erken teşhis hayat kurtarır. Daha fazla beklemeyin lütfen.
Umarım kötü bir şey yoktur.
cesaretinizi toplayıp gideceğinize inancım tam.Haklısınız
Nedense cesaretimi bir türlü toplayıp gidemedim ama gidicem çok teşekkür ederim inşallah bişeyim yoktur
Tabiki de yazarım inşallahcesaretinizi toplayıp gideceğinize inancım tam.
Buraya da yazarsınız umarım güzel gelişmeleri
Selen hanım merhaba . Nodulunuz suan ne durumdaEvet konu başlığında da belirttiğim gibi kızlar dün tomografiye girdim deli gibi öksürüyorum nezleyim kovid değilim sonucum negatif (pcr testim)
Ama tomografide 5 mm nodül çıktı doktorum söyledi..yaşayan var mı böyle bişey?hemen tedaviye başladı antibiyotik kullanıyorum ama kanser olmaktanda herkes gibi korkuyorum..dünden beri ben ben değilim
Doktora gidicem yakın zamanda ondan sonra sizlere açıklama yapacağımSelen hanım merhaba . Nodulunuz suan ne durumda
Merhaba küçülmüştü en son her 6 ayda bir kere bakılıyor..mm olduğunda korkmayın cm olursa risk vardırSelen hanım son durumunuz nedir, bende de böyle bir durum var sizinle konuşmak istedim
Selen Hanım merhaba bende de 10 mm 4 ve 3 mm nodül vardı en son 9 ve 5 mm olmuşlar tekrar gitmeye korkuyorum çoğaldı çünkü sizin nasıl olduMerhaba küçülmüştü en son her 6 ayda bir kere bakılıyor..mm olduğunda korkmayın cm olursa risk vardır