Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba en son bakıldığında küçülmüşlerdi..bende de çok tedirginliklik var halen..her 6 ayda tomografiye giriyorum bakılıyor..lütfen sizde gidip bi baktırın..psikolojimiz bozuluyor böyle hastalıklar çıkınca ama erkenden de öğrenilmesi gerek bazı şeylerin ki tedaviye başlayalım
Bazıları iyi huylu bazıları kötü huylu..cm olduklarında kanser riski yüksek demektir..her 6 ay ile 1 sene arası kontrol edilmesi gerekiyor..bazıları küçülüp yokolurken bazıları da dediğim gibi büyüyorlar
Benim de sağ akciğer de 4.5mm nodül çıktı, iki tane göğüs cerrahisi ve göğüs doktoruna gittim, senede bir takip edilecek, göğüs cerrahisi herkeste olabilecek bişey, sivilce gibi düşün dedi ama ben rahat değilim, insallah sıkıntı çıkmaz , size özelden mesaj atacaktım da profiliniz çıkmadı tıklayınca
Evet konu başlığında da belirttiğim gibi kızlar dün tomografiye girdim deli gibi öksürüyorum nezleyim kovid değilim sonucum negatif (pcr testim) Ama tomografide 5 mm nodül çıktı doktorum söyledi..yaşayan var mı böyle bişey?hemen tedaviye başladı antibiyotik kullanıyorum ama kanser olmaktanda herkes gibi korkuyorum..dünden beri ben ben değilim
Merhabaaaa aynı şeyi yaşamışız ya bana da dedi lezyon diye bir de aşırı öksürükten gitmiştim gece terlemem var ama birşey çıkmaz sen de rahat ols hastalığım geçse kafi var mı başka yaşayan bu illet çksürük