Akciğerde nodül

Selen Hanım merhaba bende de 10 mm 4 ve 3 mm nodül vardı en son 9 ve 5 mm olmuşlar tekrar gitmeye korkuyorum çoğaldı çünkü sizin nasıl oldu
Merhaba en son bakıldığında küçülmüşlerdi..bende de çok tedirginliklik var halen..her 6 ayda tomografiye giriyorum bakılıyor..lütfen sizde gidip bi baktırın..psikolojimiz bozuluyor böyle hastalıklar çıkınca ama erkenden de öğrenilmesi gerek bazı şeylerin ki tedaviye başlayalım

Selen Hanım merhaba bende de 10 mm 4 ve 3 mm nodül vardı en son 9 ve 5 mm olmuşlar tekrar gitmeye korkuyorum çoğaldı çünkü sizin nasıl oldu
Benim abimde de var bunların bir çaresi yokmu acaba bu modülleri kötüye dönmeden almıyorlar mı

Benim abimde de var bunların bir çaresi yokmu acaba bu modülleri kötüye dönmeden almıyorlar mı
Bazıları iyi huylu bazıları kötü huylu..cm olduklarında kanser riski yüksek demektir..her 6 ay ile 1 sene arası kontrol edilmesi gerekiyor..bazıları küçülüp yokolurken bazıları da dediğim gibi büyüyorlar

Benim de sağ akciğer de 4.5mm nodül çıktı, iki tane göğüs cerrahisi ve göğüs doktoruna gittim, senede bir takip edilecek, göğüs cerrahisi herkeste olabilecek bişey, sivilce gibi düşün dedi ama ben rahat değilim, insallah sıkıntı çıkmaz , size özelden mesaj atacaktım da profiliniz çıkmadı tıklayınca

Merhabaaaa aynı şeyi yaşamışız ya bana da dedi lezyon diye bir de aşırı öksürükten gitmiştim gece terlemem var ama birşey çıkmaz sen de rahat ols hastalığım geçse kafi var mı başka yaşayan bu illet çksürük

Merhaba, bende 2 ay boyunca öksürdüm. Göğüse gittim bende de 5 ve 6 mm iki adet nodül görüldü. Doktorum bunların sorun yapmayacağını söyledi. Antibiyotik kullandım geçmedi. En son üniversite hastanesine kbb ye gittim boğaz reflüsü olduğumu söylediler. Reflü ilaçları kullandım çok şükür 1 hafta sonunda öksürüğüm kalmadı. Üniversite hastanesinden önce 2 kbb ye daha gitmiştim boğaz spreyi ve antibiyotik vermişlerdi. Onlarda etki etmedi tabiki. İyi bir kbb ye görünün eğer göğüste sorun yoksa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…