- 19 Mayıs 2016
- 15
- 3
- 1
Öncelikle çok geçmiş olsun. Bu hastalıkta dönem dönem iyi ve kötü olduğu iyileşiyor yada herşey bitti dediğiniz dönemler maalesef olabiliyor. Çok fazla araştırdım annem için ancak maalesef kurtulma oranları çok düşük. İleri evrelerde maalesef şans yok denecek kadar az. Bahsettiğiniz durum kemoterapinin yan etkileride olabilir. Küçük hücreli dışı metastaz açısından küçük hücreliye göre daha yavaş. Beslenmesine dikkat edin lütfen. Olabildiğince rahat ettirin. İstediği herşeyi yapın. Şu an sadece onun bu kadar negatif durum içerisinde huzuru bulması önemli. Çok zorlu bir süreç. Öksürük için ben annemde süzme yoğurt denemiştim. Gün içersinde sürekli veriyordum ve kemik metastazının sıkıntılarını yaşamadık ayrıca öksürük çok azaldı4 ay once babama kucuk hucrelı dısı akcıger ca teshısı kondu basta amelyat dedıler sonra butun cıgere yayılmıs 3.evre amelyat olamZ dedıler 2 aydır kemoterapı goruyor son bır aydır agrıları arttı sırtta kolda uyusma var deyıp duruyor asırı öksuruyor dun gıttım sapsarı yataktan cıkamıyor 4 gundur yemek yememıs kurtulna sansı varmı doktor cok gec kalmıssınız dedı kemoterapıye baslarken bu surecte kurtulan varmı umut olun bana
İyi geceler. Nasılsınız tomografi çektirdinizmi. Bence çektirin düşündüğünüz gibi çıkmayabilir. Boşuna vesveseden kurtulursunuz inşallah.Bende astım23 senedir var Dr akciğerinde daha önce olmayan leke var dedi acil tomografi istedi korkudan aileme diyemiyorum çektirmedim de
Daha öncede yazmıştım. Ablama akciğer kanseri teşhisi kondu.39 yaşında.Acaba bu hastalığı yenen varmı. Varsa nasıl bir tedavi uygulandı.Birde bitkisel bişey kullandınızmı.Şimdiden herkese teşekür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?