Gelinlik Modelleri Akay gelinlik hakkında fikri olan var mı

fenerbahce_bs

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2010
9
0
86
İstanbul
Arkadaşlarf merhaba
Aranıza yeni katıldım
Ben de 26 Haziranda evleniyorum
Gelinlik için henüz bir karar almış değilim
Ama yarın akşam ilk adımımı atıyorum.Akay Gelinlikten randevu aldım.
Aranızda oradan gelinlik alan ya da bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın..Şimdiden çook teşekkür ederim..

almadım ama akay gelinliğin güzel olduğunu duydum. fiyatları pahalı olabilir ama konuştunuz mu hiç

Yarın akşam için randevu aldım
Bi bakıcam
Daha hiç gezmeye başladım ilk kez yarın oraya bakarak başlıycam
Peşin verirsen güzel bi indirim olma ihtimali oldunu öğrendim ama belli de olmaz tabii

Modellerine baktım benim zevkime hitab eden bi kaç model var

Teşekkür Ederim...

Akay ile hiç görüşmedim canım, ama ismini sık sık duyuyorum iyi bir yere benziyor. Gidip bir görüş bakalım ne çıkacak.

Akay Gelinliğin, Bakırköy'de outlet mağazası var. Eğer pahalı gelirse bir de oraya bakarsınız.. Ben hiç gitmedim ama... Akay'ın modellerine netten baktım süperler..

Hayırlı olsun inşallah..

Ablamın gelinliği akaydandı çok beğenerek ve severek aldı. Tabiki önemli olan seveceğin bi model bulabilmen ama kalitesi konusunda şüphen olmasn cnm..

canım ben bursadaki akaydan almıştım gelinliğimi. o kadar memnun kaldımki anlatamam. modelleri harika. ayrıca istediğini yapıyorlar hazır modelleri değiştiriyorlar. tavsiye ederim canım doğru tercih bence.

Gerçekten mi canım..
Ya ben de açıkçası fazla yer gezmek yerine akay ın internet sitesinde zaten bana hitap eden bi kaç model olduğu için olmazsa üzerinde oynattırim diorum...
Tabi fiyatta da anlaşabilirsek :)

Çok sağol canımm

Adı olması şart deil gerçekten hakkını vererek yapıyosa bak derim canım, çünkü adı olanlar güzel ama pahalı yapıyorlar oysaki işi bilip güzel ama uygun yapan yerler de var. Mesela bende diktiriyorum bugun spariş verdim. Kadına şu gelinlik modelini istiyorum die gösterdiğimde bu gelinlik senin yüzüne hitap etmez diyip tamamen dikkatimi başka gelinliğe yönlendirdi... ve nişantaşında da uzman olarak çalışmış senelerdir... kiralık diktiriyorum 800 tl'ye... çok da memnunum şuan için istediğin gibi değiştime yaparız diyor herhangi bi durumda... gerçekten hakkıyla ilgileniyor benimle ve bu fiyatında içinde gelin başı ve makyajı da var... müşterimi hiç bir zaman kötü kuaföre yollamam kimi yolladıysam çok memnun dedi... bilgin olsun eğer kafana yatarsa adresi verebilirim canım.

ben de akay dan aldım canım gelinliğimi oraya gittim ve başka bir yere bakmadım bile internetten anlaşılmıyor gidip denemen lazım ayrıca çok ilgililer samsun akaydan aldım çok memnunum evet biraz pahalı ama tabi seçtiğin modele göre de değişiyor ben kesinlikle tavsiye ediyorum

bende Samsun Akaydan aldım gelinliğimi, üstelik çok çok severek..
ilk gittiğim yerdi Akay, ve ilk giydiğim gelinliği aldım opuyorumnanaktan çok ilgililer gerçekten , istediğim değişiklikleride yapıcaklarını söylediler...

bende akaya baktım ama içime çok sinen bir model olmadı şu an indirimleri yok bildiğim kadarıyla
ama ilgililer hayırlısı olsun cnm

bende akaydan aldım izmirden çok memnun kaldım ben zaten internet adresinden beğenmiştim gittim giydim tamam bu dedim aldım :)) fiyatıda öyle diğer gelinlikler gibi yani çok uçuk değildi tavsiye ederim :)

bende akaydan aldım gelinliğimi..olan bi gelinliğin üzerinde hafif oynamalar yapıldı..provalar bitti gelinlik hazır ama eve getirmedim, orda muhafaza ediyolar:)
ben bağdat caddesindeki akaydan aldım, orda firmanın sahiplerinden Sezanur Akay çok ilgilendi, hatta bana özel duvak tasarladı, memnunum yani çok hoş bi gelinlik oldu:)

Diktirdiğim gelinlik hüsranla sonuçlanınca ertesi gün herşeyi bi kenara bırakıp akay'a attım kendimi ve beğendiğim gelinliği aldım sonunda..ınanılmaz profesyonel çalışıyorlar.. Bursa akay'ın işletmecisi dünya tatlısı bir insan, ilgi kusursuz, insan kendini hem özel hem güvende hissediyor..
Zaten öyle canım sıkkındı şu gelinlik konusuna, beğendiğim modeli gönül rahatlığıyla aldım...Fiyatlar pahalı görünsede arada kampanyaları oluyor ve yardımcı oluyorlar.. Aldığın hizmet kalitesini düşününce hiçte acımıyorsun açıkçası..

Akayda benim denediğim gelinlikler o kadar da pahallı değildi. 1011 modeli vardı pronovias alcanara çok benziyor ama rengi krem.dantellerine işleme de yaptırılabiliyordu. 4000 tl den nakitte 2800 e iniyordu. 927 yi beğendim bir de. o da 3600 tl den nakitte 2500'e iniyordu. iç etek, duvak, kese, saç aksesuarı da fiyata dahil.dantel duvak için ayrıca para isteniyor. kumaşları gayet kaliteli, ama Ankara'da sanki çok fazla model yoktu:-(

Back