etik kısmı tezi yazan dabışmanın değil tezi univ. Gönderen öğrencinin sorunu.Ben bunu gozetmiyorum cayır cayır paraya ihtiyacım varken okuyarak araştırarak yazacağım tez,makaleden utanmam da kazandığım para vedaca gelmeyeceği için haram olduğunu düşünmüyorum.Etik kısmını bir kenara bırakamam. Zaten bu işten memnun olmayıp ayrılsam cvme eklemeye utanırım, sırf bu sebepten kabul etmezdim.
Bu düpedüz yalancılık, dolandırıcılık ama, farkında değil misiniz? En az öğrenci kadar içindesiniz.etik kısmı tezi yazan dabışmanın değil tezi univ. Gönderen öğrencinin sorunu.Ben bunu gozetmiyorum cayır cayır paraya ihtiyacım varken okuyarak araştırarak yazacağım tez,makaleden utanmam da kazandığım para vedaca gelmeyeceği için haram olduğunu düşünmüyorum.
merhaba arkadaşlar.Dun Akademik danışmanlık firmasından bir iş teklifi aldım.Yapılacak iş akademik tez yazacak yüksek lisans ya da doktora öğrencileri için tez yazmak.
Konunun etik kısmını bir kenara koyarsak bu iş nasıl bir iştir.Maaşları nasıldır?Çalışma şartları nelerdir?Bu konu hakkında bilgisi olanlar bilgi verebilirmisiniz?
Siz kendinizi böyle rahatlatıyorsunuz.etik kısmı tezi yazan dabışmanın değil tezi univ. Gönderen öğrencinin sorunu.Ben bunu gozetmiyorum cayır cayır paraya ihtiyacım varken okuyarak araştırarak yazacağım tez,makaleden utanmam da kazandığım para vedaca gelmeyeceği için haram olduğunu düşünmüyorum.
iEtik kısmını yada konuyu sorgulamıyorum, sadece merak ettim;
tezi İngilizce mi yazacaksınız? Alanınız ne Ve sadece alanınızda mı yazacaksınız?
ilanda ileri derecede ingilizce bilmek yazıyordu.Benim alanım eski çağ tarihi ve Osmanlı tarihi hakkında da bilgim var.Ayrıca 8 yıl ingilizce alanda havacılık müşteri ilişkileri üzerine çalışmıştım.Evlenip iş yerine 2saat mesafeye taşınmış ama işime devam etmiştim.Bebek tedavisi için işten ayrıldım.Şimdi işsizim.Etik kısmını yada konuyu sorgulamıyorum, sadece merak ettim;
tezi İngilizce mi yazacaksınız? Alanınız ne Ve sadece alanınızda mı yazacaksınız?
Sonra üniversiteler amca hala dayi teyze doluyor.
Neden çünkü akademik tezini yazmayan herkes bu firmalardan temin ediyor ve bir bakıyorsun lise sondan kalma kırıntı bilgisiyle senin tepende bir akademisyen.
Sonra bir de bas bas bağırırlar ben tezimi şöyle yazdim böyle yazdim diye.
Konu sahibi size önerim uzak durun çünkü cidden etik değil
Cevirmenlik neden yapmiyorsun ya da ozel ders vermeyi dusunmuyorsun.ilanda ileri dere
i
ilanda ileri derecede ingilizce bilmek yazıyordu.Benim alanım eski çağ tarihi ve Osmanlı tarihi hakkında da bilgim var.Ayrıca 8 yıl ingilizce alanda havacılık müşteri ilişkileri üzerine çalışmıştım.Evlenip iş yerine 2saat mesafeye taşınmış ama işime devam etmiştim.Bebek tedavisi için işten ayrıldım.Şimdi işsizim.
yok gerçekten iş bulamıyorum o cye gore.İşin detaylarını bilmiyorum kesin kabul edeceğim diye birşey yok.Bu artık sektor haline gelmiş durumda sanırım.Bu yuzden devletin ger fir firmayı kapatması lazım.Çunku ysal izin alarak iş yapıyorlar.Buradaki danışmanların çoğu doktora öğrencisi zaten yani danışmsnlar öylesine kişiler değil.Ben cidden çok merak ettim, ben yüksek lisans tezini o kadar zor yazdım ki, sırf tezim için programlama öğrendim.
İngilizce konusunda da eşimden destek aldım.
Tez danışmanı ile neredeyse haftada 2 gün orasını burasını düzeltiyorduk :)
Şimdi bu tezi yazdıran öğrenci hocasına gidip, yazdım geldim mi diyor? :)
Ve tez yazacak donanımda bir insanın nasıl başka şansı olmuyor?
Cidden konu sahibi için işin etik kısmı bir yana, bu açıdan üzüldüm.
ilanda ileri dere
i
ilanda ileri derecede ingilizce bilmek yazıyordu.Benim alanım eski çağ tarihi ve Osmanlı tarihi hakkında da bilgim var.Ayrıca 8 yıl ingilizce alanda havacılık müşteri ilişkileri üzerine çalışmıştım.Evlenip iş yerine 2saat mesafeye taşınmış ama işime devam etmiştim.Bebek tedavisi için işten ayrıldım.Şimdi işsizim.
Canım iş tanımını da kenara birakirsak....yasal olmayan birşeyi yaptırarak para kazanan bir firma konu sahibine maaşını vermezse çok şaşırtıcı da olmaz.Sonucta emek hırsızlığı yapan,yaptıran bir iş veren var ortadaEtik kismini kenara bırakabileceğiniz bir is degil bu acikcasi. Ustteki arkadasin da dedigi gibi ilerde is taniminiza ne yazacaksiniz?
Biz naylon tez yazıyoruz diyip yasal izin almıyorlardır herhalde.yok gerçekten iş bulamıyorum o cye gore.İşin detaylarını bilmiyorum kesin kabul edeceğim diye birşey yok.Bu artık sektor haline gelmiş durumda sanırım.Bu yuzden devletin ger fir firmayı kapatması lazım.Çunku ysal izin alarak iş yapıyorlar.Buradaki danışmanların çoğu doktora öğrencisi zaten yani danışmsnlar öylesine kişiler değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?