• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları akadaşlar!!geldi geldiiiii.....:)

• Konu Sahibi Konu Sahibi KBY
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

KBY

Yupukçuk böceğimmm
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2009
148
3
96
İstanbul
sonunda dişlerimize kawuştuk.üst sol we alt sağ dişimiz geldi birlikte.ayy nasıl mutlu oldum anlatamam.hemen tarihini attım ayrıntılı bi şekilde yazdım:)oğlumun üst sağ dişi damara denk gelmişti we morarmıştı doktorumuz biraz or çıkarıcak sanırım dişi demişti.mor diş eti beyazladı,ordaki diş çıkmadı daha ama yanındaki we alt sağ dişimiz çıktı aynı anda.ah bi bilseniz biraz zorlandık gerçekten antibiyotiklik olduk hep:(ama bitti çok şükür patladı rahatladı oğlum biraz da olsa.kaşıkla da baktım nasıl ses çıkıyoo bi duysanız:)ayyy darısı çıkaramayanların başına.palaşiim istedim.sağlıcaklaaa....laylaylaylaaaaaaayyyhihoyyyt

gözünüz aydın bende ilk diş çıkarttığında çok sevinmiştim insan bebeğinin büyüdüğünü görünce çok seviniyo gerçekten çok enteresan bi duygu zemuszemus

Gözünaydın. Bizimde alt iki diş birden çıkmaya başladı. Bi diş çıkarmaya bu kadar sevineceğim hiç aklıma gelmezdi valla. Ne diyelim Allah tamamına erdirsin diyelim.

gözünüz aydınbir de bizim diş patlasa :)) bayram edicez ev halkı olarak :)

bebeğinin dişi çıkan anneler gözünüz aydın........

Biraz da bebeğinizin ne sıkıntı yaşadığını anlatın lütfen ?????????????????????
bizde faydalanalım arkadaşlar..
bekliyoruz daha...

Gözün aydın arkadaşım bizimde altaan önce 1 tane çıktı şimdi 2.si hep eli ağzında kulaklarını çekiştiriyor sürekli acı çekiyor ..ama dişerini görünce çok seviniyorum ya pek göstermiyo gerçi dilini çıkarıyor sürekli :)))

bizde 2gün hafif ateş oldu,
gece düzenli uyuyan kızım saat 2de 3de kalkıyor 6ya kadar uyumuyordu
sonra bide çok kaka yaptı son 2gün
tabi kaşıntılarda hat safhadaydı

bizimki de dişlerini çıkarmadan önce bi doktoru ziyaret ettik yani:)ateşlenmişti we öksürüğü wardı.boğazları da kötü olmuştu.antibiyotik werdi doktor kullandm bi süre sonra geçti we beraberinde de dişi çıktı.huy olarak bize bi huysuzluk yaptı o kadar:)bi de hastalandığı için iştahı da eskisi gibi değildi ama çok şükür geçti.geçti diyorum ama gerisi geliyoo:)

bu diş olayı ne zormuş ya

oğluşum diş çıkarıyor.çok huzursuz bu günlerde...sürekli elleri ağzında, kendini parçalarcasına kemiriyor parmaklarını.uyku denen bişey kalmadı zaten...iki saate bi ağlayarak uyanıyor.kucağımda uyuyor ama yatırdığım an ağlamaya başlıyor.gözünden uyku aka aka bi ağlıyor içim parçalanıyor resmen.

canım oğluşum inşallah dişini hemen çıkarırda kurtulur bu sıkıntıdan.

diş çıkaran bütün bebişlere ve annelerine kolaylıklar ve sabır diliyorum.

Back